Dizajn časopisa
Dizajn časopisa
Komercijalna Animacija

Simplest Happiness

Komercijalna Animacija U kineskom zodijaku 2019. je godina svinje, pa je jen C dizajnirao rezanu svinju, a to je kazna u „mnogim vrućim filmovima“ na kineskom. Srećni likovi u skladu su sa slikom kanala i sa srećnim osećajima koje kanal želi da pruži svojoj publici. Video je kombinacija četiri filma filma. Djeca koja igraju mogu najbolje pokazati čistu sreću i nadaju se da će publika imati isti osjećaj dok gleda film.

Ime projekta : Simplest Happiness, Ime dizajnera : Yen C Chen, Ime klijenta : Fox Movies.

Simplest Happiness Komercijalna Animacija

Ovaj izuzetan dizajn dobitnik je nagrade platinasti dizajn na takmičenju u dizajnu igračaka, igara i hobi proizvoda. Svakako biste trebali vidjeti platforma dizajnerski portfelj nagrađivanih platina i otkriti mnoge druge nove, inovativne, originalne i kreativne igračke, igraće i proizvode za hobi proizvode.

Dizajn dana

Izvanredan dizajn. Dobar dizajn. Najbolji dizajn.

Dobri dizajni stvaraju vrijednost društvu. Svakodnevno imamo poseban dizajnerski projekt koji pokazuje izvrsnost u dizajnu. Danas nam je drago da pokažemo nagrađivani dizajn koji čini pozitivnu razliku. Svakodnevno ćemo se predstavljati odličnim i nadahnjujućim dizajnom. Svakako nas posjetite svakodnevno kako biste uživali u novim dobrim dizajnerskim proizvodima i projektima najvećih dizajnera širom svijeta.