Dizajn časopisa
Dizajn časopisa
Roman

180º North East

Roman "180 ° sjeveroistočno" je avanturistička pripovijest od 90.000 riječi. Priča istinsku priču o putovanju Daniela Kutchera kroz Australiju, Aziju, Kanadu i Skandinaviju u jesen 2009. godine kada mu je bilo 24 godine. Integrirano u glavni dio teksta koji govori o onome što je proživio i naučio tokom putovanja , fotografije, mape, izražajni tekst i video pomažu uvesti čitatelja u avanturu i pružiti bolji osjećaj autorovog osobnog iskustva.

Ime projekta : 180º North East, Ime dizajnera : Daniel Kutcher, Ime klijenta : Daniel Kutcher.

180º North East Roman

Ovaj izuzetan dizajn dobitnik je nagrade platinasti dizajn na takmičenju u dizajnu igračaka, igara i hobi proizvoda. Svakako biste trebali vidjeti platforma dizajnerski portfelj nagrađivanih platina i otkriti mnoge druge nove, inovativne, originalne i kreativne igračke, igraće i proizvode za hobi proizvode.

Dizajn dana

Izvanredan dizajn. Dobar dizajn. Najbolji dizajn.

Dobri dizajni stvaraju vrijednost društvu. Svakodnevno imamo poseban dizajnerski projekt koji pokazuje izvrsnost u dizajnu. Danas nam je drago da pokažemo nagrađivani dizajn koji čini pozitivnu razliku. Svakodnevno ćemo se predstavljati odličnim i nadahnjujućim dizajnom. Svakako nas posjetite svakodnevno kako biste uživali u novim dobrim dizajnerskim proizvodima i projektima najvećih dizajnera širom svijeta.