Dizajn časopisa
Dizajn časopisa
Poster

Chirming

Poster Kad je Sook bio mlad, na planini je ugledao lijepu pticu, ali ptica je brzo odletela, iza sebe je ostavila samo zvuk. Podigla je pogled prema nebu kako bi pronašla pticu, ali sve što je mogla vidjeti bile su grane drveća i šuma. Ptica je stalno pjevala, ali nije imala pojma gdje je to. Od malih nogu ptica je bila grana drveća i velika šuma do nje. To je iskustvo učinilo da vizualizuje zvuk ptica poput šume. Zvuk ptica opušta um i telo. Ovo je privuklo njenu pažnju, a ona je to kombinovala sa mandalom, koja vizuelno predstavlja isceljivanje i meditaciju.

Ime projekta : Chirming, Ime dizajnera : Sook Ko, Ime klijenta : Sejong University.

Chirming Poster

Ovaj izuzetan dizajn dobitnik je nagrade platinasti dizajn na takmičenju u dizajnu igračaka, igara i hobi proizvoda. Svakako biste trebali vidjeti platforma dizajnerski portfelj nagrađivanih platina i otkriti mnoge druge nove, inovativne, originalne i kreativne igračke, igraće i proizvode za hobi proizvode.

Dizajn dana

Izvanredan dizajn. Dobar dizajn. Najbolji dizajn.

Dobri dizajni stvaraju vrijednost društvu. Svakodnevno imamo poseban dizajnerski projekt koji pokazuje izvrsnost u dizajnu. Danas nam je drago da pokažemo nagrađivani dizajn koji čini pozitivnu razliku. Svakodnevno ćemo se predstavljati odličnim i nadahnjujućim dizajnom. Svakako nas posjetite svakodnevno kako biste uživali u novim dobrim dizajnerskim proizvodima i projektima najvećih dizajnera širom svijeta.