Dizajn časopisa
Dizajn časopisa
Trpezarijski Stol

Chromosome X

Trpezarijski Stol Trpezarijski stol dizajniran za pružanje mjesta za sjedenje za osam osoba koje djeluju u rasporedu strelica. Vrh je apstraktni X, izrađen od dva različita komada naglašena dubokom linijom, dok je isti apstraktni X reflektiran na podu s osnovnom strukturom. Bijela struktura je napravljena od tri različita komada za jednostavno sastavljanje i transport. Pored toga, kontrast furnira od tikovine od vrha i bijele boje za bazu izabran je za osvjetljavanje donjeg dijela dajući veći naglasak nepravilnom obliku vrha, pružajući nagovještaj za različitu interakciju korisnika.

Optička Instalacija

Opx2

Optička Instalacija Opx2 je optička instalacija koja istražuje simbiotski odnos prirode i tehnologije. Odnos u kojem obrasci, ponavljanja i ritam opisuju i prirodne formacije i operacije računskih procesa. Isključiva geometrija, trenutna neprozirnost i / ili gustoća slične su fenomenu vožnje uzgajivačkim poljem ili su objašnjene u tehnologiji dok se gleda binarni kod. Opx2 gradi složene geometrije i izaziva percepciju volumena i prostora.

Odvojivi Uređaj Za Obrazovanje

Unite 401

Odvojivi Uređaj Za Obrazovanje Ujedinite 401: Savršeni duo za obrazovanje. Hajde da razgovaramo o timskom radu. S nevjerojatno svestranim dizajnom 2 u 1, Unite 401 idealan je studentski uređaj za kolaborativno učenje. Kombinacija tableta i prijenosnog računala nudi najsnažnije mobilno rješenje za obrazovanje, osnaženo mgseries sigurnim dizajnom po najpametnijoj cijeni.

Kancelarijski Mali Obim

Conceptual Minimalism

Kancelarijski Mali Obim Dizajn enterijera pruga se estetskom, a opet ne i funkcionalnom minimalizmu. Prostor otvorenog plana naglašen je čistim linijama, velikim ostakljenim otvorima koji omogućuju obilje prirodnog dnevnog svjetla, omogućujući liniji i ravnini da postanu osnovni strukturni i estetski elementi. Nedostatak pravih uglova odredio je potrebu za prihvaćanjem dinamičnijeg pogleda na prostor, dok izbor svijetle palete boja u kombinaciji s materijalnom i teksturiranom raznolikošću omogućava jedinstvo prostora i funkcije. Nedovršeni betonski slojevi uzdižu se na zidove kako bi dodali kontrast između bijelo-mekog i grubo-sivog.

Bašta

Tiger Glen Garden

Bašta Vrt Tiger Glen je vrt kontemplacije sagrađen u novom krilu Johnson muzeja umjetnosti. Inspirirana je kineskom prispodobom, pod nazivom Tri smijeha tigrastog glena, u kojoj troje ljudi prevladava svoje sektaške razlike da bi pronašlo jedinstvo prijateljstva. Vrt je dizajniran u strogom stilu koji se na japanskom naziva karesansui u kojem se stvara slika prirode s rasporedom kamenja.

Kreativna Pregradnja

Redefinition

Kreativna Pregradnja Projektni kratak bio je zadržati planinski kontekst, ne odavajući rustikalne uspomene na prevladavajuće tipologije planinskih stanova. Uključila je veliku obnovu tipične planinske kuće. Sve bi se izrađivalo na licu mjesta, koristeći metalne, borove šume i mineralne agregate, ljudski rad i stručnost. Glavna ideja koja je bila iza toga je omogućiti predmetima sticanje upotrebne i sentimentalne vrijednosti nakon što će ih vlasnici smatrati korisnim i poznatim, kao i osmisliti s transformatorskom snagom materijala na umu.