Dizajn časopisa
Dizajn časopisa
Tržni Centar

Fluxion

Tržni Centar Inspiracija ovog programa dolazi iz brda mravinjaka koji ima jedinstvenu strukturu. Iako je unutarnja struktura brda mrava veoma složena, može izgraditi ogromno i uređeno kraljevstvo. Ovo ilustruje da je arhitektonska struktura nje krajnje racionalna. U međuvremenu, unutrašnjost gracioznih lukova brda mrava gradi impozantnu palaču koja se čini izvanrednim. Stoga dizajner koristi mudrost mrava za referencu da izgradi umjetnički i dobro izgrađen prostor kao i brda mrava.

Ulazni Sto

organica

Ulazni Sto ORGANICA je Fabriziov filozofski prikaz bilo kojeg organskog sistema u kojem su svi dijelovi međusobno povezani da bi egzistirali. Dizajn se temeljio na složenosti ljudskog tijela i ljudskog pred koncepcije. Gledatelja vodi u uzvišeno putovanje. Prolazi za ovo putovanje su dva masivna drvena oblika koja se percipiraju kao pluća, zatim aluminijumska osovina s priključcima koji nalikuju kralježnici. Gledalac može pronaći iskrivljene šipke koje liče na arterije, oblik koji se može interpretirati kao organ, a finale je prelijepo staklo od šablona, snažno ali krhko, baš kao i ljudska koža.

Izložbeni Štand

Onn Exhibition

Izložbeni Štand Onn je vrhunski ručni proizvod koji spaja tradiciju sa modernim dizajnom preko majstora kulturnih dobara. Materijali, boje i proizvodi tvrtke Onn inspirisani su prirodom koja osvjetljava tradicionalne likove s okusom sjaja. Izložbeni štand izgrađen je tako da replicira prizor prirode koristeći materijale koji se dodaju zajedno s proizvodima, kako bi i sam postao harmonizovano umjetničko djelo.

Kalendar

calendar 2013 “Farm”

Kalendar Farma je kalendar sa životinjskim kitom. Potpuno sastavljen čini simpatičnu minijaturnu farmu sa šest različitih životinja. Život sa dizajnom: Kvalitetni dizajni imaju moć modificiranja prostora i transformiranja umova svojih korisnika. Oni nude udobnost gledanja, držanja i korištenja. Oni su prožete lakoćom i elementom iznenađenja, obogaćujući prostor. Naši originalni proizvodi dizajnirani su po konceptu "Život sa dizajnom".

Postolje Za Kaput

Lande

Postolje Za Kaput Coat Stand dizajniran je kao izrazito dekorativna i funkcionalna skulptura ureda, spoj umjetnosti i funkcije. Smatralo se da je sastav estetski oblik koji će uljepšati uredski prostor i zaštititi danas većinu ikoničnih korporativnih odjevnih predmeta, Blazer. Krajnji rezultat je vrlo energičan i sofisticiran komad. Zamišljeno je da proizvod i trgovina na malo budu dizajnirani tako da budu lagani, snažni i masovno proizvodni.

Privjesna Led Svjetiljka

Stratas.07

Privjesna Led Svjetiljka Uz visoku standardnu obradu i izvrsnost u svakom detalju nastojimo stvoriti jednostavan, čist i bezvremenski dizajn. Naročito Stratas.07, koji sa svojim savršeno simetričnim oblikom apsolutno slijedi pravila ove specifikacije. Ugrađeni Xicato XSM Artist Series LED modul ima indeks prikazivanja boja> / = 95, svjetlinu 880lm, snagu 17W, temperaturu boje 3000 K - toplo bijelo (2700 K / 4000 K dostupno na zahtjev) . Život LED modula navodi proizvođač sa 50 000 sati - L70 / B50, a boja je konzistentna tokom životnog vijeka (1x2 korak MacAdams tijekom životnog vijeka).