Dizajn časopisa
Dizajn časopisa
Prenosivi Zvučnik

Seda

Prenosivi Zvučnik Seda je funkcionalni uređaj baze obavještajnih tehnologija. Držač olovke u sredini je organizator prostora. Takođe, digitalne funkcije kao USB priključak i Bluetooth konekcija čine je kao prenosivi uređaj za reprodukciju i zvučnike sa prilagođavanjem kućnom području. Svjetlosna šipka ugrađena u vanjsko tijelo funkcionira kao radna svjetlost. Također, luksuzan izgled luksuznog izgleda tako da se privlačna kućna roba može upotrijebiti u dizajnu interijera. Isto tako, korištenje prostora na bolji način jedna je od glavnih karakteristika Seda.

Ime projekta : Seda, Ime dizajnera : Arvin Maleki, Ime klijenta : Futuredge Design Studio.

Seda Prenosivi Zvučnik

Ovaj nevjerojatan dizajn dobitnik je srebrne nagrade za dizajn na području mode, odjeće i odjeće. Svakako biste trebali vidjeti srebrni nagrađivani dizajnerski portfelj dizajnera koji će otkriti mnoge druge nove, inovativne, originalne i kreativne modne radove, dizajn odjeće i odjeće.

Dizajn dana

Izvanredan dizajn. Dobar dizajn. Najbolji dizajn.

Dobri dizajni stvaraju vrijednost društvu. Svakodnevno imamo poseban dizajnerski projekt koji pokazuje izvrsnost u dizajnu. Danas nam je drago da pokažemo nagrađivani dizajn koji čini pozitivnu razliku. Svakodnevno ćemo se predstavljati odličnim i nadahnjujućim dizajnom. Svakako nas posjetite svakodnevno kako biste uživali u novim dobrim dizajnerskim proizvodima i projektima najvećih dizajnera širom svijeta.