Dizajn časopisa
Dizajn časopisa
Turistička Atrakcija

In love with the wind

Turistička Atrakcija Dvorac Zaljubljen u vetar je rezidencija iz 20. veka smeštena u pejzažu od 10 hektara u blizini sela Ravadinovo, područja u srcu planine Strandža. Posjetite i uživajte u svjetski poznatim kolekcijama, zapanjujućoj arhitekturi i inspirativnim porodičnim pričama. Opustite se među idiličnim vrtovima, uživajte u šetnji šumom i obalom jezera i osjetite duh bajki.

Turistička Atrakcija

The Castle

Turistička Atrakcija Dvorac je privatni projekt započet prije dvadeset godina 1996. godine iz sna iz djetinjstva da izgrade vlastiti Dvorac, isti kao u bajkama. Dizajner je ujedno i arhitekta, konstruktor i dizajner pejzaža. Glavna ideja projekta je stvoriti mesto za porodičnu rekreaciju, kao turističku atrakciju.

Obrazovni Proizvod

Shine and Find

Obrazovni Proizvod Najvažnija prednost ovog proizvoda je jednostavnost učenja i poboljšanja memorije. U Sjaju i nađi svaka sazvežđa je stvorena praktično, a taj izazov se stalno praktikuje. Ima na umu trajnu sliku. Učenje na ovaj način, praktično i učenje i ponavljanje, nije dosadno i čini trajnijim pamćenjem i ugodnijim. Vrlo je emotivan, interaktivan, jednostavan, čist, minimalan i moderan.

Hotel

Yu Zuo

Hotel Ovaj hotel je smešten unutar zidina hrama Dai, na dnu planine Tai. Cilj dizajnera bio je transformirati dizajn hotela kako bi gostima omogućio miran i udoban smještaj, a ujedno i omogućio gostima da iskuse jedinstvenu povijest i kulturu ovog grada. Korištenjem jednostavnih materijala, svijetlih tonova, meke rasvjete i pažljivo odabranih umjetničkih djela, prostor prikazuje osjećaj istorijske i suvremene.

Simulator Za Operatera Viljuškara

Forklift simulator

Simulator Za Operatera Viljuškara Simulator za operatera viljuškara kompanije Sheremetyevo-Cargo je posebna mašina dizajnirana za obuku vozača i provjeru kvalifikacija. Predstavlja kabinu sa upravljačkim sistemom, sjedećim mjestom i sklopivim panoramskim ekranom. Glavni materijal tijela simulatora je metal; postoje i plastični elementi i ergonomske podloge od integralne poliuretanske pjene.

Izložba

City Details

Izložba Izložba dizajnerskih rješenja za hardscape elemente City Details održavala se od 3. do 5. listopada 5. 2019. u Moskvi. Na površini od 15 000 kvadratnih metara predstavljeni su napredni koncepti elemenata hardscape, sportskih i igrališta, rasvjetna rješenja i funkcionalni urbani umjetnički predmeti. Inovativno rješenje korišteno je za organiziranje izložbenog prostora, gdje je umjesto ujednačenih reda izlagačkih kabina izgrađen radni minijaturni model grada sa svim specifičnim komponentama, poput gradskog trga, ulica, javne bašte.