Dizajn časopisa
Dizajn časopisa
Multifunkcionalna Gitara

Black Hole

Multifunkcionalna Gitara Crna rupa je multifunkcionalna gitara zasnovana na hard rock i metal stilovima muzike. Oblik tijela pruža gitaristima osjećaj ugode. Opremljen je tečnim kristalnim zaslonom na fretbordu za generiranje vizuelnih efekata i programa učenja. Brailleovi znakovi iza vrata gitare mogu pomoći ljudima koji su slepi ili imaju slab vid da sviraju gitaru.

Prijenosni Plinski Štednjak

Herbet

Prijenosni Plinski Štednjak Herbet je prijenosni plinski štednjak, tehnologija omogućava optimalne uvjete na otvorenom i pokriva sve standardne zahtjeve za kuhanje. Peć se sastoji od čeličnih dijelova sa laserskim rezom i ima otvoreni i zatvoreni mehanizam koji se može zaključati u otvorenom položaju kako bi se spriječilo puknuće tijekom upotrebe. Otvoren i zatvoren mehanizam omogućava jednostavno nošenje, rukovanje i skladištenje.

Ormar

Arca

Ormar Arca je monolit zarobljen u mreži, komoda koja lebdi zajedno sa svojim sadržajem. Lakirani mdf spremnik, zatvoren u idealnu mrežu izrađenu od masivnog hrasta, opremljen je s tri ukupne ladice za ekstrakciju koje se mogu organizirati prema različitim potrebama. Čvrsta čvrsta mreža od hrastovine oblikovana je da primi termoformirane staklene ploče kako bi se dobio organski oblik koji simulira ogledalo vode. Čitav ormar počiva na prozirnom metakrilatnom nosaču kako bi se naglasio idealni plutajući.

Kontejner

Goccia

Kontejner Goccia je posuda koja ukrašava dom mekim oblicima i toplim bijelim svjetlima. To je moderno domaće ognjište, mjesto susreta za veseli čas s prijateljima u vrtu ili stolom za kavu da bi u dnevnoj sobi pročitali knjigu. To je skup keramičkih posuda pogodnih da sadrže toplu zimsku deku, kao i sezonsko voće ili bocu svježeg ljetnog pića uronjenu u led. Posude vise od stropa konopcem i mogu se postaviti na željenu visinu. Dostupne su u 3 veličine, od kojih se najveća može upotpuniti čvrstim hrastovim vrhom.

Stola

Chiglia

Stola Chiglia je kiparska tablica čiji oblici podsjećaju na obrasce čamca, ali oni ujedno predstavljaju srce čitavog projekta. Koncept je proučavan zahvaljujući modularnom razvoju počevši od osnovnog modela koji je ovde predložen. Linearnost snopa golubice u kombinaciji s mogućnošću kralježaka da slobodno klizi duž njega, garantiraju stabilnost stola, omogućava mu da se razvija u dužini. Ove značajke olakšavaju prilagođavanje odredišnom okruženju. Bit će dovoljno povećati broj kralježaka i duljinu snopa da biste dobili željene dimenzije.

Sat

Reverse

Sat Dok vreme prolazi, satovi su ostali isti. Reverse nije običan sat, to je preokret, minimalistički dizajn sata sa suptilnim izmjenama, što ga čini jedinstvenim. Ruka okrenuta prema unutra okreće se unutar vanjskog prstena kako bi označila čas. Mala ruka okrenuta prema van stoji sama i okreće se da bi naznačila minute. Obrnuto je nastao uklanjanjem svih elemenata sata osim njegove cilindrične osnove, odakle je mašta preuzela mapu. Ovaj dizajn sata ima za cilj podsetiti vas na vrijeme.