Dizajn časopisa
Dizajn časopisa
Ulazni Sto

organica

Ulazni Sto ORGANICA je Fabriziov filozofski prikaz bilo kojeg organskog sistema u kojem su svi dijelovi međusobno povezani da bi egzistirali. Dizajn se temeljio na složenosti ljudskog tijela i ljudskog pred koncepcije. Gledatelja vodi u uzvišeno putovanje. Prolazi za ovo putovanje su dva masivna drvena oblika koja se percipiraju kao pluća, zatim aluminijumska osovina s priključcima koji nalikuju kralježnici. Gledalac može pronaći iskrivljene šipke koje liče na arterije, oblik koji se može interpretirati kao organ, a finale je prelijepo staklo od šablona, snažno ali krhko, baš kao i ljudska koža.

Izložbeni Štand

Onn Exhibition

Izložbeni Štand Onn je vrhunski ručni proizvod koji spaja tradiciju sa modernim dizajnom preko majstora kulturnih dobara. Materijali, boje i proizvodi tvrtke Onn inspirisani su prirodom koja osvjetljava tradicionalne likove s okusom sjaja. Izložbeni štand izgrađen je tako da replicira prizor prirode koristeći materijale koji se dodaju zajedno s proizvodima, kako bi i sam postao harmonizovano umjetničko djelo.

Kalendar

calendar 2013 “Farm”

Kalendar Farma je kalendar sa životinjskim kitom. Potpuno sastavljen čini simpatičnu minijaturnu farmu sa šest različitih životinja. Život sa dizajnom: Kvalitetni dizajni imaju moć modificiranja prostora i transformiranja umova svojih korisnika. Oni nude udobnost gledanja, držanja i korištenja. Oni su prožete lakoćom i elementom iznenađenja, obogaćujući prostor. Naši originalni proizvodi dizajnirani su po konceptu "Život sa dizajnom".

Postolje Za Kaput

Lande

Postolje Za Kaput Coat Stand dizajniran je kao izrazito dekorativna i funkcionalna skulptura ureda, spoj umjetnosti i funkcije. Smatralo se da je sastav estetski oblik koji će uljepšati uredski prostor i zaštititi danas većinu ikoničnih korporativnih odjevnih predmeta, Blazer. Krajnji rezultat je vrlo energičan i sofisticiran komad. Zamišljeno je da proizvod i trgovina na malo budu dizajnirani tako da budu lagani, snažni i masovno proizvodni.

Privjesna Led Svjetiljka

Stratas.07

Privjesna Led Svjetiljka Uz visoku standardnu obradu i izvrsnost u svakom detalju nastojimo stvoriti jednostavan, čist i bezvremenski dizajn. Naročito Stratas.07, koji sa svojim savršeno simetričnim oblikom apsolutno slijedi pravila ove specifikacije. Ugrađeni Xicato XSM Artist Series LED modul ima indeks prikazivanja boja> / = 95, svjetlinu 880lm, snagu 17W, temperaturu boje 3000 K - toplo bijelo (2700 K / 4000 K dostupno na zahtjev) . Život LED modula navodi proizvođač sa 50 000 sati - L70 / B50, a boja je konzistentna tokom životnog vijeka (1x2 korak MacAdams tijekom životnog vijeka).

Kalendar

calendar 2013 “Rocking Chair”

Kalendar Stolica za ljuljanje je samostojeći stolni kalendar u obliku minijaturne stolice. Slijedite vodič kako biste sastavili stolicu za ljuljanje koja se ljulja naprijed-nazad poput prave. Prikažite trenutni mjesec na naslonu stolice, a sljedeći mjesec na sjedalu. Život sa dizajnom: Kvalitetni dizajni imaju moć modificiranja prostora i transformiranja umova svojih korisnika. Oni nude udobnost gledanja, držanja i korištenja. Oni su prožete lakoćom i elementom iznenađenja, obogaćujući prostor. Naši originalni proizvodi dizajnirani su po konceptu "Život sa dizajnom".