Dizajn časopisa
Dizajn časopisa
Aplikacija Za Sat

Dominus plus

Aplikacija Za Sat Dominus plus na originalan način izražava vrijeme. Kao točkice na komadima domine predstavljaju tri skupine točkica: sati, desetine minuta i minuta. Vrijeme dana može se očitati iz boje točkica: zelena za AM; žuta za PM. Aplikacija sadrži tajmer, budilicu i zvonjave. Sve funkcije su navigacijske dodirom diskretnih kutnih točaka. Imao je originalan i umjetnički dizajn koji predstavlja stvarno lice 21. vijeka. Dizajniran je u predivnoj simbiozi sa futrolama Apple-ovih prenosnih uređaja. Ima jednostavno sučelje sa samo nekoliko potrebnih riječi za rad.

Kartica S Porukama

Standing Message Card “Post Animal”

Kartica S Porukama Neka komplet za izradu životinjskog papira isporučuje vaše važne poruke. Zapišite svoju poruku u tijelo, a zatim je pošaljite zajedno s ostalim dijelovima unutar koverte. Ovo je zabavna kartica poruka koju primalac može sastaviti zajedno i prikazati. Sadrži šest različitih životinja: patku, svinju, zebru, pingvina, žirafu i jelena. Život sa dizajnom: Kvalitetni dizajni imaju moć modificiranja prostora i transformiranja umova svojih korisnika. Oni nude udobnost gledanja, držanja i korištenja. Oni su prožete lakoćom i elementom iznenađenja, obogaćujući prostor.

Transformatorska Sofa

Mäss

Transformatorska Sofa Htio sam stvoriti modularni kauč koji se može transformirati u nekoliko zasebnih rješenja za sjedenje. Čitav namještaj sastoji se od samo dva različita komada istog oblika da se dobiju razna rješenja. Glavna struktura je isti bočni oblik naslona za ruke, ali samo deblji. Nasloni za ruke se mogu okrenuti za 180 stepeni da biste promijenili ili nastavili glavni komad namještaja.

Stalak Za Tortu

Temple

Stalak Za Tortu Iz sve veće popularnosti u domaćem pečenju mogli smo uočiti potrebu za modernim stalkom za tortu koji se može jednostavno čuvati u ormaru ili crtati. Jednostavno za čišćenje i sigurno. Hram je lako sastaviti i intuitivno je pomicanjem ploča preko središnje konusne kralježnice. Demontaža je jednako jednostavna ako ih jednostavno odmaknete. Sva četiri glavna elementa drži Stacker zajedno. Stacker pomaže držati sve elemente zajedno za kompaktnu pohranu u više uglova. Možete koristiti različite konfiguracije ploča za različite prigode.

Ležaljka

Bessa

Ležaljka Dizajnirana za dnevni boravak hotela, odmarališta i privatnih rezidencija, ležaljka Bessa usklađuje se s modernim projektima uređenja interijera. Dizajn odaje spokoj koji poziva na iskustva koja treba zapamtiti. Rješavajući njegovu potpuno održivu proizvodnju, možemo uživati u njegovoj ravnoteži između forme, suvremenog dizajna, funkcije i njegovih organskih vrijednosti.