Dizajn časopisa
Dizajn časopisa
Vizualni Ip Dizajn

Project Yellow

Vizualni Ip Dizajn Project Yellow je sveobuhvatni umjetnički projekt koji konstruira vizualni koncept Everything is Yellow. Prema ključnoj viziji, veliki će se prikazi na otvorenom raditi u raznim gradovima, a istovremeno će se proizvoditi i niz kulturnih i kreativnih derivata. Kao vizualni IP, Project Yellow ima upečatljivu vizuelnu sliku i energičnu shemu boja kako bi formirao jedinstvenu ključnu viziju, što ljude čini nezaboravnim. Pogodno za velike internetske i izvanmrežne promocije, kao i za stvaranje vizualnih derivata, jedinstven je dizajnerski projekt.

Redizajn Identiteta Marke

InterBrasil

Redizajn Identiteta Marke Inspiracija za preispitivanje i redizajn branda bile su promjene u modernizaciji i integraciji u kompanijskoj kulturi. Dizajn srca više nije mogao biti vanjski u odnosu na brend, nadahnjujući partnerstvo kako iznutra, tako i sa zaposlenicima. Integrirana unija između koristi, posvećenosti i kvalitete usluge. Novi oblik je od oblika do boja integrirao srce u B i zdravlje krst u T. Dvije riječi spojene u sredini čineći logotip izgleda kao jedna riječ, jedan simbol, objedinjujući R i B u srce.

Dizajn Brenda

EXP Brasil

Dizajn Brenda Dizajn marke EXP Brasil potiče od principa jedinstva i partnerstva. Prisvajajući mješavinu tehnologije i dizajna u njihovim projektima kao u uredskom životu. Element tipografije predstavlja zajednicu i snagu ove kompanije. Dizajn slova X je čvrst i integriran, ali vrlo lagan i tehnološki. Marka predstavlja studijski život, sa elementima u slovima, kako na pozitivnom tako i na negativnom prostoru koji ujedinjuje ljude i dizajn, individualni i kolektivni, jednostavni sa tehnološkim, laganim i robusnim, profesionalnim i osobnim.

Uvodni Naslov

Pop Up Magazine

Uvodni Naslov Projekt je bio putovanje na apstraktno i fluidno istraživanje problema bijega (tema za 2019. godinu), pokazujući promjene, nove stvari i posljedice koje proizlaze iz toga. Sve su vizualne snimke čiste i ugodne za gledanje, a za razliku od neugodne stvarnosti iz čina bijega. Dizajn se neprestano mijenja i morfalni oblici u animaciji predstavljaju čin ponovne prilagodbe, uzrokovan nekom vrstom situacije. Bijeg ima različita značenja, tumačenja i gledišta variraju od razigranih do ozbiljnih.

Oglašavanje

Insect Sculptures

Oglašavanje Svaki je komad ručno izrađen za stvaranje skulptura insekata inspirisanih njihovim okruženjem i hranom koju jedu. Umjetničko djelo korišteno je kao poziv na akciju putem web stranice Doom koja također identificira specifične kućne štetočine. Elementi korišteni za ove skulpture izvirani su iz drva smeća, deponija smeća, riječnih korita i super marketa. Jednom kada se svaki insekt sastavi, fotografirali su ga i retuširali u fotoshopu.

Sladoled

Sister's

Sladoled Ovo pakovanje je dizajnirano za kompaniju Sisters Ice Cream. Dizajnerski tim pokušao je upotrijebiti tri dame koje podsećaju na proizvođače ovog proizvoda, u obliku veselih boja koje proizlaze iz ukusa svakog sladoleda. Za svaki oblik dizajna oblik kose sladoleda koristi se kao kosa lika koji predstavlja zanimljivu i novu sliku ambalaže za sladoled. Ovaj je dizajn u svom novom obliku privukao veliku pažnju među konkurentima i ostvario veliku prodaju. Dizajn pokušava stvoriti originalno i kreativno pakovanje.