Dizajn časopisa
Dizajn časopisa
Stolić Za Kavu

Planck

Stolić Za Kavu Stol je napravljen od različitih komada šperploče koji su pod pritiskom zalijepljeni. Podloge su natopljene peskom i obrađene matiranim i vrlo jakim lakom. Postoje 2 nivoa - budući da je unutrašnjost stola šuplja - što je vrlo praktično za postavljanje časopisa ili pleh. Ispod stola nalaze se točkići od metaka. Dakle, razmak između poda i stola je vrlo mali, ali se u isto vrijeme lako pomiče. Način na koji se koristi šperploča (vertikalno) čini je vrlo jakom.

Koncept Ležaljki

Dhyan

Koncept Ležaljki Dyhan salon koncept kombinira moderan dizajn s tradicionalnim istočnjačkim idejama i principima unutrašnjeg mira povezujući se s prirodom. Koristeći Lingam kao inspiraciju i Bodhi-drvo i japanske vrtove kao osnovu na modulima koncepta, Dhyan (sanskrit: meditira) pretvara istočne filozofije u raznolike konfiguracije, omogućujući korisniku da odabere svoj put do zen / opuštanja. Način rada na jezeru okružuje korisnika vodopadom i ribnjakom, dok vrtni režim okružuje korisnika zelenilom. Standardni način rada sadrži područja za pohranu ispod platforme koja djeluje kao polica.

3D Kontrola Pristupa Prepoznavanju Lica

Ezalor

3D Kontrola Pristupa Prepoznavanju Lica Upoznajte višestruki sustav kontrole pristupa senzorima i kamerama, Ezalor. Algoritmi i lokalno računanje osmišljeni su za privatnost. Tehnologija protiv spoofiriranja na financijskoj razini sprječava maske protiv lažnih lica. Meka reflektivna rasvjeta donosi udobnost. Korisnici na tren mogu lako pristupiti mjestu koje vole. Autentifikacija bez dodira osigurava higijenu.

Kolekcija Namještaja

Phan

Kolekcija Namještaja Kolekcija Phan inspirisana je spremnikom Phan koji je tajlandska kultura kontejnera. Dizajner koristi strukturu Phan posuda kako bi napravio strukturu namještaja koja ga čini jakim. Dizajnirajte formu i detalje koji je čine modernom i jednostavnom. Dizajner je za izradu složenih i jedinstvenih detalja koji se razlikuju od ostalih koristio tehnologijom laserskog rezanja i kombinacijom sklopive metalne ploče s CNC drvetom. Podloga je dovršena sistemom s praškastim slojem kako bi struktura ostala duga, jaka, ali lagana.

Sklopiva Stolica

Tatamu

Sklopiva Stolica Do 2050. godine dvije trećine zemaljskog stanovništva živjet će u gradovima. Glavna ambicija koja stoji iza Tatamua je pružanje fleksibilnog namještaja za ljude čiji je prostor ograničen, uključujući one koji se često kreću. Cilj je stvoriti intuitivni namještaj koji kombinira robusnost s ultra tankim oblikom. Za postavljanje stolice potreban je samo jedan pokret uvijanja. Dok su sve šarke izrađene od izdržljive tkanine koja drže malu težinu, drvene stranice pružaju stabilnost. Jednom kada se na njega vrši pritisak, stolica se samo jača jer se njegovi komadi zaključavaju, zahvaljujući jedinstvenom mehanizmu i geometriji.

Stolica

Haleiwa

Stolica Haleiwa tkne održiv ratan u brišuće se obline i baca izrazitu siluetu. Prirodni materijali odaju počast zanatskoj tradiciji na Filipinima, prerađenom u današnje vrijeme. Uparena, ili korištena kao izjava, svestranost dizajna čini da se ova stolica prilagodi različitim stilovima. Stvaranjem ravnoteže između forme i funkcije, gracioznosti i snage, arhitekture i dizajna, Haleiwa je ugodna koliko i lijepa.