Dizajn časopisa
Dizajn časopisa
Knjižara

Chongqing Zhongshuge

Knjižara Uključujući prekrasan krajolik Chongqinga u knjižaru, dizajner je stvorio prostor u kojem će se posjetitelji osjećati kao u šarmantnom Chongqingu dok čitaju. Ukupno postoji pet vrsta područja za čitanje, a svaka je poput zemlje čuda s prepoznatljivim osobinama. Knjižara Chongqing Zhongshuge potrošačima je pružila fantastičniji doživljaj koji nisu u mogućnosti steći putem online kupovine.

Ime projekta : Chongqing Zhongshuge, Ime dizajnera : Li Xiang, Ime klijenta : X+Living.

Chongqing Zhongshuge Knjižara

Ovaj izuzetan dizajn dobitnik je nagrade platinasti dizajn na takmičenju u dizajnu igračaka, igara i hobi proizvoda. Svakako biste trebali vidjeti platforma dizajnerski portfelj nagrađivanih platina i otkriti mnoge druge nove, inovativne, originalne i kreativne igračke, igraće i proizvode za hobi proizvode.

Dizajn dana

Izvanredan dizajn. Dobar dizajn. Najbolji dizajn.

Dobri dizajni stvaraju vrijednost društvu. Svakodnevno imamo poseban dizajnerski projekt koji pokazuje izvrsnost u dizajnu. Danas nam je drago da pokažemo nagrađivani dizajn koji čini pozitivnu razliku. Svakodnevno ćemo se predstavljati odličnim i nadahnjujućim dizajnom. Svakako nas posjetite svakodnevno kako biste uživali u novim dobrim dizajnerskim proizvodima i projektima najvećih dizajnera širom svijeta.