Dizajn časopisa
Dizajn časopisa
Analogni Sat

Kaari

Analogni Sat Ovaj dizajn je zasnovan na standardnom 24-satnom analognom mehanizmu (polučasovna ruka u satu). Ovaj dizajn je opremljen sa dva ureza u obliku luka. Kroz njih se mogu vidjeti ruci sata i minute preokreta. Ruka sata (disk) podijeljena je u dva segmenta različitih boja koji, rotirajući, označavaju AM ili PM vrijeme ovisno o boji koja počinje biti vidljiva. Minutna ruka vidljiva je kroz luk većeg radijusa i određuje koji minutni utor odgovara biranju od 0-30 minuta (nalazi se na unutarnjem radijusu luka) i utoru od 30-60 minuta (nalazi se na vanjskom polumjeru).

Moderna Haljina Na Haljinu

Le Maestro

Moderna Haljina Na Haljinu Le Maestro revolucionira haljinu cipele ugrađujući titanijsku matricu s matricom s direktnim metalnim sinterom (DMLS). 'Matrična peta' smanjuje vizuelnu masu dijela pete i pokazuje strukturnu cjelovitost cipela haljine. Da bi upotpunila elegantan vamp, od visokog zrna kože koristi se izraziti asimetrični dizajn gornjeg dijela. Integriranje dijela pete u gornji dio sada je sastavljeno u glatku i profinjenu siluetu.

Savremeni Qipao

The Remains

Savremeni Qipao Inspiracija je iz kineskih relikvija, „Keramika“ je najpopularnija zastupljenost koja je najpopularnija bez obzira na kralja i ljude. U mojoj studiji i danas su osnovni kineski estetski standardi mode i Feng Shui (dizajn enterijera i okoliša) nepromijenjeni. Vole vidi, prolaze i žele. Želio bih dizajnirati Qipao kako bi implikaciju i značajku keramike prenio iz stare dinastije u suvremenu modu. I provocira ljude koji su zaboravljeni na svoju kulturu i nacionalnost kad god smo mi u generaciji.

Broš

Chiromancy

Broš Svaka osoba je jedinstvena i originalna. To se vidi i po obrascima na našim prstima. Nacrtane linije i znakovi naših ruku također su prilično originalni. Uz to, svaka osoba ima niz kamenja, koji su im po kvaliteti bliski ili povezani sa ličnim događajima. Sve ove karakteristike daju promatraču koji razmišlja, toliko poučnih i atraktivnih, što omogućava stvaranje personaliziranog nakita na osnovu ovih linija i znakova pojedinih stvari. Ova vrsta ukrasa i nakita - čini vaš lični umjetnički kod

Nakit

Angels OR Demons

Nakit Svakodnevno smo svjedoci borbe između dobra i zla, tame i svjetla, dana i noći, haosa i reda, rata i mira, heroja i negativca. Bez obzira na našu religiju ili nacionalnost, ispričana nam je priča o našim stalnim pratiocima: anđeo koji sjedi na našem desnom ramenu i demon s lijeve strane, anđeo nas uvjerava da činimo dobro i bilježimo svoja dobra djela. Đavo nas uvjeri. da radimo loše i vodi evidenciju o svojim lošim djelima. Anđeo je metafora za naš "superego", a đavo zalaže za "Id" i stalnu bitku između savjesti i nesvjesnog.

Nakit

Poseidon

Nakit Nakit koji dizajniram izražava moja osjećaja. Predstavlja me kao umjetnika, dizajnera i kao osobu. Okidač za stvaranje Posejdona bio je postavljen u najmračnijim satima mog života kada sam se osjećao uplašenim, ranjivim i potrebanom zaštitom. Prvenstveno sam ovu kolekciju dizajnirao da se koristi u samoodbrani. Iako je taj pojam izblijedio u cijelom ovom projektu, on i dalje postoji. Posejdon (bog mora i „zemljotres“, potresa u grčkoj mitologiji) je moja prva službena zbirka i namijenjena je jakim ženama, koje su trebale pružiti osjećaju snage i samopouzdanja.