Dizajn časopisa
Dizajn časopisa
Kalendar

calendar 2013 “Town”

Kalendar Grad je komplet za izradu papira sa dijelovima koji se mogu slobodno sastaviti u kalendar. Sastavite zgrade u različitim oblicima i uživajte u stvaranju svog sopstvenog malog grada. Život sa dizajnom: Kvalitetni dizajni imaju moć modificiranja prostora i transformiranja umova svojih korisnika. Oni nude udobnost gledanja, držanja i korištenja. Oni su prožete lakoćom i elementom iznenađenja, obogaćujući prostor. Naši originalni proizvodi dizajnirani su po konceptu "Život sa dizajnom".

Sat

Ring Watch

Sat Prsten sat predstavlja maksimalno pojednostavljenje tradicionalnog ručnog sata uklanjanjem brojeva i ruku u korist dva prstena. Ovaj minimalistički dizajn pruža i čist i jednostavan izgled koji se savršeno spaja s estetikom privlačnog sata. Kruna njegovog potpisa i dalje pruža efikasno sredstvo za promjenu sata, dok njegov skriveni e-ink ekran pokazuje živopisne trake boja s izuzetnom definicijom, na kraju održavajući analogni aspekt uz istovremeno pružanje dužeg trajanja baterije.

Gradska Klupa

Eternity

Gradska Klupa Dvije sjedeće klupe napravljene od tekućeg kamena. Dvije robusne jedinice pružaju udoban i privlačan doživljaj sjedenja, a istovremeno vode brigu o stabilnosti sistema. Završeci klupe smješteni su na takav način da neutralizira i najmanji pokret. To je klupa koja poštuje postojeću infrastrukturu urbanog okruženja. Uvedena je jednostavna instalacija na licu mjesta. Sidrišta više nema, samo ispustite i zaboravite. Pazite, Vječnost je blizu. oh da.

Izložbeni Dizajn

Multimedia exhibition Lsx20

Izložbeni Dizajn Multimedijalna izložba bila je posvećena 20. godišnjici ponovnog uvođenja nacionalnog novca. Namjena izložbe bila je upoznati okvir trojstva na kojem je počivao umjetnički projekt, a to su novčanice i novčići, autori - 40 izvanrednih latvijskih umjetnika različitih kreativnih žanrova - i njihova umjetnička djela. Koncept izložbe nastao je iz grafita ili olova koji je središnja osovina olovke, uobičajeno oruđe za umjetnike. Grafitna konstrukcija poslužila je kao središnji dizajnerski element izložbe.

Kalendar

calendar 2013 “Module”

Kalendar Modul je koristan tromjesečni kalendar s pojedinačnim komadima koji se mogu kombinirati kao tri modula za slaganje u obliku kocke, tako da ih možete slobodno sastaviti po vašoj želji. Život sa dizajnom: Kvalitetni dizajni imaju moć modificiranja prostora i transformiranja umova svojih korisnika. Oni nude udobnost gledanja, držanja i korištenja. Oni su prožete lakoćom i elementom iznenađenja, obogaćujući prostor. Naši originalni proizvodi dizajnirani su po konceptu "Život sa dizajnom".

Aplikacije Za Satare

genuse

Aplikacije Za Satare Tritime, Fortime, Timegrid, Timinus, Timechart, Timenine serije su taktova aplikacija posebno osmišljena za uređaj Watch. Aplikacije su originalnog, jednostavnog i estetskog dizajna, od budućeg etničkog, preko sci-fi stila do digitalnog poslovanja. Sva je grafika satova dostupna u 9 boja - odgovara kolekciji boja Watch. Sada je sjajan trenutak za novi način prikazivanja, čitanja i razumijevanja našeg vremena. www.genuse.eu