Dizajn časopisa
Dizajn časopisa
Vinil Ploča

Tropical Lighthouse

Vinil Ploča Last 9 je glazbeni blog bez žanrovskih ograničenja; njegova je karakteristika kapica oblika i veza između vizualne komponente i glazbe. Poslednjih 9 proizvodi muzičke kompilacije, od kojih svaka sadrži glavnu muzičku temu odraženu u vizuelnom konceptu. Tropski svjetionik je 15. kompilacija serije. Projekt je inspiriran zvucima tropske šume, a glavna inspiracija je glazba umjetnika i muzičara Mtendere Mandowa. Poklopac, promo video i pakovanje vinilnih diskova dizajnirani su u okviru ovog projekta.

Sprej Za Kuhanje

Urban Cuisine

Sprej Za Kuhanje Ulična kuhinja je mjesto ukusa, supstanci, uzdaha i tajni. Ali i iznenađenja, koncepti, boje i sjećanja. To je mjesto za kreaciju. Kvalitetni sadržaji više nisu osnovna pretpostavka za generiranje privlačnosti, sada je ključno dodavanje emocionalnog iskustva. S ovim pakiranjem kuhar postaje "grafiti umjetnik", a klijent postaje umjetnički gledatelj. Novo originalno i kreativno emotivno iskustvo: Urbana kuhinja. Recept nema dušu, ali kuvar mora duši dati recept.

Vizualni Identitet Pekara

Mangata Patisserie

Vizualni Identitet Pekara Mångata je na švedskom predstavljena kao romantičan prizor, blještavi, poput ceste odraz mjeseca stvara se na noćnom moru. Scena je vizuelno privlačna i dovoljno posebna za stvaranje imidža marke. Paleta boja, crno & zlato, oponaša atmosferu mračnog mora, takođe je dala brendu misteriozan, luksuzan dodir.

Brendiranje Pića I Ambalaža

Jus Cold Pressed Juicery

Brendiranje Pića I Ambalaža Logotip i ambalažu dizajnirala je lokalna firma M - N Associates. Pakovanje postiže pravi balans između mladosti i kukova, ali i nekako zgodnog. Bijeli logotip svilenog ekrana izgleda kontrastno šarenom sadržaju, s bijelim poklopcem na kojem je naglašen. Trokutasta struktura boce lijepo se izrađuje za izradu tri odvojena panela, jedan za logotip i dva za informacije, posebno detaljne informacije o okruglim uglovima.

Ambalaža Za Pivo

Okhota Strong

Ambalaža Za Pivo Ideja ovog redizajna je pokazati visoki ABV proizvoda kroz vizualno prepoznatljiv čvrsti materijal - valoviti metal. Emitiranje valovitog metala postaje glavni motiv staklene boce, a istovremeno ga čini taktilnim i jednostavnim za držanje. Grafički uzorak nalik valovitom metalu prebačen je na aluminij, može ga upotpuniti uvećani dijagonalni logotip marke i moderniziranu sliku lovca, koji novi dizajn čini dinamičnijim. Grafičko rješenje za obje boce i limenku je jednostavno i lako implementirati. Masne boje i elegantni dizajnerski elementi privlače ciljanu publiku i povećavaju vidljivost polica.

Pakovanje

Stonage

Pakovanje Kreativno kombinirani alkoholna pića s konceptom „otapanje pakiranja“, Melting Stone donosi jedinstvenu vrijednost za razliku od tradicionalne ambalaže od alkohola. Umjesto uobičajenog postupka pakiranja, Melting Stone je dizajniran da se otopi kada je u kontaktu s površinom visoke temperature. Kad se alkoholno pakovanje prelije vrućom vodom, pakovanje s 'mramornim' uzorkom će se otopiti u međuvremenu, kupac je spreman uživati u piću s vlastitim proizvodom izrađenim po mjeri. Novi je način uživanja u alkoholnim pićima i uvažavanju tradicionalne vrijednosti.