Dizajn časopisa
Dizajn časopisa
Futrola Za Laptop

Olga

Futrola Za Laptop Futrola za laptop sa posebnim remenom i specijalnim pričvršćivanjem drugog sistema kućišta. Za materijal sam uzeo recikliranu kožu. Postoji nekoliko boja iz kojih svako može pokupiti svoju. Moj cilj je bio da napravim običan, zanimljiv torbicu za laptop gde je sistem lako brige i gde možete pričvrstiti još jedan slučaj ako sa sobom trebate nositi Mac Mac pro i Ipad ili mini Ipad. U kompletu sa sobom možete nositi kišobran ili novine. Jednostavno promjenjiv slučaj za svaki dan.

Kabanica

UMBRELLA COAT

Kabanica Ovaj kabanica je kombinacija kišnog kaputa, kišobrana i vodootpornih pantalona. Ovisno o vremenskim uvjetima i količini kiše, može se prilagoditi različitim razinama zaštite. Njegova jedinstvena karakteristika je što u jednom stavku kombinira kabanicu i kišobran. Sa „kišobranom kabanicom“ ruke su vam slobodne. Takođe, može biti savršeno za sportske aktivnosti poput vožnje bicikla. Osim toga u prepunoj ulici ne naletite na druge kišobrane, jer se kapuljača od suncobrana proteže iznad ramena.

Prsten

Doppio

Prsten Ovo je uzbudljiv dragulj mistične prirode. „Doppio“, u spiralnom obliku, putuje u dva pravca simbolišući vreme muškarca: njihovu prošlost i budućnost. Ona nosi srebro i zlato koji predstavljaju razvoj vrlina ljudskog duha tokom njegove povijesti na Zemlji.

Ogrlica

Sakura

Ogrlica Ogrlica je vrlo fleksibilna i napravljena od različitih komada koji se lepi zajedno, a lijepo se kaskiraju na ženskom vratu. Središnje cvijeće s desne strane se okreće, a postoji mogućnost da se lijevi kraći komad ogrlice zasebno koristi kao broš. Ogrlica je vrlo lagana s obzirom na 3D oblik i složenost komada. Ukupna težina za njega iznosi 362,50 grama je 18 karata, sa 518,75 karata kamena i dijamanata

Svileni Četverokut

Passion

Svileni Četverokut "Strast" je jedan od objekata "Pozdrava". Svileni šal lijepo uklopite u džepni kvadrat ili ga uokvirite kao umjetničko djelo i učinite ga cijelim životom. To je poput igre - svaki objekt ima više funkcija. "Pozdravi" utjelovljuju nježnu povezanost između starih zanata i modernih dizajnerskih predmeta. Svaki dizajn je jedinstveno umjetničko djelo i priča drugačiju priču. Zamislite mjesto na kojem svaki mali detalj govori priču, gdje je kvaliteta vrijednost života, a najveći luksuz je istina sebi. Ovde se susreću "Pozdravi". Neka vas umjetnost upozna i ostari sa vama!