Dizajn časopisa
Dizajn časopisa
Prodajni Ured

Chongqing Mountain and City Sales Office

Prodajni Ured „Mountain“ je glavna tema ovog prodajnog ureda, koja je inspirirana geografskom pozadinom Chongqinga. Uzorak sivih mramora na podu oblikuje se u trokutastom obliku; a na zidovima sa karakterističnim zidovima i prijemnim šalterima nepravilnog oblika ima puno neobičnih i oštrih uglova i uglova koji demonstriraju koncept „planine“. Pored toga, stepenice koje povezuju podove oblikovane su kao prolaz kroz špilju. U međuvremenu, LED rasvjete obješene su sa plafona, oponašajući prizor kiše u dolini i predstavljaju prirodan osjećaj, kako bi ublažile čitav dojam.

Ime projekta : Chongqing Mountain and City Sales Office, Ime dizajnera : Ajax Law, Ime klijenta : Shanghai Forte Land Co. Ltd..

Chongqing Mountain and City Sales Office Prodajni Ured

Ovaj odličan dizajn dobitnik je zlatne nagrade za dizajn dizajna rasvjetnih proizvoda i rasvjetnih projekata. Svakako biste trebali vidjeti zlatni nagrađivani dizajnerski portfelj dizajnera koji će otkriti mnoge druge nove, inovativne, originalne i kreativne proizvode za osvjetljenje i dizajn projekata osvjetljenja.

Dizajn dana

Izvanredan dizajn. Dobar dizajn. Najbolji dizajn.

Dobri dizajni stvaraju vrijednost društvu. Svakodnevno imamo poseban dizajnerski projekt koji pokazuje izvrsnost u dizajnu. Danas nam je drago da pokažemo nagrađivani dizajn koji čini pozitivnu razliku. Svakodnevno ćemo se predstavljati odličnim i nadahnjujućim dizajnom. Svakako nas posjetite svakodnevno kako biste uživali u novim dobrim dizajnerskim proizvodima i projektima najvećih dizajnera širom svijeta.