Dizajn časopisa
Dizajn časopisa
To Je Zidni Wc Pan

SEREL Purity

To Je Zidni Wc Pan Dok čistoća WC školjke ulazi u dominaciju mekih prijelaza, ona ostavlja i jednostavan i minimalni povjetarac u okolišu. Ne samo da svojom estetikom utječe na korisnika, već se susreće sa čistoćom i nevinošću i poštuje prirodu. Općeniti pristup dizajniranog sedišta presvlake lako odvojivog, zaključavajućeg mehanizma toaletnih sjedala je funkcijska kontrolna tipka koja se umetne u unutarnji dio garniture. Gumbi koje kontaktira korisnik postavljaju se na područja koja su najteže zaprljana, pa to pruža dodatnu prednost u pogledu higijene.

Kupaonski Set

FRACTURE

Kupaonski Set Jedinstven stil keramičke sanitarne opreme, izvanredan dizajn lomljenih staklenih linija Komentar Dekonstruktivizam ... Lom Dezintegracija integriteta sastavnih dijelova konstrukcije, igre na površinama, kako bi se napravili geometrijski elementi dizajna poput eksterijera proizvoda i pomicanje dekonstruktivističkog stila zasnovano na serija kao primjer Fracture Bien naišla je na jednu od najupečatljivijih serija.

Ormar Za Večeru

Baan

Ormar Za Večeru "baan" je vrsta ormara koji je posebno osmišljen za upotrebu večere. Jedinstven je izgled i snaga narativnog karaktera koji je povezan sa funkcijom. Postoji nekoliko karakteristika sistema kabineta. Različite funkcije i značajke ormara odijeljene pričom kao što su umetak za jelo i Kutija tkiva predstavljeni su kaminom i dimnjakom. Nadalje, čaše za vino predstavljene su lusterom, a stalak za jelo simbolizira stubište. Postoje četiri glavne komponente kuće pomoću kojih se pripovjedačke ideje.

Lampica

Muse

Lampica Nadahnuti 'Pobijeđenim budizmom' u svojoj izreci da u našem svemiru nema apsolutnih kvaliteta, dali smo paradoksalni kvalitet 'svjetlosti' dajući mu 'fizičku prisutnost'. Duh meditacije koji potiče bio je snažan izvor inspiracije koji smo upotrijebili za stvaranje ovog proizvoda; utjelovljujući osobine 'vremena', 'materije' i 'svjetlosti' u jednom proizvodu.

Keramika

inci

Keramika Ogledalo elegancije; Inci odražava ljepotu bisera s crno-bijelim opcijama i pravi je izbor za one koji žele reflektirati plemenitost i eleganciju u prostore. Inci linije proizvode se u dimenzijama 30 x 80 cm i nose bijelu i crnu klasnost u stambene prostore. Proizvedeno pomoću tehnologije digitalnog štampanja, trodimenzionalni dizajn.

Tahografski Programer

Optimo

Tahografski Programer Optimo je revolucionarni proizvod sa zaslonom osjetljivim na dodir za programiranje i kalibraciju svih digitalnih tahografa prilagođenih komercijalnim vozilima. Fokusiran na brzinu i jednostavnost upotrebe, Optimo kombinira bežičnu komunikaciju, podatke o aplikaciji proizvoda i mnoštvo različitih senzorskih veza u prijenosni uređaj za upotrebu u kabini vozila i radionici. Dizajniran za optimalnu ergonomiju i fleksibilno pozicioniranje, njegovo sučelje usmjereno na zadaće i inovativni hardver drastično poboljšavaju korisnikov doživljaj i uzimaju tahografsko programiranje u budućnost.