Dizajn časopisa
Dizajn časopisa
Vizuelna Komunikacija

Plates

Vizuelna Komunikacija Kako bi demonstrirali različite odjele prodavaonice hardvera, Didyk Pictures je došao na ideju da ih predstavi kao nekoliko ploča s različitim hardverskim predmetima na vrhu, poslužene u restoranskom maniru. Bijela pozadina i bijelo posuđe pomažu u naglašavanju posluženih predmeta i olakšavaju posjetiteljima trgovine pronalazak određenog odjela. Slike su korištene i na bilbordima i plakatima dimenzija 6x3 metra u javnom prevozu širom Estonije. Bijela pozadina i jednostavan sastav omogućavaju da ovu oglasnu poruku opazi čak i osoba u prolazu automobilom.

Ime projekta : Plates, Ime dizajnera : Sergei Didyk, Ime klijenta : Didyk Pictures.

Plates Vizuelna Komunikacija

Ovaj izuzetan dizajn dobitnik je nagrade platinasti dizajn na takmičenju u dizajnu igračaka, igara i hobi proizvoda. Svakako biste trebali vidjeti platforma dizajnerski portfelj nagrađivanih platina i otkriti mnoge druge nove, inovativne, originalne i kreativne igračke, igraće i proizvode za hobi proizvode.

Dizajn dana

Izvanredan dizajn. Dobar dizajn. Najbolji dizajn.

Dobri dizajni stvaraju vrijednost društvu. Svakodnevno imamo poseban dizajnerski projekt koji pokazuje izvrsnost u dizajnu. Danas nam je drago da pokažemo nagrađivani dizajn koji čini pozitivnu razliku. Svakodnevno ćemo se predstavljati odličnim i nadahnjujućim dizajnom. Svakako nas posjetite svakodnevno kako biste uživali u novim dobrim dizajnerskim proizvodima i projektima najvećih dizajnera širom svijeta.