Dizajn časopisa
Dizajn časopisa
Ogrlica

Sakura

Ogrlica Ogrlica je vrlo fleksibilna i napravljena od različitih komada koji se lepi zajedno, a lijepo se kaskiraju na ženskom vratu. Središnje cvijeće s desne strane se okreće, a postoji mogućnost da se lijevi kraći komad ogrlice zasebno koristi kao broš. Ogrlica je vrlo lagana s obzirom na 3D oblik i složenost komada. Ukupna težina za njega iznosi 362,50 grama je 18 karata, sa 518,75 karata kamena i dijamanata

Svileni Četverokut

Passion

Svileni Četverokut "Strast" je jedan od objekata "Pozdrava". Svileni šal lijepo uklopite u džepni kvadrat ili ga uokvirite kao umjetničko djelo i učinite ga cijelim životom. To je poput igre - svaki objekt ima više funkcija. "Pozdravi" utjelovljuju nježnu povezanost između starih zanata i modernih dizajnerskih predmeta. Svaki dizajn je jedinstveno umjetničko djelo i priča drugačiju priču. Zamislite mjesto na kojem svaki mali detalj govori priču, gdje je kvaliteta vrijednost života, a najveći luksuz je istina sebi. Ovde se susreću "Pozdravi". Neka vas umjetnost upozna i ostari sa vama!

Kolekcija Nakita

Future 02

Kolekcija Nakita Project Future 02 kolekcija je nakita sa zabavnim i živopisnim zavojom nadahnuta teoremama kruga. Svaki komad kreiran je softverom za kompjuterski dizajn, koji je u potpunosti ili djelomično izgrađen selektivnom tehnologijom laserskog sinteriranja ili čeličnim 3D tiskanjem i ručno završen tradicionalnim tehnikama izrade srebra. Kolekcija crpi inspiraciju iz oblika kruga i pažljivo je osmišljena da vizualizira euklidske teoreme u obrasce i oblike nošenja umjetnosti, simbolizirajući na taj način novi početak; polazna točka za uzbudljivu budućnost.

Trench Kaput

Renaissance

Trench Kaput Ljubav i svestranost. Predivna priča utisnuta u tkaninu, krojenje i koncept ovog trench'coat-a, zajedno sa svim ostalim odjevnim predmetima iz kolekcije. Jedinstvenost ovog komada sigurno je urbani dizajn, minimalistički dodir, ali ono što ovdje zaista iznenađuje, radije bi mogla biti njegova svestranost. Samo zatvori oči, molim te. Prvo, trebali biste vidjeti ozbiljnu osobu koja ide na njezin ozbiljan posao. Sada odmahnite glavom i upravo će ispred vas vidjeti pisani plavi rov, s nekim magnetskim mislima. Napisana rukom. Sa ljubavlju, prigovara!

Sklopivi Naočale

Blooming

Sklopivi Naočale Sonjin dizajn naočala inspirisao je cvjetanje cvijeća i rani okviri naočala. Kombinirajući organske oblike prirode i funkcionalne elemente okvira naočala, dizajner je razvio kabriolet s kojim se može lako manipulirati pružajući nekoliko različitih izgleda. Proizvod je također dizajniran sa praktičnom sklopivom mogućnošću, zauzimajući što manje prostora u torbi za nosače. Leće su izrađene od laksiranog pleksiglasa s cvjetnim otiscima Orhideje, a okviri se izrađuju ručno, koristeći mesing od pozlaćenih 18k.