Dizajn časopisa
Dizajn časopisa
Stalak Za Tortu

Temple

Stalak Za Tortu Iz sve veće popularnosti u domaćem pečenju mogli smo uočiti potrebu za modernim stalkom za tortu koji se može jednostavno čuvati u ormaru ili crtati. Jednostavno za čišćenje i sigurno. Hram je lako sastaviti i intuitivno je pomicanjem ploča preko središnje konusne kralježnice. Demontaža je jednako jednostavna ako ih jednostavno odmaknete. Sva četiri glavna elementa drži Stacker zajedno. Stacker pomaže držati sve elemente zajedno za kompaktnu pohranu u više uglova. Možete koristiti različite konfiguracije ploča za različite prigode.

Ime projekta : Temple, Ime dizajnera : Chris Woodward, Ime klijenta : CWD ltd .

Temple Stalak Za Tortu

Ovaj izuzetan dizajn dobitnik je nagrade platinasti dizajn na takmičenju u dizajnu igračaka, igara i hobi proizvoda. Svakako biste trebali vidjeti platforma dizajnerski portfelj nagrađivanih platina i otkriti mnoge druge nove, inovativne, originalne i kreativne igračke, igraće i proizvode za hobi proizvode.

Dizajn dana

Izvanredan dizajn. Dobar dizajn. Najbolji dizajn.

Dobri dizajni stvaraju vrijednost društvu. Svakodnevno imamo poseban dizajnerski projekt koji pokazuje izvrsnost u dizajnu. Danas nam je drago da pokažemo nagrađivani dizajn koji čini pozitivnu razliku. Svakodnevno ćemo se predstavljati odličnim i nadahnjujućim dizajnom. Svakako nas posjetite svakodnevno kako biste uživali u novim dobrim dizajnerskim proizvodima i projektima najvećih dizajnera širom svijeta.