Dizajn časopisa
Dizajn časopisa
Konjički Paviljon

Oat Wreath

Konjički Paviljon Konjički paviljon dio je novootvorenog konjičkog centra. Objekt je smješten na kulturnoj baštini i zaštićen kulturnim prostorom povijesne cjeline izložbe. Glavni arhitektonski koncept je isključenje masivnih kapitalnih zidova u korist prozirnih drvenih elemenata čipke. Glavni motiv ukrasa fasade je stilizirani ritmički uzorak u obliku pšeničnih ušiju ili zobi. Tanki metalni stubovi gotovo neprimetno podržavaju zrake svjetlosti zalijepljenog drvenog krova, koji se podizao, s ispunjenjem u obliku stilizirane siluete konjske glave.

Privatna Kuća

The Cube

Privatna Kuća Stvaranje kvalitetnog životnog iskustva i redefiniranje imidža stambene zgrade u Kuvajtu uz održavanje klimatskih potreba i potreba za privatnošću koje diktira arapska kultura bili su glavni izazovi s kojima se dizajner suočio. Kuća Cube je četverokatna građevina od betona / čelika koja se zasniva na sabiranju i oduzimanju unutar kocke stvarajući dinamičan doživljaj između unutrašnjih i vanjskih prostora kako biste uživali u prirodnoj svjetlosti i pejzažnom pogledu tokom cijele godine.

Seoska Kuća

House On Pipes

Seoska Kuća Mreža vitkih čeličnih cijevi postavljenih na postupan način minimizira zgradu građevine, istovremeno pružajući krutost i stabilnost za podizanje životnog prostora iznad ovoga. U skladu s minimalističkim pristupom ikonama, ova seoska kuća dizajnirana je u okviru postojećih stabala da bi smanjila unutrašnji dobitak topline. Tome je pomoglo i namjerno posrtanje blokova Fly pepela na fasadi, a rezultirajuća praznina i sjena prirodno hlade zgradu. Podizanje kuće osiguralo je i da je Pejzaž neprekidan, a pogledi neograničeni.

Kuća

Basalt

Kuća Izgrađen za udobnost, kao i da je elegantan. Ovaj dizajn je zaista privlačan i izvanredan iznutra i izvana. Značajke uključuju hrastovo drvo, prozore napravljene da unose puno sunčeve svjetlosti i umirujuće su to za oči. Očaravajuća je ljepotom i tehnikom. Jednom kada ste u ovoj kući, ne možete ne primijetiti spokoj i osjećaj oaze koji vas preuzima. Povjetarac drveća i okoline sunčevim zracima čini ovu kuću jedinstvenim mjestom za život daleko od užurbanog gradskog života. Kuća Basalt izgrađena je da udovolji i ugosti različite ljude.

Dizajn Dvorišta I Vrta

Shimao Loong Palace

Dizajn Dvorišta I Vrta Korištenjem prirodne i tečne jezike razumne organizacije krajolika, dvorišta su međusobno povezana u više dimenzija, prožeta jedna s drugom i glatko se pretvaraju. Vješto koristeći vertikalnu strategiju, visinska razlika od 4 metra preokrenut će se u vrhunac i obilježje projekta, stvarajući višeslojni, umjetnički, živi, prirodni dvorišni krajolik.

Obnova Pristaništa

Dongmen Wharf

Obnova Pristaništa Pomor Dongmen je tisućljetna pristanište na rijeci majci Čengdu. Zbog posljednjeg kruga "obnove starog grada" područje je u osnovi srušeno i obnovljeno. Projekt je predstaviti veličanstvenu povijesnu sliku kroz intervenciju umjetnosti i nove tehnologije na gradskom kulturnom lokalitetu koji je u osnovi nestao, te aktivirati i ponovo ulagati dugu uspavanu gradsku infrastrukturu u javno gradsko dobro.