Dizajn časopisa
Dizajn časopisa
Zabavna Kuća Za Djecu

Fun house

Zabavna Kuća Za Djecu Ovaj građevinski dizajn namijenjen je djeci da uče i igraju, što je totalno zabavna kuća od super oca. Dizajnerski kombinovani zdravi materijali i sigurnosni oblici čine prekrasan i zanimljiv prostor. Pokušali su napraviti ugodnu i toplu kuću za djecu, i pokušali su intenzivirati odnos roditelj - dijete. Klijent je dizajneru rekao da postigne 3 cilja, a to su: (1) prirodni i sigurnosni materijali, (2) usrećivanje djece i roditelja i (3) dovoljno prostora za odlaganje. Dizajner je pronašao jednostavnu i jasnu metodu za postizanje cilja, a to je dom, sam početak dječijeg prostora.

Unutrašnja Kuća

Spirit concentration

Unutrašnja Kuća Što je prostor za kuću? Dizajner vjeruje da dizajn dolazi iz zahtjeva vlasnika, da duša ima prostor. Stoga je dizajnera simpatični par kretao u njihovu svrhu prostora. Oba vlasnika vole materijale i dizajnerska rješenja u odnosu na japansku kulturu. Za predstavljanje uspomena između svojih umova, odlučili su koristiti razne teksture od drva kako bi stvorili kuću duše. Slijedom toga, izradili su 3 konsenzusna cilja ove idealne kuće, a to su bili: (1) mirna atmosfera, (2) fleksibilni i šarmantan javni prostori i (3) udobni i nevidljivi privatni prostori.

Kuća Za Uspomenu

Memory Transmitting

Kuća Za Uspomenu Ova kuća prenosi slike doma drvenim gredama i raspoređenim gomilama bijele cigle. Svjetlost prolazi iz prostora bijele cigle oko kuće, stvarajući posebnu atmosferu za klijenta. Dizajner koristi nekoliko metoda za rješavanje ograničenja ove zgrade za klima uređaje i skladišne prostore. Takođe, spojite materijale sa pamćenjem klijenta i predstavite toplu i elegantnu estetiku kroz strukturu, povezujući jedinstveni stil ove kuće.

Unutrašnja Kuća

Seamless Blank

Unutrašnja Kuća Ovo je kuća za predstavljanje jedinstvenog životnog stila domaćice, koja je dom grafičkog dizajnera i poduzetnika. Dizajner predstavlja prirodne materijale kako bi prikazao sklonosti domaćice i sačuvao prazna područja kako bi se ispunila roba člana porodice. Kuhinja je centar kuće, posebno dizajniran okruženi pogled za domaćice i osigurajte da roditelji mogu vidjeti bilo gdje. Kuća je opremljena bijelim granitnim podovima, talijanskim slikanjem minerala, prozirnim staklima i bijelim praškastim slojem koji otkrivaju elegantne detalje materijala.

Unutrašnja Kuća

Warm loft

Unutrašnja Kuća Kuća industrijskog stila sa toplim materijalima. Ova kuća priprema nekoliko funkcija za klijente za promociju životnih kvaliteta. Dizajner je pokušao spojiti cijevi na svaki prostor i kombinirati cijevi od drva, čelika i ENT-a kako bi ilustrirao priču o životu klijenata. Nije ista kao u običnom industrijskom stilu, ova kuća daje samo nekoliko boja i priprema puno prostora za odlaganje.

Svlačionica

Sopron Basket

Svlačionica Sopron Basket je profesionalna ženska košarkaška ekipa sa sjedištem u Sopronu, Mađarska. Budući da su jedan od najuspješnijih mađarskih timova sa 12 pehara državnog prvaka i postigli drugo mjesto u Euroligi, uprava kluba odlučila je uložiti u novi svlačionica kako bi imao prilično prestižni objekat po imenu kluba, koji će odgovarati potrebama igrača bolje, motivirajte ih i promovirajte njihovo jedinstvo.