Dizajn časopisa
Dizajn časopisa
Kuća

Basalt

Kuća Izgrađen za udobnost, kao i da je elegantan. Ovaj dizajn je zaista privlačan i izvanredan iznutra i izvana. Značajke uključuju hrastovo drvo, prozore napravljene da unose puno sunčeve svjetlosti i umirujuće su to za oči. Očaravajuća je ljepotom i tehnikom. Jednom kada ste u ovoj kući, ne možete ne primijetiti spokoj i osjećaj oaze koji vas preuzima. Povjetarac drveća i okoline sunčevim zracima čini ovu kuću jedinstvenim mjestom za život daleko od užurbanog gradskog života. Kuća Basalt izgrađena je da udovolji i ugosti različite ljude.

Dizajn Dvorišta I Vrta

Shimao Loong Palace

Dizajn Dvorišta I Vrta Korištenjem prirodne i tečne jezike razumne organizacije krajolika, dvorišta su međusobno povezana u više dimenzija, prožeta jedna s drugom i glatko se pretvaraju. Vješto koristeći vertikalnu strategiju, visinska razlika od 4 metra preokrenut će se u vrhunac i obilježje projekta, stvarajući višeslojni, umjetnički, živi, prirodni dvorišni krajolik.

Obnova Pristaništa

Dongmen Wharf

Obnova Pristaništa Pomor Dongmen je tisućljetna pristanište na rijeci majci Čengdu. Zbog posljednjeg kruga "obnove starog grada" područje je u osnovi srušeno i obnovljeno. Projekt je predstaviti veličanstvenu povijesnu sliku kroz intervenciju umjetnosti i nove tehnologije na gradskom kulturnom lokalitetu koji je u osnovi nestao, te aktivirati i ponovo ulagati dugu uspavanu gradsku infrastrukturu u javno gradsko dobro.

Hotel

Aoxin Holiday

Hotel Hotel je smješten u Luzhouu, provinciji Sichuan, gradu koji je dobro poznat po svom vinu, čiji dizajn inspirira lokalna vinska špilja, prostor koji izaziva snažnu želju za istraživanjem. Lobi je rekonstrukcija prirodne špilje čija srodna vizualna povezanost proširuje koncept pećine i lokalne urbane teksture na unutarnji hotel, tvoreći tako prepoznatljiv kulturni nosač. Cijenimo osjećaj putnika prilikom boravka u hotelu, a također se nadamo da se tekstura materijala kao i stvorena atmosfera mogu uočiti na dubljem nivou.

Stambena Kuća

Soulful

Stambena Kuća Čitav prostor zasnovan je na smirenosti. Sve boje pozadine su svijetla, siva, bijela itd. Kako bi se uravnotežio prostor, u prostoru se pojavljuju neke jako zasićene boje i neke slojevite teksture, poput tamno crvene, poput jastučića s jedinstvenim otiscima, poput nekih teksturiranih metalnih ukrasa . Oni postaju raskošne boje u foajeu, istovremeno dodajući odgovarajuću toplinu prostoru.

Dizajn Enterijera Maloprodajnog Prostora

Studds

Dizajn Enterijera Maloprodajnog Prostora Studds Accessories Ltd je proizvođač kaciga i dodataka za dva kotača. Kacige za studdse tradicionalno su se prodavale u prodajnim mjestima više marki. Otuda je postojala potreba da se stvori identitet brenda koji je zaslužio. D'art je konceptualizirao trgovinu, nudeći inovativne dodirne točke poput virtualne stvarnosti proizvoda, interaktivne tablice sa zaslonom osjetljivim na dodir i kacige za dezinfekciju kaciga itd. Proučava trgovinu kaciga i dodataka, privukao je značajan broj kupaca, vodeći maloprodajno putovanje kupaca do sledećeg nivoa.