Dizajn časopisa
Dizajn časopisa
Bežični Zvučnik

Saxound

Bežični Zvučnik Saxound je jedinstveni koncept inspirisan nekim od vodećih svjetskih govornika. To je spoj najbolje inovacije koja je napravljena prije nekoliko godina, mješavinom naših vlastitih inovacija, što ga čini potpuno novim iskustvom za Osnovni elementi Saxound-a su cilindričnog oblika i sklopa navoja. Dimenzije Saxound-a potiču iz običnog kompaktnog diska promjera 13 centimetara i visine od 9,5 centimetara, koji se može pomaknuti jednom rukom. Sastoji se od dvije 1 "Visokotonci, dva 2" srednja drajvera i bas radijator raspoređeni su u tako malom faktoru oblika.

Stolica

DARYA

Stolica Zapravo je ova stolica nadahnuta prekrasnom tinejdžerkom, prelijepom, razigranom djevojkom koja je porijekla, elegantna i istovremeno opuštena! s dugom toniranom rukom i nogama. ovo je stolica koju sam s ljubavlju dizajnirao i ona je sva ručno urezana. Ime te djevojke je "Darja."

Bluetooth Slušalice

Bluetrek Titanium +

Bluetooth Slušalice Ova nova "Titanium +" slušalica iz Bluetreka, dovršena u stilskom dizajnu koji simbolizuje "pružanje ruku" (uzletna cijev koja se proteže od kružnog komada uha), ugrađena u izdržljivi materijal - aluminijsku metalnu leguru i, prije svega, opremljena mogućnostima za strujanje audio signala s najnovijih pametnih uređaja. Funkcija brzog punjenja omogućava produženje razgovora u trenu. Patentirani dizajn postavljanja baterija omogućava da se balansira težina na slušalicama kako bi se povećala udobnost upotrebe.

Slavina Za Umivaonik Za Slavine

Straw

Slavina Za Umivaonik Za Slavine Dizajn mješalice za umivaonik Straw slavina je inspirisan u cjevastim oblicima mladih i zabavnih slamki za piće koje dolaze s osvježavajućim napitkom ljeti ili toplim napitkom zimi. Ovim projektom željeli smo istovremeno stvoriti objekt suvremenog, drznog i zabavnog dizajna. Pretpostavljajući da je umivaonik spremnik, početna ideja je namjeravala naglasiti slavinu kao kontaktni element s korisnikom, baš kao što su i slamke za piće točka za dodir s pićem.

Slavina Za Umivaonik Za Slavine

Smooth

Slavina Za Umivaonik Za Slavine Dizajn mješalice za umivaonik Smooth slavina inspirisan je u najčišćem obliku cilindra, čineći prirodnu srodnu cijev tamo gdje teče sve dok ne dođe do korisnika. Namjeravali smo dekonstruirati uobičajene složene oblike koje ova vrsta proizvoda ima, što rezultira glatkim cilindričnim i sasvim minimalističkim oblikom. Glatki izgled uzrokovan linijama postaje prilično iznenađujući kada ovaj objekt preuzme funkciju korisničkog sučelja, jer ovo je model koji kombinira dinamičan dizajn i savršenu funkcionalnost miješalice za umivaonik.

Kućište Za Prijenosne Baterije

Parallel

Kućište Za Prijenosne Baterije Kao i iPhone 5, Parallel je postavljen tako da potrošačima nudi super bateriju od 2500mAh - to je nevjerojatnih 1.7X više životnog vijeka. Ovo je izuzetno pogodno za potrošače koji su uvijek u pokretu i u potpunosti koriste mogućnosti iPhone-a. Parallel je odvojiva baterija sa komplementarnim tvrdim polikarbonatnim futrolom. Priključite se kad je potrebno više energije. Izvadite da olakšate težinu. Ergonomsko je dizajniran da se dobro uklapa u vaše ruke. Uz ugrađeni gromobranski kabl i 5 boja koje odgovaraju zaštitnom kućištu, on ima istu dužinu kao i iPhone 5.