Dizajn časopisa
Dizajn časopisa
Luster

Bridal Veil

Luster Ova umetnost - umetnički objekat sa upaljenim svetlima. Prostrana soba sa stropom složenog profila, poput kumulusnih oblaka. Luster se uklapa u prostor, koji glatko struji od prednjeg zida do plafona. Kristalni i bijeli emajlirani listovi u kombinaciji s elastičnim savijanjem tankih cijevi stvaraju sliku letećeg vela nad svijetom. Obilje svjetlosti i zlatnih sjaja ptica koje lete stvaraju osjećaj prostranosti i radosti.

Ime projekta : Bridal Veil, Ime dizajnera : Victor A. Syrnev, Ime klijenta : Uvelirnyi Dom VICTOR.

Bridal Veil Luster

Ovaj izuzetan dizajn dobitnik je nagrade platinasti dizajn na takmičenju u dizajnu igračaka, igara i hobi proizvoda. Svakako biste trebali vidjeti platforma dizajnerski portfelj nagrađivanih platina i otkriti mnoge druge nove, inovativne, originalne i kreativne igračke, igraće i proizvode za hobi proizvode.

Dizajn dana

Izvanredan dizajn. Dobar dizajn. Najbolji dizajn.

Dobri dizajni stvaraju vrijednost društvu. Svakodnevno imamo poseban dizajnerski projekt koji pokazuje izvrsnost u dizajnu. Danas nam je drago da pokažemo nagrađivani dizajn koji čini pozitivnu razliku. Svakodnevno ćemo se predstavljati odličnim i nadahnjujućim dizajnom. Svakako nas posjetite svakodnevno kako biste uživali u novim dobrim dizajnerskim proizvodima i projektima najvećih dizajnera širom svijeta.