Dizajn časopisa
Dizajn časopisa
Promocija Marke

Project Yellow

Promocija Marke Project Yellow je sveobuhvatni umjetnički projekt koji konstruira vizualni koncept Everything is Yellow. Prema ključnoj viziji, veliki će se prikazi na otvorenom raditi u raznim gradovima, a istovremeno će se proizvoditi i niz kulturnih i kreativnih derivata. Kao vizualni IP, Project Yellow ima upečatljivu vizuelnu sliku i energičnu shemu boja kako bi formirao jedinstvenu ključnu viziju, što ljude čini nezaboravnim. Pogodno za velike internetske i izvanmrežne promocije, kao i za stvaranje vizualnih derivata, jedinstven je dizajnerski projekt.

Vizualni Ip Dizajn

Project Yellow

Vizualni Ip Dizajn Project Yellow je sveobuhvatni umjetnički projekt koji konstruira vizualni koncept Everything is Yellow. Prema ključnoj viziji, veliki će se prikazi na otvorenom raditi u raznim gradovima, a istovremeno će se proizvoditi i niz kulturnih i kreativnih derivata. Kao vizualni IP, Project Yellow ima upečatljivu vizuelnu sliku i energičnu shemu boja kako bi formirao jedinstvenu ključnu viziju, što ljude čini nezaboravnim. Pogodno za velike internetske i izvanmrežne promocije, kao i za stvaranje vizualnih derivata, jedinstven je dizajnerski projekt.

Dizajn Enterijera

Gray and Gold

Dizajn Enterijera Siva boja smatra se dosadnom. Ali danas je ova boja jedna od traka za glavu u takvim stilovima kao što su potkrovlje, minimalizam i hi-tech. Siva je boja sklonosti privatnosti, malo mira i odmora. On uglavnom poziva one, koji rade s ljudima ili su uključeni u kognitivne zahtjeve, kao opću boju unutrašnjosti. Zidovi, plafon, nameštaj, zavese i podovi su sivi. Nijanse i zasićenost sive različite su samo. Zlato su dodali dodatni detalji i dodaci. Naglašen je okvirom za slike.

Redizajn Identiteta Marke

InterBrasil

Redizajn Identiteta Marke Inspiracija za preispitivanje i redizajn branda bile su promjene u modernizaciji i integraciji u kompanijskoj kulturi. Dizajn srca više nije mogao biti vanjski u odnosu na brend, nadahnjujući partnerstvo kako iznutra, tako i sa zaposlenicima. Integrirana unija između koristi, posvećenosti i kvalitete usluge. Novi oblik je od oblika do boja integrirao srce u B i zdravlje krst u T. Dvije riječi spojene u sredini čineći logotip izgleda kao jedna riječ, jedan simbol, objedinjujući R i B u srce.

Dizajn Brenda

EXP Brasil

Dizajn Brenda Dizajn marke EXP Brasil potiče od principa jedinstva i partnerstva. Prisvajajući mješavinu tehnologije i dizajna u njihovim projektima kao u uredskom životu. Element tipografije predstavlja zajednicu i snagu ove kompanije. Dizajn slova X je čvrst i integriran, ali vrlo lagan i tehnološki. Marka predstavlja studijski život, sa elementima u slovima, kako na pozitivnom tako i na negativnom prostoru koji ujedinjuje ljude i dizajn, individualni i kolektivni, jednostavni sa tehnološkim, laganim i robusnim, profesionalnim i osobnim.

Set Za Kavu

Riposo

Set Za Kavu Dizajn ove usluge inspirirale su dvije škole s početka 20. stoljeća njemački Bauhaus i ruska avangarda. Stroga ravna geometrija i dobro osmišljena funkcionalnost u potpunosti odgovaraju duhu manifestovanja tih vremena: „lijepo je ono što je prikladno“. U isto vrijeme prateći moderne trendove, dizajner kombinira dva kontrastna materijala u ovom projektu. Klasični bijeli mliječni porculan upotpunjen je svijetlim poklopcima od plute. Funkcionalnost dizajna podržana je jednostavnim, praktičnim ručkama i ukupnom upotrebljivošću forme.