Dizajn časopisa
Dizajn časopisa
Vizualni Identitet Pekara

Mangata Patisserie

Vizualni Identitet Pekara Mångata je na švedskom predstavljena kao romantičan prizor, blještavi, poput ceste odraz mjeseca stvara se na noćnom moru. Scena je vizuelno privlačna i dovoljno posebna za stvaranje imidža marke. Paleta boja, crno & zlato, oponaša atmosferu mračnog mora, takođe je dala brendu misteriozan, luksuzan dodir.

Ime projekta : Mangata Patisserie, Ime dizajnera : M — N Associates, Ime klijenta : M — N Associates.

Mangata Patisserie Vizualni Identitet Pekara

Ovaj izuzetan dizajn dobitnik je nagrade platinasti dizajn na takmičenju u dizajnu igračaka, igara i hobi proizvoda. Svakako biste trebali vidjeti platforma dizajnerski portfelj nagrađivanih platina i otkriti mnoge druge nove, inovativne, originalne i kreativne igračke, igraće i proizvode za hobi proizvode.

Dizajn dana

Izvanredan dizajn. Dobar dizajn. Najbolji dizajn.

Dobri dizajni stvaraju vrijednost društvu. Svakodnevno imamo poseban dizajnerski projekt koji pokazuje izvrsnost u dizajnu. Danas nam je drago da pokažemo nagrađivani dizajn koji čini pozitivnu razliku. Svakodnevno ćemo se predstavljati odličnim i nadahnjujućim dizajnom. Svakako nas posjetite svakodnevno kako biste uživali u novim dobrim dizajnerskim proizvodima i projektima najvećih dizajnera širom svijeta.