Dizajn časopisa
Dizajn časopisa
Igračka

Werkelkueche

Igračka Werkelkueche je rodno otvorena radna stanica koja omogućava djeci da se urone u svijet slobodne igre. Kombinira formalne i estetske karakteristike dječjih kuhinja i radnih stolova. Stoga Werkelkueche nude različite mogućnosti za igru. Zakrivljena radna ploča od šperploče može se koristiti kao sudoper, radionica ili skijaška staza. Bočni pretinci mogu pružiti prostor za odlaganje i skrivanje ili peći hrskave rolnice. Uz pomoć šarenih i izmjenjivih alata, djeca mogu ostvariti svoje ideje i na igriv način oponašati svijet odraslih.

Rasvjetni Predmeti

Collection Crypto

Rasvjetni Predmeti Crypto je modularna kolekcija rasvjete jer se može širiti vertikalno i horizontalno, ovisno o tome kako su pojedinačni stakleni elementi koji čine svaku strukturu raspoređeni. Ideja koja je inspirirala dizajn potiče iz prirode, posebno podsjećajući na ledene stalaktite. Posebnost Crypto predmeta je u njihovom živopisnom puhanom staklu koje omogućava da se svjetlost širi u mnogim smjerovima na vrlo mekan način. Proizvodnja se odvija potpuno ručno izrađenim procesom i krajnji korisnik je taj koji odlučuje kako će konačna instalacija biti sastavljena, svaki put na drugačiji način.

Umjetnička Fotografija

Talking Peppers

Umjetnička Fotografija Fotografije Nus Nous kao da predstavljaju ljudska tijela ili njihove dijelove, u stvarnosti je posmatrač taj koji želi da ih vidi. Kada posmatramo bilo šta, pa čak i situaciju, posmatramo to emotivno i iz tog razloga često se prepuštamo prevari. Na slikama Nus Nous vidljivo je kako se element ambivalencije pretvara u suptilnu razradu uma koja nas udaljava od stvarnosti kako bi nas uvela u imaginarni lavirint sastavljen od sugestija.

Staklena Flaširana Mineralna Voda

Cedea

Staklena Flaširana Mineralna Voda Dizajn vode Cedea inspirisan je ladinskim dolomitima i legendama o fenomenu prirodne svjetlosti Enrosadira. Uzrokovani njihovim jedinstvenim mineralom, Dolomiti svijetle u crvenkastoj, gorućoj nijansi pri izlasku i zalasku sunca, dajući krajoliku čaroban ambijent. „Podsjećajući na legendarni čarobni vrt ruža“, pakovanje Cedea ima za cilj uhvatiti upravo ovaj trenutak. Rezultat je staklena boca koja čini da voda blješti i blješti do iznenađujućeg efekta. Boje boce treba da liče na poseban sjaj Dolomita okupanih u crvenoj ruži minerala i plavetnilu neba.

Flagship Tea Shop

Toronto

Flagship Tea Shop Najprometniji tržni centar u Kanadi donosi novi dizajn prodavnice voćnih čajeva od strane Studio Yimu. Projekt vodeće trgovine bio je idealan za potrebe brendiranja kako bi postao novo žarište u trgovačkom centru. Inspirisana kanadskim pejzažom, prelepa silueta kanadske Plave planine utisnuta je na zidnu pozadinu u celoj radnji. Kako bi koncept pretvorio u stvarnost, Studio Yimu je ručno izradio skulpturu 275 cm x 180 cm x 150 cm koja omogućava potpunu interakciju sa svakim kupcem.

Ambalaža Prirodne Kozmetike

Olive Tree Luxury

Ambalaža Prirodne Kozmetike Novi dizajn ambalaže za njemački brend luksuzne prirodne kozmetike prenosi priču o umjetničkom, poput dnevnika, kupanju u toplim bojama. Naizgled haotično na prvi pogled, pakovanje pri boljem pregledu prenosi snažno jedinstvo, poruku. Zahvaljujući novom konceptu dizajna svi proizvodi zrače prirodnošću, stilom, drevnim znanjem o liječenju i modernom praktičnošću.