Dizajn časopisa
Dizajn časopisa
Vizuelna Komunikacija

Plates

Vizuelna Komunikacija Kako bi demonstrirali različite odjele prodavaonice hardvera, Didyk Pictures je došao na ideju da ih predstavi kao nekoliko ploča s različitim hardverskim predmetima na vrhu, poslužene u restoranskom maniru. Bijela pozadina i bijelo posuđe pomažu u naglašavanju posluženih predmeta i olakšavaju posjetiteljima trgovine pronalazak određenog odjela. Slike su korištene i na bilbordima i plakatima dimenzija 6x3 metra u javnom prevozu širom Estonije. Bijela pozadina i jednostavan sastav omogućavaju da ovu oglasnu poruku opazi čak i osoba u prolazu automobilom.

Skulptura

Iceberg

Skulptura Icebergs su unutrašnje skulpture. Spajanjem planina moguće je izgraditi planinske nizove, mentalne pejzaže od stakla. Površina svakog predmeta od recikliranog stakla je jedinstvena. Stoga svaki objekt ima jedinstveni karakter, dušu. Skulpture su ručno oblikovane, potpisane i numerisane u Finskoj. Glavna filozofija iza ledenih skulptura je odražavanje klimatskih promjena. Stoga je korišteni materijal reciklirano staklo.

Aplikacija Za Gledanje

TTMM for Pebble

Aplikacija Za Gledanje TTMM je kolekcija 130 Watchfaces posvećena pametnom satu Pebble 2. Konkretni modeli prikazuju vrijeme i datum, tjedan dana, korake, vrijeme aktivnosti, udaljenost, temperaturu i stanje baterije ili Bluetooth. Korisnik može prilagoditi vrstu informacija i vidjeti dodatne podatke nakon potresanja. TTMM Satovi su jednostavni, minimalni, estetskog dizajna. To je kombinacija cifara i apstraktnih info-grafika savršenih za doba robota.

Aplikacija Za Gledanje

TTMM for Fitbit

Aplikacija Za Gledanje TTMM je kolekcija 21 sata sata posvećena Fitbit Versa i Fitbit Ionic pametnim satima. Lica sata imaju podešavanja komplikacija samo jednostavnim dodirom na ekran. To ih čini vrlo brzim i jednostavnim za prilagodbu boja, podešavanja dizajna i komplikacija preferencijama korisnika. Inspirirana je filmovima poput serije Blade Runner i Twin Peaks.

Aplikacije Za Satni Oblik

TTMM

Aplikacije Za Satni Oblik TTMM je kolekcija satova za pametne satove Pebble Time i Pebble Time Round. Ovdje ćete pronaći dvije aplikacije (za Android i iOS platformu) sa 50 i 18 modela u preko 600 varijacija boja. TTMM je jednostavna, minimalna i estetska kombinacija cifara i apstraktnih infografika. Sada možete odabrati svoj vremenski stil kad god želite.

Vinske Etikete

KannuNaUm

Vinske Etikete Dizajn vinskih etiketa KannuNaUm odlikuje se profinjenim i minimalnim stilom dobivenim pretraživanjem simbola koji mogu predstavljati njihovu povijest. Teritorij, kultura i strast vinogradara Zemlje dugovječnosti objedinjeni su u ove dvije koordinirane oznake. Sve je pojačano dizajnom stogodišnje vinove loze koja je rađena tehnikom zlata izlivenog u 3D. Ikonografski dizajn koji predstavlja historiju ovih vina, a sa njima i povijest zemlje iz koje se rodi, Ogliastra, Zemlja stogodišnjaka na Sardiniji.