Dizajn časopisa
Dizajn časopisa
Hotel

Aoxin Holiday

Hotel Hotel je smješten u Luzhouu, provinciji Sichuan, gradu koji je dobro poznat po svom vinu, čiji dizajn inspirira lokalna vinska špilja, prostor koji izaziva snažnu želju za istraživanjem. Lobi je rekonstrukcija prirodne špilje čija srodna vizualna povezanost proširuje koncept pećine i lokalne urbane teksture na unutarnji hotel, tvoreći tako prepoznatljiv kulturni nosač. Cijenimo osjećaj putnika prilikom boravka u hotelu, a također se nadamo da se tekstura materijala kao i stvorena atmosfera mogu uočiti na dubljem nivou.

Ime projekta : Aoxin Holiday, Ime dizajnera : Shaun Lee, Ime klijenta : ADDDESIGN Co., Ltd..

Aoxin Holiday Hotel

Ovaj izuzetan dizajn dobitnik je nagrade platinasti dizajn na takmičenju u dizajnu igračaka, igara i hobi proizvoda. Svakako biste trebali vidjeti platforma dizajnerski portfelj nagrađivanih platina i otkriti mnoge druge nove, inovativne, originalne i kreativne igračke, igraće i proizvode za hobi proizvode.

Dizajn dana

Izvanredan dizajn. Dobar dizajn. Najbolji dizajn.

Dobri dizajni stvaraju vrijednost društvu. Svakodnevno imamo poseban dizajnerski projekt koji pokazuje izvrsnost u dizajnu. Danas nam je drago da pokažemo nagrađivani dizajn koji čini pozitivnu razliku. Svakodnevno ćemo se predstavljati odličnim i nadahnjujućim dizajnom. Svakako nas posjetite svakodnevno kako biste uživali u novim dobrim dizajnerskim proizvodima i projektima najvećih dizajnera širom svijeta.