Dizajn časopisa
Dizajn časopisa
Etiketa I Pakovanje Pjenušca

Il Mosnel QdE 2012

Etiketa I Pakovanje Pjenušca Baš kao što se jezero Iseo prska po obalama Franciacorte, tako pjenušavo vino navlači stranice čaše. Koncept je grafička preradba oblika jezera i izražava svu snagu rezervne boce izlivene u kristalnu čašu. Elegantna i živahna etiketa, uravnotežena u svojoj grafici i bojama, odvažno je rješenje s prozirnim polipropilenom i potpuno vrućim tiskom na zlatnoj foliji kako bi pružila nove senzacije. Izlijevanje vina podcrtano je na kutiji, gdje se oko omota omota grafika: jednostavna i dojmljiva sastavljena od dva elementa „slive et tiroir“.

Vizualni Identitet

Le Coffret - Chambres D'Hôtes

Vizualni Identitet Le Coffret je šarmantan dizajnerski krevet i doručak u srcu Valle d'Aosta. Projekt je zamišljen u apsolutnom poštovanju autentičnog stila: dakle kameni zidovi, drvene grede i antikni namještaj. Krug koji simbolizira nebo nad trouglom koji predstavlja planinu, na kojoj se nalazi B&B, od ideje o usponu čoveka na nebo. Onciale font revidiran u modernoj verziji za pamćenje keltskog podrijetla Doline s pravom uravnotežuje i podržava snažan i važan simbol kako bi se konačno dobio logotip koji je lako prepoznati i lako upada u oči.

Omot Albuma

Haezer

Omot Albuma Haezer je poznat po svom čvrstom bas zvuku, epskom raspucavanju s dobro poliranim efektima. To je vrsta zvuka koja zvuči upravo kao plesna glazba koja se kreće naprijed, ali kada detaljnije pregledate ili preslušate, počet ćete otkrivati više slojeva frekvencija unutar gotovog proizvoda. Za kreativni koncept i izvedbu izazov je bio simulirati audio doživljaj poznat kao Haezer. Umetnički stil uopšte nije tipičan stil plesne muzike, pa je Haezer postao svoj žanr.

Omot Za Meni

Magnetic menu

Omot Za Meni Nekoliko plastičnih prozirnih folija povezanih s magnetima koji služe kao savršen pokrov za različite vrste tiskanog materijala. Jednostavan za korištenje. Jednostavan je za proizvodnju i održavanje. Proizvod koji dugotrajno štedi vrijeme, novac, sirovine. Ekološki. Lako se prilagođava u različite svrhe. Idealna upotreba u restoranima kao prekrivač za jelovnike. Kada vam konobar donese samo jednu stranicu s voćnim koktelima i samo jednu stranicu za kolače za svog prijatelja, na primjer, to je gotovo poput personaliziranih jelovnika napravljenih samo za vas.

Dvd Kutija

Paths of Light

Dvd Kutija Najbolji način za držanje kratke animacije Putovi svjetla Zine Caramelo bio je osigurati da DVD ima divan slučaj. Ambalaža zapravo izgleda kao da je izvađena iz šume i oblikovana u CD. S vanjske strane vidljive su različite linije, gotovo da se pojavljuju kao mala stabla koja rastu sa strane kućišta. Drvena vanjska strana također pomaže joj da daje izuzetno prirodan izgled. Paths of Light je ekstremno ažuriranje slučajeva mnogih CD-ova tokom 1990-ih, koje se obično sastojalo od osnovne plastike s papirnim paketom da bi se objasnio sadržaj unutra. (Tekst JD Munro)

Dizajn Web Stranica

Trionn Design

Dizajn Web Stranica Bijelo platno pruža idealnu pozadinu za nadogradnju. Slatka kombinacija slatke boje pruža savršen element privlačenja pažnje koji privlači gledaoce. Kombinacija serif i sans serif fontova i težine i boja čine istančan spoj koji nameće gledaoca da dalje istražuje. Web lokacija za animaciju HTML5 Parallax sa Respovable, imamo vlastiti dizajn vektorskih znakova za osoblje. njegov jedinstveni dizajn ikad sa svijetlom bojom s lijepim i glatkim animacijama.