Dizajn časopisa
Dizajn časopisa
Mobilna Aplikacija

DeafUP

Mobilna Aplikacija Gluvi pokreće važnost obrazovanja i profesionalnog iskustva za gluvu zajednicu u Istočnoj Europi. Oni stvaraju okruženje u kojem se slušni profesionalci i gluvi studenti mogu sastati i sarađivati. Suradnja će biti prirodan način za osnaživanje i motiviranje gluvih ljudi da postanu aktivniji, povećaju svoje talente, nauče nove vještine, naprave razliku.

Web Stranica

Tailor Made Fragrance

Web Stranica Tailor Made Fragrance nastao je iz iskustva italijanske kompanije specijalizirane za razvoj i proizvodnju primarne ambalaže za sektore mirisa, njege kože, kozmetike u boji i kućnih mirisa. Uloga Webgriffe-a bila je podržati poslovnu strategiju kupaca dizajniranjem rješenja koje je pogodovalo informiranosti o robnoj marki i pokretanju nove poslovne jedinice koja se fokusirala na omogućavanje korisnicima da izrade njihov jedinstveni i potpuno prilagođeni parfem, što omogućuje korak širokog procesa industrijskog rasta i segmentacija B2B ponude.

Naljepnica Piva

Carnetel

Naljepnica Piva Dizajn pivske etikete u stilu Art Nouveau. Etiketa piva također sadrži mnoge pojedinosti o postupku kuhanja. Dizajn se takođe uklapa u dve različite boce. To se može učiniti jednostavnim ispisom dizajna na 100-postotnom zaslonu i 70-postotnoj veličini. Naljepnica je povezana s bazom podataka koja osigurava da svaka boca dobije jedinstveni broj punjenja.

Identitet Marke

BlackDrop

Identitet Marke Ovo je lični projekat marke i strategije identiteta. BlackDrop je lanac prodavaonica i brend koji prodaje i distribuira kavu. BlackDrop je lični projekt koji je u početku razvijen kako bi se postavio ton i kreativni pravac za osobni freelance kreativni posao. Ovaj je identitet robne marke kreiran sa ciljem da se Aleks pozicionira kao pouzdan savjetnik za marke u startup zajednici. BlackDrop označava gladak, suvremen, transparentan startup brend koji ima za cilj postati bezvremenski, prepoznatljiv, vodeći brend.

Fotografska Serija

U15

Fotografska Serija Projekt umjetnika koristi karakteristike zgrade U15 kako bi stvorio povezanost s prirodnim elementima prisutnim u kolektivnoj mašti. Iskorišćujući građevinsku strukturu i njene dijelove, kao boje i oblike, oni pokušavaju dočarati više specifičnih lokacija poput Kineske kamene šume, američkog đavolskog tornja, kao generičkih prirodnih ikona poput slapova, rijeka i kamenitih padina. Kako bi dobili svaku različitu interpretaciju u svakoj slici, umetnici istražuju zgradu minimalističkim pristupom, koristeći različite uglove i perspektive.

Web Stranica

Travel

Web Stranica Dizajn je koristio minimalistički stil, kako ne bi opteretio korisničko iskustvo nepotrebnim informacijama. Takođe je vrlo teško upotrijebiti minimalistički stil u industriji putovanja jer paralelno s jednostavnim i jasnim dizajnom korisnik mora dobiti potpune informacije o svojim putovanjima i to nije lako kombinirati.