Dizajn časopisa
Dizajn časopisa
Restoran

Osaka

Restoran Smješten u susjedstvu Itaim Bibi (Sao Paulo, Brazil), Osaka s ponosom pokazuje svoju arhitekturu, nudeći intiman i ugodan ambijent u svojim različitim prostorima. Vanjska terasa pored ulice ulaz je u zeleno i moderno dvorište, spoj interijera, eksterijera i prirode. Privatna i profinjena estetika materijalizirana je korištenjem prirodnih elemenata poput drveta, kamenja, željeza i tekstila. Lamella krovni sustav s prigušenom rasvjetom i rešetkama od drva pažljivo su proučavani kako bi se dovršio usklađujući dizajn enterijera i stvorili različiti ambijenti.

Pogon Za Ispitivanje Vina

Grapevine House

Pogon Za Ispitivanje Vina Kućica vinove loze u obliku apstraktnog grožđa koje se gotovo slobodno čeka oko vinograda. Njegov glavni nosivi element koji je generiran digitalno proizvedenom kolonom predstavlja omaž starom korijenu vinove loze. Prednji dio kuće Grapevine otvoren je u svim smjerovima i omogućava neposredan pejzažni doživljaj vinograda. Na ovaj način treba omogućiti vizuelno poboljšanje ukusa svih ispitnih vina.

Maloprodajni Dizajn Interijera

Hiveometric - Kuppersbusch Showroom

Maloprodajni Dizajn Interijera Klijent traži kreativan dizajn koji dobro predstavlja marku. Naziv 'Hiveometric' formiran je od dvije riječi 'košnica' i 'geometrijska', što jednostavno govori o glavnom konceptu i vizualizira dizajn. Dizajn je inspiriran proizvodom heroja marke, električnom kuhalištem u obliku saća. Zamišljen kao skupina saća, zidnih i stropnih karakteristika u urednim finišama neprimjetno spajaju i prepliću složene geometrijske oblike. Linije su osjetljive i čiste, što rezultira elegantnim suvremenim izgledom koji simbolizira beskonačnu maštu i kreativnost.

Koncept Korporativne Arhitekture

Pharmacy Gate 4D

Koncept Korporativne Arhitekture Kreativni koncept zasnovan je na kombinaciji materijalnih i nematerijalnih komponenti, koje zajedno stvaraju medijsku platformu. Središnju točku ove platforme karakterizira predimenzionirana zdjela kao simbol apstraktnog alhemijskog pehara iznad kojeg se projicira holografski dijagram plutajuće DNK niti. Ovaj DNK hologram, koji zapravo predstavlja slogan „Obećanje za život“, rotira se polako i sugerira lakoću života ljudskog organizma bez simptoma. Rotirajući DNK hologram ne predstavlja samo tok života već i odnos svjetla i samog života.

Flagship Trgovina

Lenovo

Flagship Trgovina Lenovo Flagship Store ima za cilj poboljšati imidž branda pružajući publici platformu za povezivanje i interakciju putem životnog stila, usluge i iskustva stvorenih u trgovini. Koncept dizajna zamišljen je na osnovu misije da se izvrši prelazak sa proizvođača računarskih uređaja na vodeći brend među dobavljačima elektroničke potrošnje.

Izložbeni Prostor

Ideaing

Izložbeni Prostor Ovo je poslovna izložbena dvorana na Guangzhou Design Week-u 2013. koju je dizajnirala kompanija C&C Design Co., Ltd. QR kôd prikazan na svjetlosnoj kutiji su web poveznice poduzeća. U međuvremenu, dizajneri se nadaju da izgled cijele zgrade može kod ljudi stvoriti osjećaj pun vitalnosti, i stoga pokazuje kreativnost koju dizajnerska kompanija posjeduje, odnosno "duh neovisnosti i ideju slobode" koju zagovaraju .