Dizajn časopisa
Dizajn časopisa
Držač Noža

Only Right Here

Držač Noža Od dvanaestog veka prve borbe bikova dokumentovane su kao gluma ili javni spektakl. Danas buđenje svijesti kod ljudi simptom je sveukupne globalne procjene, mi smo sudionici božanske prirode. "Samo ovdje" simbolizira novo doba, u kojem će doći do izumiranja agresivnih aktivnosti, utjelovljenih u onome što je nekad bio kulturni blagdan, i velikom evolutivnom koraku na humanističkom nivou.

Ime projekta : Only Right Here, Ime dizajnera : Alan Saga, Ime klijenta : Alan Saga.

Only Right Here Držač Noža

Ovaj izuzetan dizajn dobitnik je nagrade platinasti dizajn na takmičenju u dizajnu igračaka, igara i hobi proizvoda. Svakako biste trebali vidjeti platforma dizajnerski portfelj nagrađivanih platina i otkriti mnoge druge nove, inovativne, originalne i kreativne igračke, igraće i proizvode za hobi proizvode.

Dizajn dana

Izvanredan dizajn. Dobar dizajn. Najbolji dizajn.

Dobri dizajni stvaraju vrijednost društvu. Svakodnevno imamo poseban dizajnerski projekt koji pokazuje izvrsnost u dizajnu. Danas nam je drago da pokažemo nagrađivani dizajn koji čini pozitivnu razliku. Svakodnevno ćemo se predstavljati odličnim i nadahnjujućim dizajnom. Svakako nas posjetite svakodnevno kako biste uživali u novim dobrim dizajnerskim proizvodima i projektima najvećih dizajnera širom svijeta.