Dizajn časopisa
Dizajn časopisa
Čajni Set

Wavy

Čajni Set Inspirisan terasom od travertina u prirodi, Wavy je set za čaj koji će vam donijeti jedinstveno iskustvo čaja. Inovativne ručke razvijene su da udobno stanu u vaše ruke. Ako gurnete šalicu dlanovima, otkrit ćete da se otvara poput vodenog ljiljana i dovesti vas do trenutka mira.

Fotelja

Baralho

Fotelja Fotelja Baralho ima upečatljiv suvremeni dizajn sastavljen od čistih oblika i ravnih linija. Ova fotelja izrađena od nabora i zavara na brušenoj aluminijskoj ploči izdvaja se svojim odvažnim postavljanjem koji izaziva snagu materijala. U jednom je elementu spojena ljepota, lakoća i preciznost linija i uglova.

Sustav Otvorenog Posuđa

Osoro

Sustav Otvorenog Posuđa Inovativni karakter OSORO-a je kombiniranje kvalitete visokokvalitetnog vitrificiranog porculana i njegove tipične sjajne kože bjelokosti s funkcijom pogodnom za čuvanje hrane u hladnjaku ili zamrzivaču i za kuhanje u parnoj pećnici ili mikrovalnoj. Jednostavan, modularni oblik i različiti elementi mogu se složiti u uštedu prostora, fleksibilno kombinirati i zatvoriti višebojnim silikonskim O-Sealerom ili O-priključkom tako da hrana ostane dobro zatvorena u njemu. OSORO se može univerzalno koristiti eliminirajući potrebu za našim svakodnevnim životom.

Slavine

Electra

Slavine Electra koja nema zasebne drške privlači sve zbog svoje elegancije i pametnog izgleda odlučujuća je kako bi bila jedinstvena za kuhinje. Izvlačeći digitalni mikser za sudope pruža korisnicima slobodu kretanja u kuhinjama, a istovremeno nudi i mogućnosti dvije različite funkcije protoka. Na prednjem dijelu elektrode, elektronički jastučić vam omogućava pristup svim funkcijama, bilo kada se sprej stavi u mlaz ili u vašu ruku sa samo vrhom prsta koji možete kontrolirati.

Slavine

Electra

Slavine Electra koja se smatra predstavnikom digitalne upotrebe u armaturnom sektoru kombinira tehnologiju s dizajnom kako bi naglasila digitalno dizajnersko doba. Slavine koje nemaju zasebnu ručku privlače sve zbog svoje elegancije i pametnog izgleda, presudne su da budu jedinstvene u vlažnim prostorima. Tasteri za dodirni zaslon tvrtke Electra nude korisnicima više ergonomskog rješenja. „Eco Mind“ slavine pružaju korisniku maksimalnu efikasnost u uštedi. Ova osobina posebno doprinosi budućim generacijama

Ulična Klupa

Ola

Ulična Klupa Ova klupa, dizajnirana prema strategijama ekološkog dizajna, podiže ulični namještaj na novu razinu. Jednako kao kod kuće u gradskom ili prirodnom okruženju, fluidne linije stvaraju različite mogućnosti sjedenja unutar jedne klupe. Korišteni materijali su reciklirani aluminij za podlogu i čelik za sjedište, odabrani zbog svojih svojstava koja se mogu reciklirati i izdržljiva; ima svijetlu i otpornu završnu obradu praškastom pločom, idealnu za vanjsku upotrebu u svim vremenskim uvjetima. Dizajnirali su ih u Mexico Cityju Daniel Olvera, Hiroshi Ikenaga, Alice Pegman i Karime Tosca.