Dizajn časopisa
Dizajn časopisa
Struktura Rasvjete

Tensegrity Space Frame

Struktura Rasvjete Svjetlo okvira okvira Tensegrity koristi RBFullerov princip „Manje za više“ za proizvodnju svjetiljki koristeći samo izvor svjetla i električnu žicu. Tensegrity postaje strukturalno sredstvo kojim obojica djeluju međusobno u kompresiji i napetosti da bi proizveli naizgled diskontinuirano svjetlosno polje definirano samo njegovom strukturnom logikom. Njegova skalabilnost i ekonomičnost proizvodnje govore robu beskrajne konfiguracije čiji blistavi oblik graciozno odolijeva gravitaciji jednostavnošću koja potvrđuje paradigmu naše epohe: postići više, a pritom koristiti manje.

Kabrioletni Uređaj Za Obrazovanje

Pupil 108

Kabrioletni Uređaj Za Obrazovanje Učenik 108: Najjeftiniji Windows 8 kabrioletni uređaj za obrazovanje. Novo sučelje i potpuno novo iskustvo u učenju. Učenik 108 obrušava se i na tablet računaru i na laptop računaru, prelazeći između njih dve radi poboljšanja performansi u obrazovanju. Windows 8 otvara nove mogućnosti učenja, omogućujući studentima da u potpunosti iskoriste mogućnost dodirnog ekrana i bezbroj aplikacija. Dio programa Intel® Education Solutions, Pupil 108 je najpristupačnije i najprikladnije rješenje za učionice širom svijeta.

Trpezarijski Stol

Chromosome X

Trpezarijski Stol Trpezarijski stol dizajniran za pružanje mjesta za sjedenje za osam osoba koje djeluju u rasporedu strelica. Vrh je apstraktni X, izrađen od dva različita komada naglašena dubokom linijom, dok je isti apstraktni X reflektiran na podu s osnovnom strukturom. Bijela struktura je napravljena od tri različita komada za jednostavno sastavljanje i transport. Pored toga, kontrast furnira od tikovine od vrha i bijele boje za bazu izabran je za osvjetljavanje donjeg dijela dajući veći naglasak nepravilnom obliku vrha, pružajući nagovještaj za različitu interakciju korisnika.

Odvojivi Uređaj Za Obrazovanje

Unite 401

Odvojivi Uređaj Za Obrazovanje Ujedinite 401: Savršeni duo za obrazovanje. Hajde da razgovaramo o timskom radu. S nevjerojatno svestranim dizajnom 2 u 1, Unite 401 idealan je studentski uređaj za kolaborativno učenje. Kombinacija tableta i prijenosnog računala nudi najsnažnije mobilno rješenje za obrazovanje, osnaženo mgseries sigurnim dizajnom po najpametnijoj cijeni.

Lampica

Capsule Lamp

Lampica Prvobitno je svjetiljka dizajnirana za dječju odjeću. Inspiraciju dolaze iz igračaka s kapsulama koje djeca dobijaju od automata koji se obično nalaze na prodajnim mjestima. Gledajući gore prema lampi, može se videti gomila raznobojnih igračaka sa kapsulama, svaka noseći želju i užitak koji budi nečiju mladenačku dušu. Broj kapsula može se podesiti i sadržaj zamijeniti kako vam se sviđa. Od svakodnevnih sitnica do posebnih ukrasa, svaki predmet koji stavite u kapsule postaje jedinstvena vaša osobna pripovijest, čime kristalizira vaš život i stanje uma u određeno vrijeme.

Prostirka

Folded Tones

Prostirka Tepisi su inherentno ravni, cilj je bio osporiti ovu jednostavnu činjenicu. Iluzija o trodimenzionalnosti postiže se sa samo tri boje. Raznolikost tonova i dubina prostirke ovisi o širini i gustoći pruga, a ne o velikoj paleti boja koje se mogu uskladiti s određenim prostorom, omogućavajući fleksibilnu upotrebu. Odozgo ili daleko, prostirka podsjeća na presavijeni lim. Međutim, dok sjedite ili leži na njemu, iluzija nabora možda neće biti vidljiva. To dovodi do upotrebe jednostavnih ponavljajućih linija koje se mogu uživati kao apstraktni uzorak izbliza.