Dizajn časopisa
Dizajn časopisa
Ugostiteljski Kompleks

Serenity Suites

Ugostiteljski Kompleks Apartmani Serenity nalaze se u naselju Nikiti na Sitoniji na Halkidikiju u Grčkoj. Kompleks se sastoji od tri jedinice sa dvadeset apartmana i bazenom. Građevinske jedinice ističu duboki oblik prostornog horizonta, a istovremeno nude optimalan pogled prema moru. Bazen je srž između smještaja i javnih sadržaja. Ugostiteljski kompleks predstavlja znamenitost na ovom području, kao ekstrovertna školjka unutrašnjih kvaliteta.

Uv Sterilizator

Sun Waves

Uv Sterilizator SunWaves je sterilizator koji može eliminirati klice, plijesan, bakterije i viruse za samo 8 sekundi. Dizajniran za razbijanje bakterijskog opterećenja prisutnog na površinama kao što su šoljice za kafu ili tanjurići. SunWaves je izmišljen imajući na umu tešku situaciju u godini COVID-19, kako bi vam pomogao da uživate u gestu poput bezbednog ispijanja čaja u kafiću. Može se koristiti i u profesionalnom i u kućnom okruženju jer se jednostavnim pokretom sterilizira za vrlo kratko vrijeme kroz UV-C svjetlo koje ima dug vijek trajanja i minimalno održavanje, a pomaže i u smanjenju materijala za jednokratnu upotrebu.

Nagrada

Nagrada

Nagrada Ovaj dizajn je realizovan da doprinese normalizaciji života tokom samoizolacije, kao i da kreira specijalnu nagradu za pobednike onlajn turnira. Dizajn nagrade predstavlja transformaciju pijuna u kraljicu, kao priznanje za napredak igrača u šahu. Nagrada se sastoji od dvije ravne figure, kraljice i pijuna, koje su umetnute jedna u drugu zbog uskih proreza koji čine jednu čašu. Dizajn nagrade je izdržljiv zahvaljujući nehrđajućem čeliku i pogodan za transport do dobitnika poštom.

Vješalica Za Odjeću

Linap

Vješalica Za Odjeću Ova elegantna vješalica za odjeću pruža rješenja za neke od najvećih problema - poteškoće umetanja odjeće s uskom kragnom, teškoće vješanja donjeg rublja i izdržljivost. Inspiraciju za dizajn potekla je spajalica koja je neprekidna i izdržljiva, a konačno oblikovanje i izbor materijala zaslužna su za rješenja ovih problema. Rezultat je odličan proizvod koji olakšava svakodnevni život krajnjeg korisnika i ujedno lijep dodatak butik radnje.

Zaštita Ekrana Za Mobilne Igre

Game Shield

Zaštita Ekrana Za Mobilne Igre Monifilmov Game Shield je 9H kaljeno staklo za zaštitu ekrana napravljeno za 5G mobilne uređaje ERA. Optimiziran je za intenzivno i dugotrajno gledanje na ekranu sa Ultra glatkoćom ekrana od samo 0,08 mikrometara hrapavosti za korisnika da prevuče i dodirne optimalnom brzinom i preciznošću, što ga čini idealnim za mobilne igre i zabavu. Takođe pruža jasnoću ekrana od 92,5 posto sa mogućnošću propuštanja s nultim crvenim sjajem i drugim funkcijama zaštite očiju kao što su anti plavo svjetlo i anti-glare za dugotrajnu udobnost gledanja. Game Shield se može napraviti za Apple iPhone i Android telefone.

Trkačke Medalje

Riga marathon 2020

Trkačke Medalje Medalja 30. godišnjice Međunarodnog maratonskog staza u Rigi ima simboličan oblik koji povezuje dva mosta. Beskonačno kontinuirana slika predstavljena 3D zakrivljenom površinom dizajnirana je u pet veličina prema kilometraži medalje, kao što su puni maraton i polumaraton. Završna obrada je mat bronza, a na poleđini medalje je ugraviran naziv turnira i kilometraža. Traka je sastavljena od boja grada Rige, s gradacijama i tradicionalnim latvijskim šarama u savremenim šarama.