Dizajn časopisa
Dizajn časopisa
40 "led Televizor

GlassOn

40 "led Televizor To je kolekcija okvira bez okvira s različitim dizajnerskim rješenjima u promjenjivim veličinama sa staklenim elementom. Elegantnost stvorena transparentnošću stakla nastavlja se gracioznošću metalnih završnih obrada koji okružuju zaslon velikih veličina. Bez naviknutog plastičnog prednjeg poklopca i okvira, dizajn se odnosi kroz virtualni svijet i publiku s drastično smanjenom debljinom u proizvodima od 40 ", 46" i 55 ". Čitav metalni okvir koji drži staklenu prednju stranu poboljšava kvalitetu dizajna uz precizne detalje veze različiti materijali.

Ime projekta : GlassOn, Ime dizajnera : Vestel ID Team, Ime klijenta : .

GlassOn 40 "led Televizor

Ovaj izuzetan dizajn dobitnik je nagrade platinasti dizajn na takmičenju u dizajnu igračaka, igara i hobi proizvoda. Svakako biste trebali vidjeti platforma dizajnerski portfelj nagrađivanih platina i otkriti mnoge druge nove, inovativne, originalne i kreativne igračke, igraće i proizvode za hobi proizvode.

Dizajn dana

Izvanredan dizajn. Dobar dizajn. Najbolji dizajn.

Dobri dizajni stvaraju vrijednost društvu. Svakodnevno imamo poseban dizajnerski projekt koji pokazuje izvrsnost u dizajnu. Danas nam je drago da pokažemo nagrađivani dizajn koji čini pozitivnu razliku. Svakodnevno ćemo se predstavljati odličnim i nadahnjujućim dizajnom. Svakako nas posjetite svakodnevno kako biste uživali u novim dobrim dizajnerskim proizvodima i projektima najvećih dizajnera širom svijeta.