Dizajn časopisa
Dizajn časopisa
Slavine

Electra

Slavine Electra koja nema zasebne drške privlači sve zbog svoje elegancije i pametnog izgleda odlučujuća je kako bi bila jedinstvena za kuhinje. Izvlačeći digitalni mikser za sudope pruža korisnicima slobodu kretanja u kuhinjama, a istovremeno nudi i mogućnosti dvije različite funkcije protoka. Na prednjem dijelu elektrode, elektronički jastučić vam omogućava pristup svim funkcijama, bilo kada se sprej stavi u mlaz ili u vašu ruku sa samo vrhom prsta koji možete kontrolirati.

Ime projekta : Electra, Ime dizajnera : E.C.A. Design Team, Ime klijenta : E.C.A - Valfsel Armatür Sanayi A.ş..

Electra Slavine

Ovaj izuzetan dizajn dobitnik je nagrade platinasti dizajn na takmičenju u dizajnu igračaka, igara i hobi proizvoda. Svakako biste trebali vidjeti platforma dizajnerski portfelj nagrađivanih platina i otkriti mnoge druge nove, inovativne, originalne i kreativne igračke, igraće i proizvode za hobi proizvode.

Dizajn dana

Izvanredan dizajn. Dobar dizajn. Najbolji dizajn.

Dobri dizajni stvaraju vrijednost društvu. Svakodnevno imamo poseban dizajnerski projekt koji pokazuje izvrsnost u dizajnu. Danas nam je drago da pokažemo nagrađivani dizajn koji čini pozitivnu razliku. Svakodnevno ćemo se predstavljati odličnim i nadahnjujućim dizajnom. Svakako nas posjetite svakodnevno kako biste uživali u novim dobrim dizajnerskim proizvodima i projektima najvećih dizajnera širom svijeta.