Dizajn časopisa
Dizajn časopisa
Dizajn Arhitekture Kuće

Bienville

Dizajn Arhitekture Kuće Logistika ove radničke porodice nalagala ih je da dugo borave u zatvorenom prostoru, što je osim posla i škole postalo narušavajuće zdravlje. Počeli su razmišljati, poput mnogih porodica, da li je nužno preseljenje u predgrađa, razmjena blizine gradskih pogodnosti za veće dvorište kako bi se povećao pristup na otvorenom. Umjesto da se odmaknu daleko, odlučili su sagraditi novu kuću koja će preispitati ograničenja života u zatvorenom prostoru na malom gradskom zemljištu. Princip organizacije projekta bio je stvaranje što većeg pristupa na otvorenom iz komunalnih područja.

Ime projekta : Bienville, Ime dizajnera : Nathan Fell, Ime klijenta : Nathan Fell Architecture.

Bienville Dizajn Arhitekture Kuće

Ovaj odličan dizajn dobitnik je zlatne nagrade za dizajn dizajna rasvjetnih proizvoda i rasvjetnih projekata. Svakako biste trebali vidjeti zlatni nagrađivani dizajnerski portfelj dizajnera koji će otkriti mnoge druge nove, inovativne, originalne i kreativne proizvode za osvjetljenje i dizajn projekata osvjetljenja.

Dizajnerski tim dana

Najveći svjetski dizajnerski timovi.

Ponekad vam je potreban vrlo velik tim talentiranih dizajnera koji možete smisliti zaista sjajne dizajne. Svakodnevno se pojavljuje prepoznatljiv nagrađivani inovativni i kreativni tim dizajna. Istražite i otkrijte originalnu i kreativnu arhitekturu, dobar dizajn, modu, grafički dizajn i projekte dizajnerske strategije od dizajnerskih timova širom sveta. Oduševite se originalnim radovima velikih majstora dizajnera.