Dizajn časopisa
Dizajn časopisa
Izložbeni Poster

Optics and Chromatics

Izložbeni Poster Naslov Optika i kromatika odnosi se na raspravu između Goethea i Newtona o prirodi boja. Ova rasprava predstavljena je sukobom dviju kompozicija u obliku slova: jedna je proračunata, geometrijska, s oštrim konturama, druga se oslanja na impresionističku igru šarenih sjenki. 2014. ovaj dizajn služio je kao naslovnica za Pantone Plus Series Cover Cover.

Zabava

Free Estonian

Zabava Olga Raag je u ovom jedinstvenom umjetničkom djelu koristila estonske novine iz godine kada je automobil originalno proizveden 1973. Žute novine u Nacionalnoj biblioteci fotografirane su, očišćene, prilagođene i uređene kako bi se mogle koristiti u projektu. Konačni rezultat tiskan je na posebnom materijalu koji se koristi na automobilima, a koji traje 12 godina, a prijava je trajala 24 sata. Free Estonian je automobil koji privlači pažnju, okružuje ljude pozitivnom energijom i nostalgičnom dječjom emocijom. Poziva radoznalost i angažman svih.

Suho Pakiranje Čaja

SARISTI

Suho Pakiranje Čaja Dizajn je cilindrična posuda živih boja. Inovativna i osvjetljujuća upotreba boja i oblika stvara skladan dizajn koji odražava SARISTI-jeve biljne infuzije. Ono što razlikuje naš dizajn je naša sposobnost da damo moderan preokret suhoj ambalaži čaja. Životinje koje se koriste u pakovanju predstavljaju emocije i stanja koja ljudi često doživljavaju. Na primjer, ptice Flamingo predstavljaju ljubav, medvjed Panda predstavlja opuštanje.

Pakovanje Maslinovog Ulja

Ionia

Pakovanje Maslinovog Ulja Kako su stari Grci nekad posebno bojali i dizajnirali svaku amforu (posudu) za maslinovo ulje, odlučili su to učiniti danas! Oživjeli su i primijenili ovu drevnu umjetnost i tradiciju, u savremenoj modernoj proizvodnji gdje svaka od 2000 proizvedenih boca ima različite uzorke. Svaka boca je individualno dizajnirana. Riječ je o jedinstvenom linearnom dizajnu, nadahnutom drevnim grčkim uzorcima s modernim dodirom koji slavi vintage naslijeđe maslinovog ulja. To nije začarani krug; to je prava kreativna linija u razvoju. Svaka proizvodna linija kreira 2000 različitih dizajna.

Brendiranje

1869 Principe Real

Brendiranje 1869 Principe Real je pansion smješten u najmodernijem mjestu u Lisabonu - Principe Real. Madonna je upravo kupila kuću u ovom kvartu. Ovaj se B&B nalazi u staroj palači iz 1869. godine, zadržavajući stari šarm pomiješan sa modernim interijerima, dajući mu luksuzan izgled i osjećaj. Ovo brendiranje bilo je potrebno da bi se ove vrijednosti ugradile u njegov logotip i aplikacije brenda kako bi odražavale filozofiju ovog jedinstvenog smještaja. Rezultat je logotip koji kombinira klasičan font, podsjećajući na stare brojeve vrata, s modernom tipografijom i detaljem stilizirane ikone kreveta u L Realu.

Dizajn Ambalaže Od Bavarskog Piva

AEcht Nuernberger Kellerbier

Dizajn Ambalaže Od Bavarskog Piva U srednjovjekovno doba, lokalne pivovare ostavile su pivo u preko 600 godina starim podrumima zasječenim ispod dvorca Nürnberg. Poštujući ovu istoriju, pakovanje "AEcht Nuernberger Kellerbier" daje autentičan pogled u prošlost. Etiketa s pivom prikazuje ručni crtež dvorca koji sjedi na kamenju i drvenu bačvu u podrumu, uokvirenu fontovima u stilu vintage. Pečatna etiketa sa zaštitnim znakom kompanije "Sveti Mauricijus" i plutastom krunom od pluta u boji bakra odaju majstorski rad i povjerenje.