Dizajn časopisa
Dizajn časopisa
Ogrlica

Scar is No More a Scar

Ogrlica Dizajn ima iza sebe dramatično bolnu priču. Bila je inspirirana mojim nezaboravnim sramotnim ožiljkom na tijelu koji je spaljen snažnim vatrometom kad sam imao 12 godina. Nakon pokušaja da to pokrijem tetovažom, tetovaž me upozorio da bi bilo gore da prekriva strah. Svako ima svoj ožiljak, svako ima svoju nezaboravnu bolnu priču ili istoriju, najbolje rješenje za izlječenje je naučiti kako se suočiti s njim i snažno ga savladati, umjesto da se prikrije ili pokuša iz njega pobjeći. Stoga se nadam da će se ljudi koji nose moj nakit osjećati snažnije i pozitivnije.

Spojeni Sat

COOKOO

Spojeni Sat COOKOO ™, prvi svjetski dizajnerski pametni sat koji kombinira analogno kretanje s digitalnim zaslonom. S ikoničnim dizajnom za svoje ultra čiste linije i pametne funkcionalnosti, sat prikazuje željene obavijesti s vašeg pametnog telefona ili iPada. Zahvaljujući COOKOO App ™ korisnici ostaju u kontroli svog povezanog života odabirom kojih obavijesti i upozorenja žele primiti pravo na zglob. Pritiskom na prilagodljivo dugme COMMAND omogućit ćete daljinsko aktiviranje kamere, reprodukciju glazbe na daljinskom upravljaču, Facebook prijavu s jednim gumbom i mnoge druge opcije.

Futrola Za Laptop

Olga

Futrola Za Laptop Futrola za laptop sa posebnim remenom i specijalnim pričvršćivanjem drugog sistema kućišta. Za materijal sam uzeo recikliranu kožu. Postoji nekoliko boja iz kojih svako može pokupiti svoju. Moj cilj je bio da napravim običan, zanimljiv torbicu za laptop gde je sistem lako brige i gde možete pričvrstiti još jedan slučaj ako sa sobom trebate nositi Mac Mac pro i Ipad ili mini Ipad. U kompletu sa sobom možete nositi kišobran ili novine. Jednostavno promjenjiv slučaj za svaki dan.

Kabanica

UMBRELLA COAT

Kabanica Ovaj kabanica je kombinacija kišnog kaputa, kišobrana i vodootpornih pantalona. Ovisno o vremenskim uvjetima i količini kiše, može se prilagoditi različitim razinama zaštite. Njegova jedinstvena karakteristika je što u jednom stavku kombinira kabanicu i kišobran. Sa „kišobranom kabanicom“ ruke su vam slobodne. Takođe, može biti savršeno za sportske aktivnosti poput vožnje bicikla. Osim toga u prepunoj ulici ne naletite na druge kišobrane, jer se kapuljača od suncobrana proteže iznad ramena.

Prsten

Doppio

Prsten Ovo je uzbudljiv dragulj mistične prirode. „Doppio“, u spiralnom obliku, putuje u dva pravca simbolišući vreme muškarca: njihovu prošlost i budućnost. Ona nosi srebro i zlato koji predstavljaju razvoj vrlina ljudskog duha tokom njegove povijesti na Zemlji.