Dizajn časopisa
Dizajn časopisa
Savremeni Qipao

The Remains

Savremeni Qipao Inspiracija je iz kineskih relikvija, „Keramika“ je najpopularnija zastupljenost koja je najpopularnija bez obzira na kralja i ljude. U mojoj studiji i danas su osnovni kineski estetski standardi mode i Feng Shui (dizajn enterijera i okoliša) nepromijenjeni. Vole vidi, prolaze i žele. Želio bih dizajnirati Qipao kako bi implikaciju i značajku keramike prenio iz stare dinastije u suvremenu modu. I provocira ljude koji su zaboravljeni na svoju kulturu i nacionalnost kad god smo mi u generaciji.

Restoran

Osaka

Restoran Smješten u susjedstvu Itaim Bibi (Sao Paulo, Brazil), Osaka s ponosom pokazuje svoju arhitekturu, nudeći intiman i ugodan ambijent u svojim različitim prostorima. Vanjska terasa pored ulice ulaz je u zeleno i moderno dvorište, spoj interijera, eksterijera i prirode. Privatna i profinjena estetika materijalizirana je korištenjem prirodnih elemenata poput drveta, kamenja, željeza i tekstila. Lamella krovni sustav s prigušenom rasvjetom i rešetkama od drva pažljivo su proučavani kako bi se dovršio usklađujući dizajn enterijera i stvorili različiti ambijenti.

Pogon Za Ispitivanje Vina

Grapevine House

Pogon Za Ispitivanje Vina Kućica vinove loze u obliku apstraktnog grožđa koje se gotovo slobodno čeka oko vinograda. Njegov glavni nosivi element koji je generiran digitalno proizvedenom kolonom predstavlja omaž starom korijenu vinove loze. Prednji dio kuće Grapevine otvoren je u svim smjerovima i omogućava neposredan pejzažni doživljaj vinograda. Na ovaj način treba omogućiti vizuelno poboljšanje ukusa svih ispitnih vina.

Kalendar

Calendar 2014 “Farm”

Kalendar Komplet za proizvodnju papira Farm je lako sastaviti. Nije potrebno ljepilo ili makaze. Sastavite se tako što ćete zajedno spojiti dijelove s istom oznakom. Svaka životinja će imati dvomjesečni kalendar. Kvalitetni dizajni imaju moć modificiranja prostora i transformiranja umova svojih korisnika. Oni nude udobnost gledanja, držanja i korištenja. Oni su prožete lakoćom i elementom iznenađenja, obogaćujući prostor. Naši originalni proizvodi dizajnirani su po konceptu Life with Design.

Višeslojni Sistem Zidnih Zavjesa

GLASSWAVE

Višeslojni Sistem Zidnih Zavjesa GLASSWAVE multiaksialni zidni sistem zavjesa otvara vrata većoj fleksibilnosti u dizajniranju staklenih zidova za masovnu proizvodnju. Ovaj novi koncept u zidovima zavjesa zasnovan je na principu vertikalnih školjki s cilindričnim, a ne pravokutnim profilima. Ovaj definitivno inovativan pristup znači da se mogu stvoriti strukture s višesmjernim vezama, povećavajući desetostruko moguće geometrijske kombinacije u montaži staklenih zidova. GLASSWAVE je niskootporni sustav namijenjen tržištu prepoznatljivih zgrada od tri ili manje etaža (veličanstvene dvorane, saloni, atrijumi itd.)

Maloprodajni Dizajn Interijera

Hiveometric - Kuppersbusch Showroom

Maloprodajni Dizajn Interijera Klijent traži kreativan dizajn koji dobro predstavlja marku. Naziv 'Hiveometric' formiran je od dvije riječi 'košnica' i 'geometrijska', što jednostavno govori o glavnom konceptu i vizualizira dizajn. Dizajn je inspiriran proizvodom heroja marke, električnom kuhalištem u obliku saća. Zamišljen kao skupina saća, zidnih i stropnih karakteristika u urednim finišama neprimjetno spajaju i prepliću složene geometrijske oblike. Linije su osjetljive i čiste, što rezultira elegantnim suvremenim izgledom koji simbolizira beskonačnu maštu i kreativnost.