Dizajn časopisa
Dizajn časopisa
Kuća Za Uspomenu

Memory Transmitting

Kuća Za Uspomenu Ova kuća prenosi slike doma drvenim gredama i raspoređenim gomilama bijele cigle. Svjetlost prolazi iz prostora bijele cigle oko kuće, stvarajući posebnu atmosferu za klijenta. Dizajner koristi nekoliko metoda za rješavanje ograničenja ove zgrade za klima uređaje i skladišne prostore. Takođe, spojite materijale sa pamćenjem klijenta i predstavite toplu i elegantnu estetiku kroz strukturu, povezujući jedinstveni stil ove kuće.

Unutrašnja Kuća

Seamless Blank

Unutrašnja Kuća Ovo je kuća za predstavljanje jedinstvenog životnog stila domaćice, koja je dom grafičkog dizajnera i poduzetnika. Dizajner predstavlja prirodne materijale kako bi prikazao sklonosti domaćice i sačuvao prazna područja kako bi se ispunila roba člana porodice. Kuhinja je centar kuće, posebno dizajniran okruženi pogled za domaćice i osigurajte da roditelji mogu vidjeti bilo gdje. Kuća je opremljena bijelim granitnim podovima, talijanskim slikanjem minerala, prozirnim staklima i bijelim praškastim slojem koji otkrivaju elegantne detalje materijala.

Unutrašnja Kuća

Warm loft

Unutrašnja Kuća Kuća industrijskog stila sa toplim materijalima. Ova kuća priprema nekoliko funkcija za klijente za promociju životnih kvaliteta. Dizajner je pokušao spojiti cijevi na svaki prostor i kombinirati cijevi od drva, čelika i ENT-a kako bi ilustrirao priču o životu klijenata. Nije ista kao u običnom industrijskom stilu, ova kuća daje samo nekoliko boja i priprema puno prostora za odlaganje.

Stolica

Ydin

Stolica Ydin stolicu možete montirati sami, bez korištenja posebnih alata, zahvaljujući jednostavnom sustavu za blokiranje. 4 identična stopala nisu postavljena ni po jednom redoslijedu, a betonsko sjedište, koje djeluje kao kamen temeljac, zadržava sve na svom mjestu. Stopala su izrađena od drveta otpada koji dolazi od proizvođača stepenica, lako se obrađuje korištenjem tradicionalnih tehnika drvne obrade i na kraju uljom. Sjedalo je jednostavno oblikovano u trajni UHP beton ojačan vlaknima. Samo 5 dijelova koji se mogu razdvojiti i koji su spremni za isporuku krajnjim kupcima je još jedan argument održivosti.

Kolica Sa Hladnim Sirom

Coq

Kolica Sa Hladnim Sirom Patrick Sarran kreirao je kolica sa sirom Coq 2012. godine. Čudnost ovog valjanog predmeta pobudi radoznalost gostiju, ali nemojte pogriješiti, ovo je prije svega radni alat. To se postiže stiliziranom lakiranom bukovom strukturom, na koju je utisnut cilindričan crveno lakirani plašt koji se može objesiti sa strane kako bi se razotkrio asortiman zrelih sireva. Koristeći ručicu za pomicanje kolica, otvaranje kutije, izvlačenje ploče da napravi prostor za tanjir, rotiranje ovog diska za rezanje porcija sira, konobar može taj proces razviti u mali komad izvedbe.

Rashlađena Pustinjska Kolica

Sweet Kit

Rashlađena Pustinjska Kolica Ovaj mobilni izlog za posluživanje deserta u restoranima kreiran je 2016. godine i posljednji je komad u K asortimanu. Dizajn Sweet-Kit ispunjava zahtev za elegancijom, upravljivošću, volumenom i transparentnošću. Mehanizam otvaranja zasnovan je na prstenu koji se okreće oko diska od akrilnog stakla. Dva okovljena bukova prstena su tragovi rotacije, kao i ručke za otvaranje vitrine i za pomicanje kolica oko restorana. Te integrirane funkcije pomažu u postavljanju scena za uslugu i ističu prikazane proizvode.