Dizajn časopisa
Dizajn časopisa
Pakirani Kokteli

Boho Ras

Pakirani Kokteli Boho Ras prodaje upakovane koktele napravljene od najboljih lokalnih indijskih alkoholnih pića. Proizvod nosi boemsku vibraciju koja bilježi nekonvencionalni umjetnički životni stil, a vizualne osobine proizvoda apstraktni su prikaz zujanja koju potrošač dobiva nakon ispijanja koktela. Savršeno je uspio postići sredinu gdje se Global i Local sastaju, gdje se spajaju u Glocal vibru za proizvod. Boho Ras prodaje čistu alkoholnu piće u bocama od 200ml i upakovane koktele u boce od 200ml i 750 ml.

Podcast

News app

Podcast News je aplikacija za intervju za audio informacije. Inspiriran je ravnim dizajnom jabuka iOS s ilustracijama za ilustraciju blokova informacija. Vizualno pozadina ima električno plavu boju kao misiju da se blokovi istaknu. Vrlo je malo grafičkih elemenata, a cilj je učiniti aplikaciju jednostavnom za upotrebu bez ometanja korisnika ili gubitka.

Ambalaža Za Korejsku Zdravu Hranu

Darin

Ambalaža Za Korejsku Zdravu Hranu Darin je dizajniran tako da oslobodi moderne ljude od nevoljkosti do korejskih tradicionalnih zdravstvenih prehrambenih proizvoda u društvu od umora, a nude jednostavnu, grafičku jasnoću u isporuci paketa osjetljivosti modernih ljudi, za razliku od neodređenih slika koje su koristile tradicionalne korejske trgovine zdravom hranom . Svi dizajni napravljeni su od motiva krvotoka, vizualizirajući cilj pružanju vitalnosti i zdravlja umornim 20-ima i 30-ima.

3D Animacija

Alignment to Air

3D Animacija Što se tiče kreativne animacije slova, Jin je započeo s abecedom A. I, kad je u pitanju korak s konceptom, pokušao je vidjeti snažnija raspoloženja koja se odražavaju na njegovu filozofiju koja je prilično aktivna, ali istovremeno i organizirajuća. Uz put je došao do sukobljenih riječi koje su temeljno stajale za njegovu ideju na neki način, kao što je poravnavanje u zrak, što je i naslov ovog projekta. Imajući to u vidu, animacija predstavlja preciznije i nježnije trenutke na prvu riječ. S druge strane, ovo se završava prilično fleksibilnom i labavom vibracijom koja manifestuje posljednje slovo.

Web Dizajn I Ux

Si Me Quiero

Web Dizajn I Ux Web stranica Sí, Me Quiero prostor je koji pomaže biti samim sobom. Za provođenje projekta morali su se voditi intervjui i istraživati socijalni i kulturni kontekst u vezi sa ženama; svoju projekciju u društvu i sa sobom. Zaključeno je da će web biti pratnja i da će se provoditi pristupom pomaganja u ljubavi prema sebi. U dizajnu se ogleda jednostavnost s neutralnim tonovima pomoću crvenih kontrasta da se skrene pažnja na određene akcije, boje marke marke koje je objavio klijent. Inspiracija je potekla iz umjetnosti konstruktivizma.

Dizajn Etiketa Za Vino

314 Pi

Dizajn Etiketa Za Vino Eksperimentiranje s kušanjem vina neprekidan je proces koji vodi do novih staza i raznoraznih aroma. Beskonačni niz pi, iracionalni broj s beskonačnim decimalama bez poznavanja posljednjeg od njih, bio je inspiracija za ime ovih vina bez sulfita. Dizajn ima za cilj staviti karakteristike 3,14 vinskih serija u središte pažnje, umjesto da ih sakrije među slikama ili grafikama. Slijedeći minimalistički i jednostavan pristup, naljepnica pokazuje samo stvarne karakteristike tih prirodnih vina kakve se mogu primijetiti u bilježnici enologa.