Dizajn časopisa
Dizajn časopisa
Držač Noža

Only Right Here

Držač Noža Od dvanaestog veka prve borbe bikova dokumentovane su kao gluma ili javni spektakl. Danas buđenje svijesti kod ljudi simptom je sveukupne globalne procjene, mi smo sudionici božanske prirode. "Samo ovdje" simbolizira novo doba, u kojem će doći do izumiranja agresivnih aktivnosti, utjelovljenih u onome što je nekad bio kulturni blagdan, i velikom evolutivnom koraku na humanističkom nivou.

Svetiljka Za Uzgoj

BB Little Garden

Svetiljka Za Uzgoj Ovaj projekt predlaže da se podrži ova nova upotreba koja pruža potpunije osjetilno iskustvo kuhanja. BB Little Garden je blistava svjetiljka koja raste, želi ponovno posjetiti mjesto aromatičnih biljaka unutar kuhinje. Svezak je s jasnim linijama, kao pravi minimalistički objekt. Elegantni dizajn posebno je proučavan kako bi se prilagodio različitim zatvorenim prostorima i dao posebnu notu kuhinji. BB Mali vrt je okvir za biljke, čista linija ih uvećava i ne ometa čitanje.

Bočni Stol

una

Bočni Stol bešavna integracija je suština unapred tablice. tri javorova oblika spajaju se na površini od kaljenog stakla. proizvod intenzivnog razmatranja materijala i njihovih mogućnosti, čvrst, ali prozračan izgled i nevjerojatno lagan, ne pojavljuje se kao utjelovljenje ravnoteže i gracioznosti.

Commode

shark-commode

Commode Komoda sjedinjena s otvorenom policom, što daje osjećaj pokreta, a dva dijela čine stabilnijom. Upotreba različitih površina i različitih boja omogućuje stvaranje različitih raspoloženja i može se ugraditi u različite interijere. Zatvorena komoda i otvorena polica daje iluziju živog bića.

Stol

Minimum

Stol Vrlo lagan i jednostavan u proizvodnji i transportu. Vrlo je funkcionalan dizajn, iako je izvana vrlo lagan i jedinstven. Ova jedinica je u potpunosti rastavljajuća jedinica, koja se može rastaviti i sastaviti na bilo kom mestu. Duljina se može kombinirati, jer to mogu biti drvene metalne noge, sastavljene preko metalnih konektora. Oblik i boja nogu mogu se mijenjati prema zahtjevima.

Ormar

Deco

Ormar Jedan ormar visio je nad drugim. Veoma jedinstvenog dizajna, koji omogućavaju da namještaj ne ispunjava prostor, jer kutije ne stoje na podu, već vise. Vrlo je zgodan za upotrebu, jer su kutije podijeljene po skupinama i na taj način će biti vrlo zgodan za korisnika. Dostupna je varijanta u boji materijala.