Dizajn časopisa
Dizajn časopisa
Stolica

SERENAD

Stolica Poštujem sve vrste stolica. Po mom mišljenju jedna od najvažnijih, klasičnih i specijalnih stvari u dizajnu interijera je stolica. Ideja o stolici Serenad dolazi od labuda na vodi koji se okrenuo i stavio joj lice među krila. Možda je blistava i glatka površina stolice Serenad sa drugačijim i posebnim dizajnom napravljena samo za vrlo posebna i Jedinstvena mjesta.

Fotelja

The Monroe Chair

Fotelja Upečatljiva elegancija, jednostavnost ideje, udoban, dizajniran s obzirom na održivost. Monroe fotelja je pokušaj drastičnog pojednostavljenja procesa proizvodnje koji se odnosi na izradu fotelja. Iskorištava potencijal CNC tehnologija da u više navrata izrezuju plosnati element iz MDF-a, a ti se elementi zatim slože oko središnje osi kako bi oblikovali kompleksno zakrivljenu fotelju. Stražnja noga postupno se postavlja u naslon za leđa, a naslon za ruku u prednju nogu, stvarajući izrazitu estetiku u potpunosti definiranu jednostavnošću proizvodnog postupka.

Park Klupa

Nessie

Park Klupa Ovaj projekt zasnovan je na konceptu ideje „Drop & Forget“, odnosno jednostavne instalacije na licu mjesta uz minimalne troškove instalacije u odnosu na postojeće infra-strukture urbanog okruženja. Robusna betonska tekućina, pažljivo izbalansirana, stvara zagrljaju i ugodno iskustvo sjedenja.

Ambalaža

KRYSTAL Nature’s Alkaline Water

Ambalaža KRYSTAL voda predstavlja bogati luksuz i dobrobit u bočici. Sadrži alkalnu pH vrijednost od 8 do 8,8 i jedinstveni mineralni sastav, voda KRYSTAL dolazi u ikoničnoj četvrtastoj prozirnoj bočici s prizmom koja podsjeća na pjenušava kristal i ne ugrožava kvalitetu i čistoću. Logo marke KRYSTAL suptilno je istaknut na boci, naglašavajući dodatni dodir luksuznog iskustva. Osim vizualnog utjecaja boce, PET i staklene boce u kvadratnom obliku mogu se reciklirati, što optimizira prostor za pakiranje i materijale, čime se smanjuje ukupni trag ugljika.

Hi-Fi Gramofon

Calliope

Hi-Fi Gramofon Krajnji cilj okretnog stola Hi-Fi-ja je ponovno stvaranje najčišćih i nezagađenih zvukova; ova suština zvuka je i termin i koncept ovog dizajna. Ovaj uljepšeni urađeni proizvod skulptura je zvuka koja reproducira zvuk. Kao gramofonska ploča spada među najbolje dostupne gramofone Hi-Fi, a ova neusporediva izvedba ukazuje i pojačava svojim jedinstvenim oblikom i aspektima dizajna; spajanje forme i funkcije u duhovnoj uniji radi utjelovljenja gramofona Calliope.