Dizajn časopisa
Dizajn časopisa
Restoran I Bar

Kopp

Restoran I Bar Dizajn restorana mora biti privlačan za klijente. Interijeri moraju ostati svježi i privlačni budućim trendovima u dizajnu. Nekonvencionalna upotreba materijala jedan je od načina da se kupci uključe u dekor. Kopp je restoran koji je osmišljen sa ovom mišlju. Kopp na lokalnom goanskom jeziku znači čaša pića. Whirlpool nastao miješanjem pića u čaši zamišljen je kao koncept tokom dizajniranja ovog projekta. Predstavlja filozofiju dizajna ponavljanja modula generiranje obrazaca.

Stambena Kuća

DA AN H HOUSE

Stambena Kuća Prilagođeno prebivalište na osnovu korisnika. Zatvoreni otvoreni prostor povezuje dnevni boravak, blagovaonicu i radni prostor slobodnim protokom prometa, a donosi i zelenilo i svjetlost s balkona. Ekskluzivna vrata za kućne ljubimce mogu se naći u sobi svakog člana porodice. Ravan i nesmetan protok prometa zahvaljujući dizajnu bez vrata. Gore navedeni naglasak treba dizajnirati da udovolji korisničkim navikama, ergonomskoj i kreativnoj kombinaciji ideja.

Kozmetički Salon

Shokrniya

Kozmetički Salon Dizajner se fokusirao na luksuzno i nadahnjujuće okruženje i stvorio zasebne prostore s različitim funkcijama, koji su ujedno i dijelovi čitave strukture. Bež boja kao jedna od luksuznih boja Irana odabrana je za razvoj ideje o projektu. Prostori se pojavljuju u obliku kutija u dvije boje. Te kutije su zatvorene ili polu-zatvorene bez ikakvih zvučnih ili oksimalnih smetnji. Kupac će imati dovoljno prostora za doživljaj privatne piste. Adekvatno osvjetljenje, pravi odabir biljaka i korištenje odgovarajuće sjene boje za ostale materijale su bili važni izazovi.

Restoran

MouMou Club

Restoran Budući da je Shabu Shabu, dizajn restorana usvaja drvenu, crvenu i bijelu boju kako bi predstavio tradicionalni osjećaj. Upotreba jednostavnih konturnih linija zadržava kupčevu vizualnu pažnju na prikazane poruke o hrani i dijeti. Budući da je kvaliteta hrane najvažnija briga, restoran je dizajn s elementima na tržištu svježe hrane. Građevinski materijali poput cementnih zidova i poda koriste se za izgradnju pozadine tržišta velikog šaltera svježe hrane. Ovo podešavanje simulira stvarne aktivnosti kupovine na tržištu gdje kupci mogu vidjeti kvalitetu hrane prije nego što se odluče.

Umjetnička Trgovina

Kuriosity

Umjetnička Trgovina Kuriosity obuhvaća internetsku maloprodajnu platformu koja je povezana s ovom prvom fizičkom prodavaonicom koja prikazuje izbor mode, dizajna, ručno izrađenih proizvoda i umjetničkih djela. Kuriosity je više od tipične trgovine, osmišljen kao kurirano iskustvo otkrića gdje su proizvodi na zaslonu dopunjeni dodatnim slojem bogatih interaktivnih medija koji služe za privlačenje i interakciju s kupcem. Kuriozitiv ikonični prikaz prozora beskonačnosti mijenja boju kako bi privukao pažnju i kad kupci prolaze, svijetli skriveni proizvodi u kutijama iza naizgled beskonačnog staklenog portala pozivajući ih da uđu.

Zgrada Mješovite Namjene

GAIA

Zgrada Mješovite Namjene Gaia je smještena u blizini nedavno predložene vladine zgrade koja uključuje stanicu metroa, veliki trgovački centar i najvažniji gradski gradski grad. Zgrada mješovite namjene svojim skulpturalnim pokretom djeluje kao kreativno privlačenje za stanovnike ureda, kao i stambene prostore. Ovo zahteva modifikovanu sinergiju između grada i zgrade. Raznoliko programiranje tijekom dana aktivno uključuje lokalno tkivo i postaje katalizator onoga što će neminovno postati žarišna točka.