Dizajn časopisa
Dizajn časopisa
Kalendar

NTT EAST 2014 Calendar “Happy Town”

Kalendar Gradimo gradove s tobom. Poruka koju prenosi NTT East Japan Corporate Sales Promotion nalazi se u ovom kalendaru stola. Gornji dio listova kalendar izrezan je raznobojnim zgradama, a preklapajući se listovi čine jedan sretan grad. To je kalendar koji možete uživati u promjeni krajolika linija zgrada svakog mjeseca i ispunjava vas osjećajem da budite sretni cijelu godinu.

Kalendar

NTT COMWARE “Season Display”

Kalendar Ovo je stolni kalendar s izrezanim dizajnom koji sadrži sezonske motive na izvrsnom utiskivanju. Vrhunac dizajna je kada se prikazuje, sezonski motivi postavljeni pod kutom od 30 stepeni za najbolje gledanje. Ovaj novi oblik izražava novi roman NTT COMWARE za stvaranje novih ideja. Misao se daje kalendarskoj funkcionalnosti s dovoljno prostora za pisanje i linijama koje vladaju. Dobar je za brzo pregledavanje i jednostavan za upotrebu, što je uokviruje originalnošću koja ga izdvaja od ostalih kalendar.

Posuda Za Prašinu I Metlu

Ropo

Posuda Za Prašinu I Metlu Ropo je koncept prašine i metle sa vlastitom ravnotežom, koji nikada ne pada na pod. Zahvaljujući maloj težini rezervoara za vodu smješten u donjem odjeljku prašine, Ropo se prirodno uravnotežuje. Nakon što lako obriše prašinu uz pomoć uske šupljine, korisnici mogu spajati metlu i posudu zajedno i odložiti je kao jednu jedinicu, a da briga više ne padne. Moderni organski oblik ima cilj unijeti jednostavnost u unutarnje prostore, a značajka ljuljajućeg veselog kolebanja želi zabaviti korisnike tijekom čišćenja poda.

Etiketa Za Vino

5 Elemente

Etiketa Za Vino Dizajn „5 Elemente“ rezultat je projekta, gde je klijent poverio dizajnersku agenciju sa potpunom slobodom izražavanja. Vrhunac ovog dizajna je rimski znak „V“, koji oslikava glavnu ideju proizvoda - pet vrsta vina isprepletene u jedinstvenu mješavinu. Posebni papir koji se koristi za etiketu, kao i strateško postavljanje svih grafičkih elemenata izazivaju potencijalnog potrošača da uzme bocu i spusti je u ruke, dodirne je, što svakako ostavlja dublji dojam i čini dizajn pamtljivijim.

Ambalaža Bezalkoholnih Pića

Coca-Cola Tet 2014

Ambalaža Bezalkoholnih Pića Stvoriti seriju limenki Coca-Cole koja širi milione Tếta želi širom zemlje. Koristili smo Coca-colin simbol Tết (ptica lastavica) kao uređaj da oblikujemo ove želje. Za svaku limenku stotine ručno izvučenih lastavica izrađene su i pažljivo raspoređene oko prilagođenog scenarija, koji zajedno čine niz smislenih vijetnamskih želja. "An", znači mir. "Tài" znači uspjeh, "Lộc" znači prosperitet. Ove se riječi široko razmjenjuju tijekom cijelog praznika, a tradicionalno se ukrašavaju Tết ukrasa.

Ograničena Serija Ekskluzivnih Vina

Echinoctius

Ograničena Serija Ekskluzivnih Vina Ovaj projekt je jedinstven na više načina. Dizajn je morao odražavati jedinstveni karakter predmetnog proizvoda - ekskluzivno autorsko vino. Osim toga, postojao je zahtjev da se u nazivu proizvoda priopći duboko značenje - superlativ, solsticij, kontrast noći i dana, crno-bijelo, otvoreno i nejasno. Dizajn je imao namjeru da odražava tajnu skrivenu u noći: ljepotu noćnog neba koja nas toliko zadivi i mističnu zagonetku skrivenu u zviježđima i zodijaku.