Dizajn časopisa
Dizajn časopisa
Javni Urbani Umjetnički Namještaj

Eye of Ra'

Javni Urbani Umjetnički Namještaj Cilj ovog dizajna je spojiti istoriju drevne Egipta sa futurističkom fluidnom metodologijom dizajna. To je doslovni prijevod egipatskog najočitijeg vjerskog oruđa u fluidni oblik uličnog namještaja koji pozajmljuje karakteristike tečnog stila u kojem se ne zagovaraju neki posebni oblici ili dizajn. Oko predstavlja muški i ženski pandan u stvaranju Boga Ra. Ulični namještaj stoga je predstavljen u čvrstom dizajnu koji simbolizira muževnost i snagu, dok njegov krivudav izgled prikazuje ženstvenost i gracioznost.

Ime projekta : Eye of Ra', Ime dizajnera : Dalia Sadany, Ime klijenta : Dezines , Dalia Sadany Creations.

Eye of Ra' Javni Urbani Umjetnički Namještaj

Ovaj izuzetan dizajn dobitnik je nagrade platinasti dizajn na takmičenju u dizajnu igračaka, igara i hobi proizvoda. Svakako biste trebali vidjeti platforma dizajnerski portfelj nagrađivanih platina i otkriti mnoge druge nove, inovativne, originalne i kreativne igračke, igraće i proizvode za hobi proizvode.

Dizajn dana

Izvanredan dizajn. Dobar dizajn. Najbolji dizajn.

Dobri dizajni stvaraju vrijednost društvu. Svakodnevno imamo poseban dizajnerski projekt koji pokazuje izvrsnost u dizajnu. Danas nam je drago da pokažemo nagrađivani dizajn koji čini pozitivnu razliku. Svakodnevno ćemo se predstavljati odličnim i nadahnjujućim dizajnom. Svakako nas posjetite svakodnevno kako biste uživali u novim dobrim dizajnerskim proizvodima i projektima najvećih dizajnera širom svijeta.