Dizajn časopisa
Dizajn časopisa
Prenosivi Ultrazvučni Detektor Kvarova

Prisma

Prenosivi Ultrazvučni Detektor Kvarova Prisma je dizajnirana za neinvazivno testiranje materijala u najekstremnijim okruženjima. To je prvi detektor koji je ugradio napredne snimke u stvarnom vremenu i 3D skeniranje, što znatno olakšava interpretaciju kvarova, smanjujući vreme tehničara na licu mjesta. S praktično neuništivim kućištem i jedinstvenim višestrukim načinima pregleda, Prisma može pokriti sve aplikacije za testiranje, od naftovoda do zrakoplovnih komponenti. To je prvi detektor sa integralnim snimanjem podataka i automatskim generiranjem PDF izvještaja. Bežično i Ethernet povezivanje omogućuju lako nadogradnju ili dijagnosticiranje jedinice.

Laboratorijski Sistem Za Pročišćavanje Vode

Purelab Chorus

Laboratorijski Sistem Za Pročišćavanje Vode Purelab Chorus je prvi modularni sistem za pročišćavanje vode dizajniran da odgovara pojedinačnim laboratorijskim potrebama i prostoru. Dostavlja sve stupnjeve pročišćene vode, pružajući skalabilno, fleksibilno prilagođeno rješenje. Modularni elementi mogu se distribuirati u laboratoriji ili se međusobno povezivati u jedinstvenom formatu tornja, minimizirajući trag sistema. Haptičke kontrole nude visoko podesive brzine protoka doziranja, dok oreol svjetla označava Chorusov status. Nova tehnologija čini Chorus najnaprednijim dostupnim sistemom, smanjujući utjecaj na okoliš i tekuće troškove.

Luster

Bridal Veil

Luster Ova umetnost - umetnički objekat sa upaljenim svetlima. Prostrana soba sa stropom složenog profila, poput kumulusnih oblaka. Luster se uklapa u prostor, koji glatko struji od prednjeg zida do plafona. Kristalni i bijeli emajlirani listovi u kombinaciji s elastičnim savijanjem tankih cijevi stvaraju sliku letećeg vela nad svijetom. Obilje svjetlosti i zlatnih sjaja ptica koje lete stvaraju osjećaj prostranosti i radosti.

Program Lojalnosti Kreditne Kartice

Education Currency

Program Lojalnosti Kreditne Kartice Ovo je program lojalnosti kartica co marke, sponzoriran između banke izdavača i partnerske obrazovne ustanove, koji dodjeljuju nagrade u obliku prava na učenje koji se akumuliraju u većim jedinicama, a to su prava na kreditne sate davane vlasniku kartice uz njegovo trošenje karticom, akumulirana prava na kreditne sate će biti otkupljen kada pohađa tečaj obrazovanja u ovoj partnerskoj obrazovnoj ustanovi. Zauzvrat za određena prava na kreditne sate, banka će sa ovom institucijom sklopiti sporazum o razmjeni naknada za razmjenu. Cilj projekta je financijski podržati ljude u postizanju obrazovnih ciljeva i obrazovnog sektora.

Uvodni Prostor Za Sajam Stražara

Salon de TE

Uvodni Prostor Za Sajam Stražara Potreban je uvodni dizajn prostora od 1900m2, prije nego što su posjetitelji istražili 145 međunarodnih marki satova u okviru Salon de TE. Da biste privukli maštu posetioca o luksuznom načinu života i romantike, „Deluxe putovanje vlakom“ razvijen je kao glavni koncept. Da bi se stvorila dramatizacija, prijemni tečaj pretvoren je u dnevnu temu kolodvora stavljen u sklad sa večernjim prizorom unutarnje dvorane vlaka, sa prozorima vlakova u veličini vlaka koji emitiraju vizualne vizualne prikaze. I na kraju, multifunkcionalna arena sa pozornicom otvara se raznim robnim vitrinama.

Turistička Atrakcija

In love with the wind

Turistička Atrakcija Dvorac Zaljubljen u vetar je rezidencija iz 20. veka smeštena u pejzažu od 10 hektara u blizini sela Ravadinovo, područja u srcu planine Strandža. Posjetite i uživajte u svjetski poznatim kolekcijama, zapanjujućoj arhitekturi i inspirativnim porodičnim pričama. Opustite se među idiličnim vrtovima, uživajte u šetnji šumom i obalom jezera i osjetite duh bajki.