Dizajn časopisa
Dizajn časopisa
Umivaonik

Serel Wave

Umivaonik Umivaonik SEREL Wave zauzima svoje mjesto u modernim kupaonicama svojim nominativnim linijama, funkcionalnim rješenjima i impresivnom kvalitetom. Umivaonik SEREL Wave; dok mijenja trenutnu percepciju dvostrukog umivaonika svojim jedinstvenim oblikom posude, uključuje i upotrebu odraslih i djeteta zajedno sa svojim estetskim oblikom. Pored toga što se koristi kao dječji bazen, on pruža funkciju za otpatke i čišćenje cipela koje se koriste u islamskoj kulturi. Opći pristup dizajniranju umivaonika je modernizam i funkcionalizam. Ovakav pristup utječe na dizajn tako važno.

Kupaonski Set

LOTUS

Kupaonski Set Razmišljanje o kupaonicama cvijeta Lotus ... Lotus kupaonica implementirana je inspiracijom iz oblika lišća Lotusovog cvijeta. Zhou Dunyi koji podučava Konfucijevu filozofiju rekao je: "Sviđa mi se cvijet Lotusa, jer raste u blatu i nikad se ne zaprlja", u njegov diskurs. Listovi lotosa su odbojnici od prljavštine kao što je ovdje navedeno. Lišće struktura cvijeta Lotus imitirala je u proizvodnji serije

Unutarnja Rasvjeta

Jordan Apotheke

Unutarnja Rasvjeta Podržavajući ekspresivnu arhitekturu farmaceutskih unutrašnjosti, funkcionalne svjetiljke su po svom izgledu neupadljive, skrećući pažnju na njihov utjecaj svjetlosti, umjesto na njihov dizajn učvršćenja. Svjetiljke za osnovnu rasvjetu integrirane su u privjesne svjetiljke koje prate oblik namještaja ili su postavljene na bočnim stranama spuštenog stropa, držeći ga što je moguće slobodnije od svjetla. Tako se korisnici mogu fokusirati na svjetlosni trag koji vodi kroz ljekarnu, a sastoji se od RGB-LED osvjetljenih pločica koje odgovaraju boji isto toliko dinamično osvjetljenih brojača

To Je Zidni Wc Pan

SEREL Purity

To Je Zidni Wc Pan Dok čistoća WC školjke ulazi u dominaciju mekih prijelaza, ona ostavlja i jednostavan i minimalni povjetarac u okolišu. Ne samo da svojom estetikom utječe na korisnika, već se susreće sa čistoćom i nevinošću i poštuje prirodu. Općeniti pristup dizajniranog sedišta presvlake lako odvojivog, zaključavajućeg mehanizma toaletnih sjedala je funkcijska kontrolna tipka koja se umetne u unutarnji dio garniture. Gumbi koje kontaktira korisnik postavljaju se na područja koja su najteže zaprljana, pa to pruža dodatnu prednost u pogledu higijene.

Kupaonski Set

FRACTURE

Kupaonski Set Jedinstven stil keramičke sanitarne opreme, izvanredan dizajn lomljenih staklenih linija Komentar Dekonstruktivizam ... Lom Dezintegracija integriteta sastavnih dijelova konstrukcije, igre na površinama, kako bi se napravili geometrijski elementi dizajna poput eksterijera proizvoda i pomicanje dekonstruktivističkog stila zasnovano na serija kao primjer Fracture Bien naišla je na jednu od najupečatljivijih serija.

Ormar Za Večeru

Baan

Ormar Za Večeru "baan" je vrsta ormara koji je posebno osmišljen za upotrebu večere. Jedinstven je izgled i snaga narativnog karaktera koji je povezan sa funkcijom. Postoji nekoliko karakteristika sistema kabineta. Različite funkcije i značajke ormara odijeljene pričom kao što su umetak za jelo i Kutija tkiva predstavljeni su kaminom i dimnjakom. Nadalje, čaše za vino predstavljene su lusterom, a stalak za jelo simbolizira stubište. Postoje četiri glavne komponente kuće pomoću kojih se pripovjedačke ideje.