Dizajn časopisa
Dizajn časopisa
Istraživačko Markiranje

Pain and Suffering

Istraživačko Markiranje Ovaj dizajn istražuje patnju u različitim slojevima: filozofskim, društvenim, medicinskim i naučnim. Iz mog osobnog gledišta da patnja i bol dolaze u mnogim licima i oblicima, filozofskim i znanstvenim, kao svoju osnovu odabrao sam humanizaciju patnje i boli. Proučavao sam analogije između simbiotske prirode i simbiotske u ljudskim odnosima i iz ovog istraživanja stvorio sam likove koji vizuelno predstavljaju simbiotske odnose između patnje i patnje i između bola i onoga koji boluje. Ovaj je dizajn eksperiment, a gledatelj je tema.

Digitalna Umjetnost

Surface

Digitalna Umjetnost Eterična priroda djela rađa nešto opipljivo. Ideja dolazi iz upotrebe vode kao elementa koji prenosi koncept na površini i površini. Dizajner je fasciniran stvaranjem našeg identiteta i uloge koju oni oko nas imaju u tom procesu. Za njega se „površimo“ kada pokažemo nešto od sebe.

Čajnik I Čajnik

EVA tea set

Čajnik I Čajnik Ovaj zavodljivo elegantan čajnik s odgovarajućim čašama ima besprijekoran preljev i u njemu je zadovoljstvo uživati. Neobičan oblik ove čajne čaše sa izlivom izljeva i raste iz tijela posebno je dobar podloga. Šalice su svestrane i taktilne da se na različite načine strše u vaše ruke, jer svaka osoba ima svoj pristup držanju šalice. Dostupno u sjajnoj bijeloj boji sa srebrnim obrubljenim prstenom ili crnim mat porculanom sa sjajnim bijelim poklopcem i bijelim obručima. Filtrirani nehrđajući čelik ugrađen je unutra. DIMENZIJE: čajnik: 12,5 x 19,5 x 13,5 šoljica: 9 x 12 x 7,5 cm.

Sat

Zeitgeist

Sat Sat odražava zeitgeist, koji je povezan s pametnim, tehnološkim i izdržljivim materijalima. Visokotehnološko lice proizvoda predstavljeno je polu-torus karbonskim prikazom i vremenskim prikazom (rupe u svjetlu). Ugljik zamjenjuje metalni dio, kao relikt prošlosti i naglašava funkcijski dio sata. Odsustvo središnjeg dijela pokazuje da inovativna LED indikacija zamjenjuje klasični satni mehanizam. Meko pozadinsko osvjetljenje može se podesiti u skladu s omiljenom bojom njihovog vlasnika, a senzor svjetla će pratiti jačinu osvjetljenja.

Robotsko Vozilo

Servvan

Robotsko Vozilo To je projekt uslužnog vozila za ekonomiju zasnovanu na resursima, formirajući mrežu s drugim vozilima. Jedinstveni sistem omogućava međusobnu komunikaciju, što povećava efikasnost prevoza putnika, kao i povećanje efikasnosti zbog kretanja u cestovnom vlaku (smanjenje FX faktora, udaljenost između vozila). Automobil ima bespilotnu kontrolu. Vozilo je simetrično: jeftino za proizvodnju. Ima četiri okretna motocikla i mogućnost obrnutog pokreta: manevar s velikim dimenzijama. Ukrcavanje u vis poboljšava komunikaciju putnika.

Ubacivač Hrane

Food Feeder Plus

Ubacivač Hrane Food Feeder Plus ne samo da pomaže djeci da jedu sami, već znači i veću neovisnost za roditelje. Bebe ih mogu držati za sebe i sisati i žvakati nakon što zdrobite hranu koju su napravili roditelji. Food Feeder Plus ima veću, fleksibilnu silikonsku vrećicu da zadovolji rastući apetit beba. To je neophodno hranjenje koje omogućava malim djeci da sigurno istražuju i uživaju u svježoj čvrstoj hrani. Namirnice nije potrebno čistiti. Jednostavno stavite hranu u silikonsku vrećicu, zatvorite sigurnosnu bravu i bebe mogu uživati u samohranjenju svježom hranom.