Dizajn časopisa
Dizajn časopisa
Agencija Za Nekretnine

The Float

Agencija Za Nekretnine U ovom projektu projektiramo arhitekturu, enterijer i pejzaž. Slučaj je „Agencija za prodaju nekretnina“, ime nekretnine je [Sky villa], pa koncepciju zamislite s time i nazivom slučaja kao polazištem. A projekt se nalazi u središtu Xiamen, uvjeti oko baze su nepovoljni, postoje stari stanovi i gradilište, nasuprot je škola, nije okružen krajolikom. Na kraju, konceptom [Float], prodajni centar izvucite na visinu od 2F i stvorite vlastiti krajolik, bazen na nivou zaliha, tako da prodajni centar voli plutati u vodi, a posjetitelji obilaze velike površine bare i preko prizemlja prodajnog ureda prošećite do stražnjih stepenica i idite do prodajne dvorane. Konstrukcija je čelična konstrukcija, dizajn zgrade i dizajn enterijera traže integraciju i jedinstvo u tehnici.

Ime projekta : The Float, Ime dizajnera : Kris Lin, Ime klijenta : YONG NIAN Real Estate Development Company Limited.

The Float Agencija Za Nekretnine

Ovaj izuzetan dizajn dobitnik je nagrade platinasti dizajn na takmičenju u dizajnu igračaka, igara i hobi proizvoda. Svakako biste trebali vidjeti platforma dizajnerski portfelj nagrađivanih platina i otkriti mnoge druge nove, inovativne, originalne i kreativne igračke, igraće i proizvode za hobi proizvode.

Dizajn dana

Izvanredan dizajn. Dobar dizajn. Najbolji dizajn.

Dobri dizajni stvaraju vrijednost društvu. Svakodnevno imamo poseban dizajnerski projekt koji pokazuje izvrsnost u dizajnu. Danas nam je drago da pokažemo nagrađivani dizajn koji čini pozitivnu razliku. Svakodnevno ćemo se predstavljati odličnim i nadahnjujućim dizajnom. Svakako nas posjetite svakodnevno kako biste uživali u novim dobrim dizajnerskim proizvodima i projektima najvećih dizajnera širom svijeta.