Dizajn časopisa
Dizajn časopisa
Električni Bicikl

ICON E-Flyer

Električni Bicikl ICON i Vintage Electric surađivali su na dizajniranju ovog bezvremenskog električnog bicikla. Dizajniran i izgrađen u Kaliforniji u maloj količini, ICON E-Flyer okuplja vintage dizajn sa modernom funkcionalnošću, kako bi stvorio jasno i sposobno rešenje za lični transport. Značajke uključuju raspon od 35 milja, maksimalnu brzinu od 22 MPH (trkački režim od 35 MPH!) I vrijeme punjenja od dva sata. Vanjski USB priključak i točka za punjenje, regenerativno kočenje i najkvalitetnije komponente širom. www.iconelectricbike.com

Gradska Klupa

Eternity

Gradska Klupa Dvije sjedeće klupe napravljene od tekućeg kamena. Dvije robusne jedinice pružaju udoban i privlačan doživljaj sjedenja, a istovremeno vode brigu o stabilnosti sistema. Završeci klupe smješteni su na takav način da neutralizira i najmanji pokret. To je klupa koja poštuje postojeću infrastrukturu urbanog okruženja. Uvedena je jednostavna instalacija na licu mjesta. Sidrišta više nema, samo ispustite i zaboravite. Pazite, Vječnost je blizu. oh da.

Komoda Za Ladice, Stolice I Stolove

Ludovico Office

Komoda Za Ladice, Stolice I Stolove Kao i kod glavnog namještaja Ludovico, i ova uredska verzija obvioulsija ima isti princip koji treba sakriti punu stolicu u ladici, a stolica se ne primjećuje, i koja se vidi kao glavni glavni namještaj. Većina će pomisliti da su stolice još par ladica. Tek kad se povučemo natrag, vidimo stolicu koja doslovno izlazi iz tako skučenog prostora ispunjenog ladicama. Inspiracija je u velikoj meri potekla od posete Pittamigliovoj kasti i svim njenim simboličkim, skrivenim porukama kao i skrivenim i neočekivanim vratima ili punim sobama.

Nameštaj Koji Se Transformiše

Ludovico

Nameštaj Koji Se Transformiše Način uštede prostora prilično je originalan, s dvije stolice potpuno skrivene unutar ladice. Kada se smjestite u glavni namještaj, ne shvaćate da su, izgleda, ladice zapravo dvije odvojene stolice. Takođe možete imati tablicu koja se može koristiti kao radni stol kada se izvadi iz glavne konstrukcije. Glavna se struktura sastoji od četiri ladice i pretinca neposredno iznad gornje ladice u koju možete pohraniti mnogo stvari. Glavni materijal koji se koristi za ovaj namještaj, beign eucaliptus fingerjoint, je ekološki prihvatljiv, nevjerovatno otporan, tvrd i ima vrlo jaku vizualnu privlačnost.

Transformatorska Sofa

Mäss

Transformatorska Sofa Htio sam stvoriti modularni kauč koji se može transformirati u nekoliko zasebnih rješenja za sjedenje. Čitav namještaj sastoji se od samo dva različita komada istog oblika da se dobiju razna rješenja. Glavna struktura je isti bočni oblik naslona za ruke, ali samo deblji. Nasloni za ruke se mogu okrenuti za 180 stepeni da biste promijenili ili nastavili glavni komad namještaja.

Stalak Za Tortu

Temple

Stalak Za Tortu Iz sve veće popularnosti u domaćem pečenju mogli smo uočiti potrebu za modernim stalkom za tortu koji se može jednostavno čuvati u ormaru ili crtati. Jednostavno za čišćenje i sigurno. Hram je lako sastaviti i intuitivno je pomicanjem ploča preko središnje konusne kralježnice. Demontaža je jednako jednostavna ako ih jednostavno odmaknete. Sva četiri glavna elementa drži Stacker zajedno. Stacker pomaže držati sve elemente zajedno za kompaktnu pohranu u više uglova. Možete koristiti različite konfiguracije ploča za različite prigode.