Dizajn časopisa
Dizajn časopisa
Kalendar

calendar 2013 “Waterwheel”

Kalendar Waterwheel je trodimenzionalni kalendar napravljen od šest vesla sastavljenih u obliku vodenog kotača. Zakrenite jedinstven samostalan kalendar za radnu površinu, poput vodenog točka svaki mjesec. Život sa dizajnom: Kvalitetni dizajni imaju moć modificiranja prostora i transformiranja umova svojih korisnika. Oni nude udobnost gledanja, držanja i korištenja. Oni su prožete lakoćom i elementom iznenađenja, obogaćujući prostor. Naši originalni proizvodi dizajnirani su po konceptu "Život sa dizajnom".

Krajnji Sto

TIND End Table

Krajnji Sto TIND End Table mali je ekološki stol sa jakom vizualnom prisutnošću. Reciklirani čelični vrh je rezan vodenim mlazom s zamršenim uzorkom koji stvara živopisne uzorke svjetla i sjene. Oblici bambusovih nogu određuju se uzorkovanjem u čeličnom vrhu, a svaka od četrnaest nogu prolazi kroz čelični vrh, a zatim se iseče ravnomjerno. Gledano odozgo, karbonizirani bambus stvara zaštitni uzorak, nasuprot perforiranom čeliku. Bambus je brzo obnovljiva sirovina, jer je bambus travnata trava koja brzo raste, a ne proizvod od drveta.

Multifunkcionalna Garderoba

Shanghai

Multifunkcionalna Garderoba "Šangajska" multifunkcionalna garderoba. Uzorak fronte i lakonski oblik djeluju kao "ukrasni zid", a to omogućava percepciju garderobe kao dekorativne komponente. „All inclusive“ sistem: uključuje skladišta različitog volumena; ugradbeni noćni ormarići koji su dio fronte ormara otvorenog i zatvorenog jednim prednjim pritiskom; 2 ugrađene noćne svjetiljke skrivene pod izuzetnom volumenom s obje strane kreveta. Glavni dio ormara je izrađen od sićušnog drvenog oblika. Sastoji se od 1500 komada kempasa i 4500 komada izbjeljenog hrasta.

Igračka

Rocking Zebra

Igračka Djeca vole ovu friško ljuljajuću igračku, a savremeni izgled, simpatična grafika i prirodno drvo su prave privlačne oči u modernom domu. Izazov dizajna uključivao je zadržavanje osnovnog karaktera klasične igračke heirloom, uz korištenje naprednih tehnika i modularnog sistema konstrukcije kako bi se omogućili budući dodatni tipovi životinja uz minimalne promjene dijelova. Upakovani proizvod također je trebao biti kompaktan i ispod 10 kilograma za direktne internetske kanale prodaje. Upotreba prilagođenog laminata za ispis je prva stvar, što rezultira savršenom isporukom boja / uzorka na potpuno otpornoj na ogrebotine

Namještaj Za Kućni Stol

Marken Desk

Namještaj Za Kućni Stol Vizualno lagan osjećaj ovog elegantnog, a opet snažnog stola vraća nas u skandinavsku školu dizajna. Neugodan oblik nogu, način na koji se naslanjaju na prednje dijelove gotovo poput vlastitih gesta pozdrava, podsjeća nas na silouetu plemenitog muškarca sa šeširom koji pozdravlja damu. Stol nas pozdravlja da ga koristimo. Oblik ladica, poput zasebnih udova stola, svojim osjećajem vješanja i personaliziranim pogledom ispred, skenira sobu poput budnih očiju.

Barska Stolica

Barcycling Chair

Barska Stolica Barcycling je stolica u baru koja je dizajnirana u sportskim tematskim prostorima. Privlači pažnju slikom dinamičnosti na stolici u baru, zahvaljujući sedlu bicikla i papučice za bicikl. .Kada mekoća poliuretanske, prirodne kože i kvaliteta šivanja ruku simbolizira trajnost. Bez obzira na standardnu stolicu u baru takav položaj stopala ne može se mijenjati, barcikliranje omogućava promjenjive sjedenje uz držanje papučica na raznim mjestima. To omogućava dulje i ugodnije držanje sjedi.