Dizajn časopisa
Dizajn časopisa
Ograničena Serija Ekskluzivnih Vina

Echinoctius

Ograničena Serija Ekskluzivnih Vina Ovaj projekt je jedinstven na više načina. Dizajn je morao odražavati jedinstveni karakter predmetnog proizvoda - ekskluzivno autorsko vino. Osim toga, postojao je zahtjev da se u nazivu proizvoda priopći duboko značenje - superlativ, solsticij, kontrast noći i dana, crno-bijelo, otvoreno i nejasno. Dizajn je imao namjeru da odražava tajnu skrivenu u noći: ljepotu noćnog neba koja nas toliko zadivi i mističnu zagonetku skrivenu u zviježđima i zodijaku.

Alat Za Obrazovanje I Obuku

Corporate Mandala

Alat Za Obrazovanje I Obuku Korporativna mandala potpuno je novo sredstvo za obrazovanje i obuku. To je inovativna i jedinstvena integracija drevnog principa mandale i korporativnog identiteta osmišljena s ciljem da poboljšaju timski rad i ukupne poslovne performanse. Štaviše, to je novi element korporativnog identiteta kompanije. Korporativna mandala je grupna aktivnost za tim ili individualna aktivnost za menadžera. Dizajniran je posebno za određenu kompaniju i obojen je timski ili pojedinačno, na slobodan i intuitivan način, gdje svi mogu odabrati bilo koju boju ili polje.

Slavine

Electra

Slavine Electra koja nema zasebne drške privlači sve zbog svoje elegancije i pametnog izgleda odlučujuća je kako bi bila jedinstvena za kuhinje. Izvlačeći digitalni mikser za sudope pruža korisnicima slobodu kretanja u kuhinjama, a istovremeno nudi i mogućnosti dvije različite funkcije protoka. Na prednjem dijelu elektrode, elektronički jastučić vam omogućava pristup svim funkcijama, bilo kada se sprej stavi u mlaz ili u vašu ruku sa samo vrhom prsta koji možete kontrolirati.

Izložbeni Prostor

Ideaing

Izložbeni Prostor Ovo je poslovna izložbena dvorana na Guangzhou Design Week-u 2013. koju je dizajnirala kompanija C&C Design Co., Ltd. QR kôd prikazan na svjetlosnoj kutiji su web poveznice poduzeća. U međuvremenu, dizajneri se nadaju da izgled cijele zgrade može kod ljudi stvoriti osjećaj pun vitalnosti, i stoga pokazuje kreativnost koju dizajnerska kompanija posjeduje, odnosno "duh neovisnosti i ideju slobode" koju zagovaraju .

Taktilna Tkanina

Textile Braille

Taktilna Tkanina Industrijska univerzalna žakardna tekstilna misao kao prevoditelj za slijepe osobe. Ovu tkaninu mogu čitati osobe dobrog vida i ona je namijenjena njima da pomognu slijepim osobama koje počinju gubiti vid ili imaju problema sa vidom; kako biste naučili brajev sistem sa prijateljskim i uobičajenim materijalom: tkaninom. Sadrži abecedu, brojeve i interpunkcijske znakove. Nisu dodate boje. To je proizvod sive boje kao princip percepcije svjetlosti. To je projekt s društvenim značenjem i nadilazi komercijalni tekstil.

Slavine

Electra

Slavine Electra koja se smatra predstavnikom digitalne upotrebe u armaturnom sektoru kombinira tehnologiju s dizajnom kako bi naglasila digitalno dizajnersko doba. Slavine koje nemaju zasebnu ručku privlače sve zbog svoje elegancije i pametnog izgleda, presudne su da budu jedinstvene u vlažnim prostorima. Tasteri za dodirni zaslon tvrtke Electra nude korisnicima više ergonomskog rješenja. „Eco Mind“ slavine pružaju korisniku maksimalnu efikasnost u uštedi. Ova osobina posebno doprinosi budućim generacijama