Dizajn časopisa
Dizajn časopisa
Kućište Za Prijenosne Baterije

Parallel

Kućište Za Prijenosne Baterije Kao i iPhone 5, Parallel je postavljen tako da potrošačima nudi super bateriju od 2500mAh - to je nevjerojatnih 1.7X više životnog vijeka. Ovo je izuzetno pogodno za potrošače koji su uvijek u pokretu i u potpunosti koriste mogućnosti iPhone-a. Parallel je odvojiva baterija sa komplementarnim tvrdim polikarbonatnim futrolom. Priključite se kad je potrebno više energije. Izvadite da olakšate težinu. Ergonomsko je dizajniran da se dobro uklapa u vaše ruke. Uz ugrađeni gromobranski kabl i 5 boja koje odgovaraju zaštitnom kućištu, on ima istu dužinu kao i iPhone 5.

Stol S Podesivim Stolom

Dining table and beyond

Stol S Podesivim Stolom Ova tablica ima mogućnost prilagodbe njene površine različitim oblicima, materijalima, teksturama i bojama. Suprotno uobičajenom stolu, čija ploča stola služi kao fiksna površina za pribor za posluživanje (tanjiri, tanjiri za posluživanje, itd.), Dijelovi ovog stola djeluju i kao površina i kao pribor za posluživanje. Ovaj pribor može biti sastavljen u različitim dijelovima oblika i veličine, ovisno o potrebnim potrebama blagovanja. Ovaj jedinstveni i inovativni dizajn pretvara tradicionalni trpezarijski stol u dinamično središnje mjesto neprekidnim preuređivanjem zakrivljenih dodataka.

Hiper Automobil

Shayton Equilibrium

Hiper Automobil Ravnoteža Shayton predstavlja čisti hedonizam, perverziju na četiri točka, apstraktan koncept za većinu ljudi i ostvarenje snova za sretne malobrojne. Predstavlja krajnji užitak, novu percepciju snalaženja iz jedne točke u drugu, gdje cilj nije toliko važan kao iskustvo. Shayton je postavljen da otkrije granice materijalnih mogućnosti, testira nove alternativne zelene pogone i materijale koji bi mogli poboljšati performanse uz očuvanje rodovnice hiper-automobila. Faza koja slijedi je pronalaženje investitora i pretvaranje Shaytonove ravnoteže u stvarnost.

Stol Koji Se Može Pretvoriti U Krevet

1,6 S.M. OF LIFE

Stol Koji Se Može Pretvoriti U Krevet Glavni koncept bio je komentirati činjenicu da se naši životi smanjuju kako bismo se uklopili u skučeni prostor naše kancelarije. Na kraju sam shvatio da svaka civilizacija može imati vrlo različitu percepciju stvari ovisno o njenom društvenom kontekstu. Na primjer, ovaj bi se stol mogao koristiti za siestu ili za nekoliko sati sna noću u one dane kada se netko bori da ispuni rokove. Projekt je dobio ime po dimenzijama prototipa (2,00 metra i 0,80 metra širine = 1,6 cm) i činjenici da rad nastavlja zauzimati sve više i više prostora u našem životu.

Biometrijski Pristupni Uređaj Za Otključavanje Vrata

Biometric Facilities Access Camera

Biometrijski Pristupni Uređaj Za Otključavanje Vrata Biometrijski uređaj ugrađen u zidove ili kioske koji snima šarenicu i cijelo lice, a zatim upućuje na bazu podataka da bi odredio korisničke privilegije. Omogućuje pristup otključavanjem vrata ili prijavom korisnika. Ugrađene su funkcije za povratne informacije korisnika radi jednostavnog samoodređivanja. Kapa nevidljivo osvjetljava oko, a postoji i bljeskalica pri slabom svjetlu. Prednja strana ima 2 plastična dela koji omogućavaju duo-tone boje. Manji deo privlači oko sitnim detaljima. Oblik pojednostavljuje 13 komponenti okrenute prema naprijed u estetskiji proizvod. To je za korporativno, industrijsko i domaće tržište.

Senzorna Slavina

miscea KITCHEN

Senzorna Slavina Sustav miscea KITCHEN je prva kuhinjska slavina za doziranje bez tekućina s više tekućina na dodir. Kombinirajući 2 raspršivača i slavinu u jedinstveni sistem i jednostavan za upotrebu, eliminira potrebu za posebnim dozatorima oko kuhinjskog radnog prostora. Slavina je potpuno bez dodira, radi maksimalne higijene ruku i smanjuje širenje štetnih bakterija. S sistemom se mogu koristiti različite visokokvalitetne i djelotvorne sapune, deterdženti i dezinficijensi. Odlikuje se najbržom i najpouzdanijom senzorskom tehnologijom dostupnom na tržištu za precizne performanse.