Dizajn časopisa
Dizajn časopisa
Knjiga

Brazilian Cliches

Knjiga "Brazilski klišeji" sastavljen je koristeći slike iz starog kataloga brazilskih klišeja sa printom. No, razlog za naslov nije samo klišeji korišteni za kompoziciju njegovih ilustracija. Na svakom koraku stranice nailazimo na druge vrste brazilskih klišeja: povijesne, poput dolaska Portugalaca, katekiziranja domorodačkih Indijanaca, ekonomskih ciklusa kave i zlata ... Uključuje čak i savremene brazilske klišeje, pune prometnih gužvi, dugovi, zatvoreni kondominiumi i otuđenost - prikazano u irelevantnoj suvremenoj vizualnoj naraciji.

Organsko Maslinovo Ulje

Epsilon

Organsko Maslinovo Ulje Maslinovo ulje Epsilon je ograničeni proizvod iz organskih maslinjaka. Čitav proces proizvodnje provodi se ručno, koristeći tradicionalne metode, a maslinovo ulje se flašira nefiltrirano. Dizajnirali smo ovo pakiranje želeći osigurati da će potrošači osjetljive komponente visoko hranjivih proizvoda primiti iz mlina bez ikakvih preinaka. Koristimo bocu Quadrotta zaštićenu omotom, povezanu kožom i stavimo u ručno izrađenu drvenu kutiju, zapečanu brtvenim voskom. Tako potrošači znaju da je proizvod došao direktno iz mlina bez ikakve intervencije.

Kalendar

calendar 2013 “Safari”

Kalendar Safari je kalendar sa papirnim životinjama. Jednostavno pritisnite dijelove, preklopite i učvrstite da biste ih dovršili. Neka 2011. bude godina susreta sa divljim životinjama! Život sa dizajnom: Kvalitetni dizajni imaju moć modificiranja prostora i transformiranja umova svojih korisnika. Oni nude udobnost gledanja, držanja i korištenja. Oni su prožete lakoćom i elementom iznenađenja, obogaćujući prostor. Naši originalni proizvodi dizajnirani su po konceptu "Život sa dizajnom".

Ulazni Sto

organica

Ulazni Sto ORGANICA je Fabriziov filozofski prikaz bilo kojeg organskog sistema u kojem su svi dijelovi međusobno povezani da bi egzistirali. Dizajn se temeljio na složenosti ljudskog tijela i ljudskog pred koncepcije. Gledatelja vodi u uzvišeno putovanje. Prolazi za ovo putovanje su dva masivna drvena oblika koja se percipiraju kao pluća, zatim aluminijumska osovina s priključcima koji nalikuju kralježnici. Gledalac može pronaći iskrivljene šipke koje liče na arterije, oblik koji se može interpretirati kao organ, a finale je prelijepo staklo od šablona, snažno ali krhko, baš kao i ljudska koža.

Kalendar

calendar 2013 “Farm”

Kalendar Farma je kalendar sa životinjskim kitom. Potpuno sastavljen čini simpatičnu minijaturnu farmu sa šest različitih životinja. Život sa dizajnom: Kvalitetni dizajni imaju moć modificiranja prostora i transformiranja umova svojih korisnika. Oni nude udobnost gledanja, držanja i korištenja. Oni su prožete lakoćom i elementom iznenađenja, obogaćujući prostor. Naši originalni proizvodi dizajnirani su po konceptu "Život sa dizajnom".