Dizajn časopisa
Dizajn časopisa
Identiteta, Brendiranje

Merlon Pub

Identiteta, Brendiranje Projekt Merlon Puba predstavlja cjelokupno brendiranje i dizajn identiteta novog ugostiteljskog objekta u sklopu osječke Tvrde, stare barokne gradske jezgre, izgrađene u 18. stoljeću kao dio velikog sustava strateški utvrđenih gradova. U odbrambenoj arhitekturi, naziv Merlon znači čvrste, uspravne ograde dizajnirane da zaštite posmatrače i vojsku na vrhu tvrđave.

Ambalaža

Oink

Ambalaža Kako bi se osigurala vidljivost klijenta na tržištu, odabran je razigran izgled i dojam. Ovaj pristup simbolizira sve kvalitete brenda, originalne, ukusne, tradicionalne i lokalne. Osnovni cilj korištenja ambalaže novih proizvoda bio je da se kupcima predstavi priča iza uzgoja crnih svinja i proizvodnje tradicionalnih mesnih delicija najvišeg kvaliteta. Napravljen je set ilustracija u tehnici linoreza koje prikazuju majstorstvo. Ilustracije same po sebi predstavljaju autentičnost i podstiču kupca da razmisli o Oink proizvodima, njihovom okusu i teksturi.

Nosač Za Kućne Ljubimce

Pawspal

Nosač Za Kućne Ljubimce Pawspal Nosač za kućne ljubimce će uštedjeti energiju i pomoći vlasniku kućnog ljubimca da brzo isporuči. Za koncept dizajna Pawspal nosač za kućne ljubimce inspiriran Space Shuttle-om kojim svoje ljupke ljubimce mogu odvesti gdje god žele. A ako imaju još jednog kućnog ljubimca, mogu staviti još jednog na vrh i spojiti kotače na dnu da vuku nosače. Osim toga, Pawspal je dizajnirao ventilator za unutrašnju ventilaciju koji je udoban za kućne ljubimce i lako se puni preko USB C.

Pretprodajna Kancelarija

Ice Cave

Pretprodajna Kancelarija Ice Cave je izložbeni prostor za klijenta kojem je potreban prostor jedinstvenog kvaliteta. U međuvremenu, sposoban da prikaže različite osobine Teheran Eye Project. Prema funkciji projekta, atraktivna, ali neutralna atmosfera za prikazivanje objekata i događaja po potrebi. Ideja dizajna bila je korištenje minimalne površinske logike. Integrirana mrežasta površina je raspoređena po cijelom prostoru. Prostor potreban za različite namjene formira se na osnovu stranih sila u smjeru gore i dolje koje djeluju na površinu. Za izradu, ova površina je podijeljena na 329 panela.

Maloprodaja

Atelier Intimo Flagship

Maloprodaja Naš svijet je 2020. godine pogodio virus bez presedana. Atelier Intimo prvi flagship dizajnirao O and O Studio inspirisan je konceptom Rebirth of the Scorched Earth, koji podrazumijeva integraciju iscjeljujuće moći prirode koja čovječanstvu daje novu nadu. Dok se stvara dramatičan prostor koji omogućava posjetiteljima da provedu trenutke mašteći i maštajući u takvom vremenu i prostoru, kreiran je i niz umjetničkih instalacija kako bi u potpunosti demonstrirali prave karakteristike brenda. Flagship nije običan maloprodajni prostor, to je pozornica Atelier Intimo.

Kutija Za Patike

BSTN Raffle

Kutija Za Patike Zadatak je bio dizajnirati i proizvesti akcijsku figuru za Nike cipelu. Budući da ova cipela kombinira dizajn bijele zmijske kože sa svijetlo zelenim elementima, bilo je jasno da će akciona figura biti kontorcionista. Dizajneri su za vrlo kratko vrijeme skicirali i optimizirali figuru kao akcionu figuru u stilu poznatih akcionih heroja. Zatim su osmislili mali strip sa pričom i proizveli ovu figuru u 3D štampi sa visokokvalitetnom ambalažom.