Dizajn časopisa
Dizajn časopisa
Stol, Trestirnica, Postolje

Trifold

Stol, Trestirnica, Postolje Oblik Trifolda obavještava kombinacija trokutastih površina i jedinstvenog slijeda presavijanja. Ima minimalistički, ali složen i kiparski dizajn, iz svakog ugla otkriva jedinstvenu kompoziciju. Dizajn se može prilagoditi različitim namjenama bez ugrožavanja njegove strukturne cjelovitosti. Trifold je prikaz digitalnih metoda izrade i korištenja novih proizvodnih tehnologija poput robotike. Proizvodni proces razvijen je u saradnji s robotskom kompanijom za proizvodnju, specijalizovanom za savijanje metala sa 6-osnim robotima.

Igračka

Movable wooden animals

Igračka Životinjske igračke raznolikosti kreću se na različite načine, jednostavno, ali zabavno. Apstraktni životinjski oblici apsorbiraju djecu kako bi ih zamislili. U grupi ima 5 životinja: svinja, patka, žirafa, puž i dinosaur. Duckina glava pomiče se s desna na lijevo kada ga podignete sa stola, čini se da vam kaže "NE"; Giraffeova glava može se kretati odozdo i dolje; Svinjski nos, puževe i Dinosaurove glave pomiču se iznutra prema van kada okrenete repove. Svi pokreti usmeravaju ljude i tjeraju djecu da se igraju na različite načine, poput vučenja, guranja, okretanja itd.

Roly Poly, Pokretne Drvene Igračke

Tumbler" Contentment "

Roly Poly, Pokretne Drvene Igračke Kako imati dugu? Kako zagrliti letnji vetar? Uvek me dodiruju neke suptilne stvari i osjećam se vrlo zadovoljno i sretno. Kako čuvati i kako ga posjedovati? Dosta je dobro kao gozba. Htio bih oblikovati različite vrste materijala na jednostavan i duhovit način. Dopustite djeci da se igraju sa njima da prepoznaju fizički svijet, potaknite njihovu maštu i pomozite im da razumiju svoje okruženje.

Kolijevka, Stolice Za Ljuljanje

Dimdim

Kolijevka, Stolice Za Ljuljanje Lisse Van Cauwenberge stvorio je ovo svojevrsno multifunkcionalno rješenje koje služi kao stolica za ljuljanje, a ujedno i kao kolijevka kada se dvije Dimdim-ove stolice spoje zajedno. Svaka stolica za ljuljanje je sačinjena od drveta sa čeličnim nosačima i završena je furnirom od oraha. Dvije stolice se mogu montirati jedna na drugu uz pomoć dvije skrivene stezaljke ispod sjedala i tako se formira kolijevka za bebe.

Čajnik I Čajnik

EVA tea set

Čajnik I Čajnik Ovaj zavodljivo elegantan čajnik s odgovarajućim čašama ima besprijekoran preljev i u njemu je zadovoljstvo uživati. Neobičan oblik ove čajne čaše sa izlivom izljeva i raste iz tijela posebno je dobar podloga. Šalice su svestrane i taktilne da se na različite načine strše u vaše ruke, jer svaka osoba ima svoj pristup držanju šalice. Dostupno u sjajnoj bijeloj boji sa srebrnim obrubljenim prstenom ili crnim mat porculanom sa sjajnim bijelim poklopcem i bijelim obručima. Filtrirani nehrđajući čelik ugrađen je unutra. DIMENZIJE: čajnik: 12,5 x 19,5 x 13,5 šoljica: 9 x 12 x 7,5 cm.