Dizajn časopisa
Dizajn časopisa
Privremeni Informativni Centar

Temporary Information Pavilion

Privremeni Informativni Centar Projekt je privremeni paviljon mješovite namjene u Trafalgaru u Londonu za različite funkcije i događaje. Predložena struktura naglašava pojam "privremenosti" upotrebom reciklažnih kontejnera kao primarnog građevinskog materijala. Njegova metalna priroda ima za cilj uspostavljanje suprotnog odnosa s postojećom zgradom koja pojačava tranzicijsku prirodu koncepta. Također, formalni izraz zgrade organski je organiziran i uređen nasumično, stvarajući privremenu orijentaciju na licu mjesta kako bi privukla vizualnu interakciju tokom kratkog vijeka zgrade.

Izlog, Maloprodaja, Knjižara

World Kids Books

Izlog, Maloprodaja, Knjižara Inspiriran od strane lokalne kompanije za stvaranje održive, potpuno operativne knjižare na malom tragu, RED BOX ID iskoristio je koncept 'otvorene knjige' za dizajn potpuno novog maloprodajnog iskustva koje podržava lokalnu zajednicu. World Kids Books smješten je u Vancouveru u Kanadi, prvo salona, maloprodaja knjižara, a treća internetska trgovina. Odvažni kontrast, simetrija, ritam i popust boja privlače ljude i stvaraju dinamičan i zabavan prostor. Odličan je to primer kako se poslovna ideja može poboljšati dizajnom enterijera.

Urbana Obnova

Tahrir Square

Urbana Obnova Trg Tahrir je okosnica egipatske političke istorije i stoga je oživljavanje njegovog urbanog dizajna politički, okolišni i društveni desideratum. Glavni plan uključuje zatvaranje nekih ulica i njihovo spajanje na postojeći trg bez da remeti prometni tok. Tada su stvorena tri projekta koja su sadržala rekreacijske i trgovačke funkcije, kao i spomen obilježje moderne političke povijesti Egipta. Plan je uzeo u obzir dovoljan prostor za mjesta za šetnju i sjedenje i visok omjer zelene površine za unošenje boja u grad.

Javni Trg

Brieven Piazza

Javni Trg Inspiracija ovog dizajna je naklonost za jednostavnost i uvid u mondrijsku apstrakciju i simboliku s dozom karaktera i autentičnosti označene u povijesnoj kaligrafiji Square Kufic. Ovaj je dizajn manifestacija koherentne fuzije između stilova koji zagovaraju poruku da postoji mogućnost miješanja različitih naizgled oprečnih stilova u pogledu promatranja golim okom, dok bi pri kopanju duboko u filozofiju iza njih postojale sličnosti koje bi rezultirale koherentnim umjetničkim djelom koje privlačan je izvan očiglednog razumijevanja.

Agencija Za Nekretnine

The Float

Agencija Za Nekretnine U ovom projektu projektiramo arhitekturu, enterijer i pejzaž. Slučaj je „Agencija za prodaju nekretnina“, ime nekretnine je [Sky villa], pa koncepciju zamislite s time i nazivom slučaja kao polazištem. A projekt se nalazi u središtu Xiamen, uvjeti oko baze su nepovoljni, postoje stari stanovi i gradilište, nasuprot je škola, nije okružen krajolikom. Na kraju, konceptom [Float], prodajni centar izvucite na visinu od 2F i stvorite vlastiti krajolik, bazen na nivou zaliha, tako da prodajni centar voli plutati u vodi, a posjetitelji obilaze velike površine bare i preko prizemlja prodajnog ureda prošećite do stražnjih stepenica i idite do prodajne dvorane. Konstrukcija je čelična konstrukcija, dizajn zgrade i dizajn enterijera traže integraciju i jedinstvo u tehnici.

Kuća

Geometry Space

Kuća Ovaj projekt je vila projekt smješten u [SAC Beigan Hill International Arts Center] u šangajskom predgrađu, postoji umjetnički centar u zajednici, pruža brojne kulturne aktivnosti, vila može biti ured ili studio ili dom, centar za zaštitu zajednice ima veliku površinu jezera , ovaj model je direktno uz jezero. Posebnosti zgrade su unutarnji prostor bez ikakvih stupova, koji daje najveću varijabilnost i kreativnost u dizajnu unutarnjem prostoru, ali i zbog slobode i varijabilnosti prostora, unutarnje strukture, tehnika dizajna je više varijabilna, proširiva se geometrija stvara unutarnji prostor, također u skladu s kreativnim idejama koje vodi [Art Center]. Podijeljena razina građevine i glavno stubište nalaze se na sredini unutarnjeg prostora, dok su lijeva i desna strana stubišta podijeljena na dvije etaže, tako da je ukupno pet različitih unutarnjih stubišta koje povezuju prostor.