Dizajn časopisa
Dizajn časopisa
Lampa

Tako

Lampa Tako (hobotnica na japanskom) je stolna lampa inspirirana španskom kuhinjom. Dvije baze podsjećaju na drvene tanjire na kojima se služi "pulpo a la gallega", dok njegov oblik i elastična traka dočaraju bento, tradicionalni japanski sanduk. Dijelovi su sastavljeni bez vijaka, što olakšava sastavljanje. Pakiranje u komade smanjuje i troškove pakiranja i skladištenja. Spoj fleksibilnog polipropenskog senčila skriven je iza elastične trake. Rupe izbušene na dnu i gornjim dijelovima omogućuju protok zraka kako bi se izbjeglo pregrijavanje.

Narukvica

Fred

Narukvica Postoje mnoge vrste narukvica i narukvica: dizajneri, zlatni, plastični, jeftini i skupi ... ali prelijepi kakvi jesu, uvijek su jednostavno i samo narukvice. Fred je nešto više. Ove manžete u svojoj jednostavnosti oživljavaju plemenitost starih vremena, a opet su moderne. Mogu se nositi i na gole ruke, kao i u svilenoj bluzi ili crnom džemperu, a oni će uvijek dodati dodir klase osobi koja ih nosi. Ove su narukvice jedinstvene jer dolaze kao par. Vrlo su lagane zbog čega ih nose besprekorno. Nošenjem njih sigurno će se primijetiti!

Radijator

Piano

Radijator Inspiracija za ovaj dizajn potekla je iz ljubavi prema muzici. Tri različita grijaća elementa u kombinaciji, svaki nalik jednom ključu Piano, stvaraju kompoziciju koja izgleda poput klavirske tipkovnice. Duljina radijatora može varirati ovisno o karakteristikama i propozicijama prostora. Idejna ideja nije razvijena u proizvodnji.

Svijećnjaci

Hermanas

Svijećnjaci Hermanas je obitelj drvenih svijećnjaka. Oni su poput pet sestara (hermana) spremnih da vam pomognu u stvaranju ugodne atmosfere. Svaki svijećnjak ima jedinstvenu visinu, tako da kombinirajući ih zajedno moći ćete simulirati efekt osvjetljenja svijeća različitih veličina jednostavnim korištenjem standardnih svjetala. Ovi svijećnjaci napravljeni su od okrenute bukve. Oslikane su u različitim bojama što vam omogućava da stvorite svoju vlastitu kombinaciju kako bi se uklopili na vaše omiljeno mjesto.

Komercijalna Zona & Vip Čekaonica

Commercial Area, SJD Airport

Komercijalna Zona & Vip Čekaonica Ovaj projekt pridružuje se novom trendu zelenog dizajna Zračne luke u svijetu, on uključuje trgovine i usluge unutar terminala i omogućuje putniku da proživi iskustvo tokom svoje instance. ZELENI trend dizajn aerodroma uključuje prostore zelenije i održivije dizajnerske vrijednosti zrakoplovnih prostora, ukupnost prostora komercijalnog prostora osvjetljava prirodno sunčevo svjetlo zahvaljujući monumentalnoj staklenoj fasadi okrenutoj prema pisti. VIP Lounge dizajniran je s konceptom organskog i vanguardističkog dizajna ćelija. Fasada omogućava privatnost u sobi bez ometanja pogleda na vanjštinu.

Ogrlica I Broš

I Am Hydrogen

Ogrlica I Broš Dizajn je inspirisan neoplatonskom filozofijom makrokosmosa i mikrokosmosa, videći iste obrasce reproducirane na svim nivoima kosmosa. Osjećajući zlatni omjer i redoslijed vlakana, ogrlica ima matematički dizajn koji oponaša obrasce filotaksije promatrane u prirodi, kao što je vidljivo kod suncokreta, tratinčica i raznih drugih biljaka. Zlatni torus predstavlja Univerzum, umotan u tkaninu prostora-vremena. „Ja sam vodik“ istovremeno predstavlja model „Univerzalnog konstanta dizajna“ i model samog Univerzuma.