Dizajn časopisa
Dizajn časopisa
Umivaonik

Vortex

Umivaonik Cilj vrtlog dizajna je pronaći novi oblik koji će utjecati na protok vode u umivaonicima kako bi se povećala njihova učinkovitost, doprinijelo njihovom korisničkom iskustvu i poboljšalo njihove estetske i semiotičke kvalitete. Rezultat je metafora, izvedena iz idealiziranog vrtložnog oblika koji označava odvod i protok vode koji vizualno označavaju cijeli objekt kao funkcionalni umivaonik. Ovaj oblik u kombinaciji s slavinom vodi vodu ka spiralnom putu koji omogućava istoj količini vode da prekriva više tla što rezultira smanjenom potrošnjom vode za čišćenje.

Klizalište Za Mek I Tvrd Snijeg

Snowskate

Klizalište Za Mek I Tvrd Snijeg Izvorni Snow Skate predstavljen je u sasvim novom i funkcionalnom dizajnu - od mahagona od tvrdog drva i sa trkačima od nehrđajućeg čelika. Jedna prednost je što se mogu koristiti tradicionalne kožne čizme s petom, te kao takve nema potrebe za posebnim čizmama. Ključno u praksi klizanja je jednostavna tehnika vezanja, jer su dizajn i konstrukcija optimizirani uz dobru kombinaciju širine i visine klizaljke. Drugi odlučujući faktor je širina trkača koja optimizira upravljanje klizanjem na čvrstom ili tvrdom snijegu. Trkači su od nehrđajućeg čelika i opremljeni su učvršćenim vijcima.

Struktura Rasvjete

Tensegrity Space Frame

Struktura Rasvjete Svjetlo okvira okvira Tensegrity koristi RBFullerov princip „Manje za više“ za proizvodnju svjetiljki koristeći samo izvor svjetla i električnu žicu. Tensegrity postaje strukturalno sredstvo kojim obojica djeluju međusobno u kompresiji i napetosti da bi proizveli naizgled diskontinuirano svjetlosno polje definirano samo njegovom strukturnom logikom. Njegova skalabilnost i ekonomičnost proizvodnje govore robu beskrajne konfiguracije čiji blistavi oblik graciozno odolijeva gravitaciji jednostavnošću koja potvrđuje paradigmu naše epohe: postići više, a pritom koristiti manje.

Kabrioletni Uređaj Za Obrazovanje

Pupil 108

Kabrioletni Uređaj Za Obrazovanje Učenik 108: Najjeftiniji Windows 8 kabrioletni uređaj za obrazovanje. Novo sučelje i potpuno novo iskustvo u učenju. Učenik 108 obrušava se i na tablet računaru i na laptop računaru, prelazeći između njih dve radi poboljšanja performansi u obrazovanju. Windows 8 otvara nove mogućnosti učenja, omogućujući studentima da u potpunosti iskoriste mogućnost dodirnog ekrana i bezbroj aplikacija. Dio programa Intel® Education Solutions, Pupil 108 je najpristupačnije i najprikladnije rješenje za učionice širom svijeta.

Trpezarijski Stol

Chromosome X

Trpezarijski Stol Trpezarijski stol dizajniran za pružanje mjesta za sjedenje za osam osoba koje djeluju u rasporedu strelica. Vrh je apstraktni X, izrađen od dva različita komada naglašena dubokom linijom, dok je isti apstraktni X reflektiran na podu s osnovnom strukturom. Bijela struktura je napravljena od tri različita komada za jednostavno sastavljanje i transport. Pored toga, kontrast furnira od tikovine od vrha i bijele boje za bazu izabran je za osvjetljavanje donjeg dijela dajući veći naglasak nepravilnom obliku vrha, pružajući nagovještaj za različitu interakciju korisnika.

Odvojivi Uređaj Za Obrazovanje

Unite 401

Odvojivi Uređaj Za Obrazovanje Ujedinite 401: Savršeni duo za obrazovanje. Hajde da razgovaramo o timskom radu. S nevjerojatno svestranim dizajnom 2 u 1, Unite 401 idealan je studentski uređaj za kolaborativno učenje. Kombinacija tableta i prijenosnog računala nudi najsnažnije mobilno rješenje za obrazovanje, osnaženo mgseries sigurnim dizajnom po najpametnijoj cijeni.