Dizajn časopisa
Dizajn časopisa
Etiketa Za Vino

5 Elemente

Etiketa Za Vino Dizajn „5 Elemente“ rezultat je projekta, gde je klijent poverio dizajnersku agenciju sa potpunom slobodom izražavanja. Vrhunac ovog dizajna je rimski znak „V“, koji oslikava glavnu ideju proizvoda - pet vrsta vina isprepletene u jedinstvenu mješavinu. Posebni papir koji se koristi za etiketu, kao i strateško postavljanje svih grafičkih elemenata izazivaju potencijalnog potrošača da uzme bocu i spusti je u ruke, dodirne je, što svakako ostavlja dublji dojam i čini dizajn pamtljivijim.

Ambalaža Bezalkoholnih Pića

Coca-Cola Tet 2014

Ambalaža Bezalkoholnih Pića Stvoriti seriju limenki Coca-Cole koja širi milione Tếta želi širom zemlje. Koristili smo Coca-colin simbol Tết (ptica lastavica) kao uređaj da oblikujemo ove želje. Za svaku limenku stotine ručno izvučenih lastavica izrađene su i pažljivo raspoređene oko prilagođenog scenarija, koji zajedno čine niz smislenih vijetnamskih želja. "An", znači mir. "Tài" znači uspjeh, "Lộc" znači prosperitet. Ove se riječi široko razmjenjuju tijekom cijelog praznika, a tradicionalno se ukrašavaju Tết ukrasa.

Sustav Otvorenog Posuđa

Osoro

Sustav Otvorenog Posuđa Inovativni karakter OSORO-a je kombiniranje kvalitete visokokvalitetnog vitrificiranog porculana i njegove tipične sjajne kože bjelokosti s funkcijom pogodnom za čuvanje hrane u hladnjaku ili zamrzivaču i za kuhanje u parnoj pećnici ili mikrovalnoj. Jednostavan, modularni oblik i različiti elementi mogu se složiti u uštedu prostora, fleksibilno kombinirati i zatvoriti višebojnim silikonskim O-Sealerom ili O-priključkom tako da hrana ostane dobro zatvorena u njemu. OSORO se može univerzalno koristiti eliminirajući potrebu za našim svakodnevnim životom.

Ograničena Serija Ekskluzivnih Vina

Echinoctius

Ograničena Serija Ekskluzivnih Vina Ovaj projekt je jedinstven na više načina. Dizajn je morao odražavati jedinstveni karakter predmetnog proizvoda - ekskluzivno autorsko vino. Osim toga, postojao je zahtjev da se u nazivu proizvoda priopći duboko značenje - superlativ, solsticij, kontrast noći i dana, crno-bijelo, otvoreno i nejasno. Dizajn je imao namjeru da odražava tajnu skrivenu u noći: ljepotu noćnog neba koja nas toliko zadivi i mističnu zagonetku skrivenu u zviježđima i zodijaku.

Alat Za Obrazovanje I Obuku

Corporate Mandala

Alat Za Obrazovanje I Obuku Korporativna mandala potpuno je novo sredstvo za obrazovanje i obuku. To je inovativna i jedinstvena integracija drevnog principa mandale i korporativnog identiteta osmišljena s ciljem da poboljšaju timski rad i ukupne poslovne performanse. Štaviše, to je novi element korporativnog identiteta kompanije. Korporativna mandala je grupna aktivnost za tim ili individualna aktivnost za menadžera. Dizajniran je posebno za određenu kompaniju i obojen je timski ili pojedinačno, na slobodan i intuitivan način, gdje svi mogu odabrati bilo koju boju ili polje.

Slavine

Electra

Slavine Electra koja nema zasebne drške privlači sve zbog svoje elegancije i pametnog izgleda odlučujuća je kako bi bila jedinstvena za kuhinje. Izvlačeći digitalni mikser za sudope pruža korisnicima slobodu kretanja u kuhinjama, a istovremeno nudi i mogućnosti dvije različite funkcije protoka. Na prednjem dijelu elektrode, elektronički jastučić vam omogućava pristup svim funkcijama, bilo kada se sprej stavi u mlaz ili u vašu ruku sa samo vrhom prsta koji možete kontrolirati.