Dizajn časopisa
Dizajn časopisa
Projekt Tipografije

Reflexio

Projekt Tipografije Eksperimentalni tipografski projekt koji kombinira odraz na ogledalu s papirnim slovima izrezanim jednom njegovom osi. Rezultat je modularnih kompozicija koje jednom fotografijom sugeriraju 3D slike. Projekat koristi magiju i vizuelnu kontradikciju za tranzit iz digitalnog jezika u analogni svijet. Konstrukcija slova na ogledalu stvara nove stvarnosti sa refleksijom, koje nisu ni istina ni neistina.

Ime projekta : Reflexio, Ime dizajnera : Estudi Ramon CarretƩ, Ime klijenta : Estudi Ramon CarretƩ.

Reflexio Projekt Tipografije

Ovaj izuzetan dizajn dobitnik je nagrade platinasti dizajn na takmičenju u dizajnu igračaka, igara i hobi proizvoda. Svakako biste trebali vidjeti platforma dizajnerski portfelj nagrađivanih platina i otkriti mnoge druge nove, inovativne, originalne i kreativne igračke, igraće i proizvode za hobi proizvode.

Dizajn dana

Izvanredan dizajn. Dobar dizajn. Najbolji dizajn.

Dobri dizajni stvaraju vrijednost druÅ”tvu. Svakodnevno imamo poseban dizajnerski projekt koji pokazuje izvrsnost u dizajnu. Danas nam je drago da pokažemo nagrađivani dizajn koji čini pozitivnu razliku. Svakodnevno ćemo se predstavljati odličnim i nadahnjujućim dizajnom. Svakako nas posjetite svakodnevno kako biste uživali u novim dobrim dizajnerskim proizvodima i projektima najvećih dizajnera Å”irom svijeta.