Dizajn časopisa
Dizajn časopisa
Dizajn Enterijera Kafića

& Dough

Dizajn Enterijera Kafića Sjedište klijenta je u Japanu s trgovinama robnih marki od 1.300 krafni, a Dough je marka kafića koja je novorazvijena i prva je trgovina koja je otvorila svečano otvaranje. Izdvojili smo snagu koju naš klijent može pružiti i odrazili smo ih na nacrte. Iskorištavajući snagu našeg klijenta, jedna od prvih karakterističnih tačaka ovog kafića je odnos šaltera za kupovinu i kuhinje. Postavljanjem zida i prozora s uravnoteženom šankom, naš klijent je dobar u ovom načinu rada, učiniće da klijenti nesmetano teču.

Restoran

La Boca Centro

Restoran La Boca Centro je trogodišnja limitirana dvorana bara i hrane, namijenjena njegovanju kulturne razmjene pod temom španske i japanske kuhinje. Prilikom posjete užurbanoj Barceloni, prelijepi dodatak grada i interakcija s veselim, velikodušnim ljudima Katalonije nadahnuli su naš dizajn. Umjesto da inzistiramo na potpunoj reprodukciji, fokusirali smo se na djelomičnu lokalizaciju kako bismo zabilježili originalnost.

Barski Restoran

IL MARE

Barski Restoran Usvojili smo koncept „dizajn za rezanje i lijepljenje“ u ovom restoranu. Za rad s više restorana neprocjenjivo je korištenje finih komada dizajna proteanih kombinacija. Na primjer, oblik luka koji povezuje stupac i strop postat će dio dizajna i sigurno će prijeći znatno iznad klupe ili šanka. Naravno, ovo se može koristiti i kao podjela atmosfere. Zapravo su već dovršena još tri restorana, a ovaj „dizajn za rezanje i lijepljenje“ imao je blagotvoran učinak.

Restoran

George

Restoran Georgeov koncept je "blagovaonica dizajnirana zajedno sa sjećanjima klijenta." To je mjesto na kojemu se povremeno mogu uživati u svakodnevnim događajima, poput zabave i pića, njegujući američku kulturu i historiju moderne arhitekture kada je klijent živio u New Yorku. Stoga je i restoran u celini izgrađen u imidžu baštine restorana u New Yorku, dodatne zgrade načinjene malo po malo, pokazuju osećaj istorijske pozadine. Ovime želimo ugraditi gore spomenuti koncept i uspeli smo da maksimiziramo potencijal ove zgrade.

Dizajn Enterijera

CRONUS

Dizajn Enterijera Barski salon ovog člana cilja se na rukovodioce koji vole provoditi elegantne gradske noći. Nepotrebno je da ćete osjetiti nešto posebno i izvanredno za one koji žele postati član i koji su voljni koristiti ovaj bar. Štoviše, jednom kada počnete koristiti ovdje, upotrebljivost i udobnost igrat će veliki značaj za radni oblik. Možda su vam ova dva aspekta gore spomenuta prilično neobična, a dati pravi odgovor, bio je naš izazov. Zapravo, upravo su ta „dva aspekta“ bila ključna riječ za dizajn ovog bar salona.

Restoran Sa Japanskim Reznicama

Saboten Beijing the 1st

Restoran Sa Japanskim Reznicama Ovo je japanski lanac restorana sa rezancima nazvan "Saboten", prvi vodeći restoran u Kini. Deformacija naše tradicije i dobra lokalizacija od suštinskog su značaja kako bi se strane zemlje lakše prihvatile japansku kulturu. Ovdje, gledajući buduće vizije lanca restorana, napravili smo nacrte koji će postati korisni priručnici prilikom širenja u Kinu, ali i u inostranstvo. Tada je jedan od naših izazova bio da shvatimo ispravno razumevanje „japanskih slika“ koje stranci preferiraju. Mi smo se fokusirali uglavnom na „tradicionalni Japan“. Trudimo se kako to uključiti.