Dizajn časopisa
Dizajn časopisa
Kabanica

UMBRELLA COAT

Kabanica Ovaj kabanica je kombinacija kišnog kaputa, kišobrana i vodootpornih pantalona. Ovisno o vremenskim uvjetima i količini kiše, može se prilagoditi različitim razinama zaštite. Njegova jedinstvena karakteristika je što u jednom stavku kombinira kabanicu i kišobran. Sa „kišobranom kabanicom“ ruke su vam slobodne. Takođe, može biti savršeno za sportske aktivnosti poput vožnje bicikla. Osim toga u prepunoj ulici ne naletite na druge kišobrane, jer se kapuljača od suncobrana proteže iznad ramena.

Prsten

Doppio

Prsten Ovo je uzbudljiv dragulj mistične prirode. „Doppio“, u spiralnom obliku, putuje u dva pravca simbolišući vreme muškarca: njihovu prošlost i budućnost. Ona nosi srebro i zlato koji predstavljaju razvoj vrlina ljudskog duha tokom njegove povijesti na Zemlji.

Ogrlica

Sakura

Ogrlica Ogrlica je vrlo fleksibilna i napravljena od različitih komada koji se lepi zajedno, a lijepo se kaskiraju na ženskom vratu. Središnje cvijeće s desne strane se okreće, a postoji mogućnost da se lijevi kraći komad ogrlice zasebno koristi kao broš. Ogrlica je vrlo lagana s obzirom na 3D oblik i složenost komada. Ukupna težina za njega iznosi 362,50 grama je 18 karata, sa 518,75 karata kamena i dijamanata

Svileni Četverokut

Passion

Svileni Četverokut "Strast" je jedan od objekata "Pozdrava". Svileni šal lijepo uklopite u džepni kvadrat ili ga uokvirite kao umjetničko djelo i učinite ga cijelim životom. To je poput igre - svaki objekt ima više funkcija. "Pozdravi" utjelovljuju nježnu povezanost između starih zanata i modernih dizajnerskih predmeta. Svaki dizajn je jedinstveno umjetničko djelo i priča drugačiju priču. Zamislite mjesto na kojem svaki mali detalj govori priču, gdje je kvaliteta vrijednost života, a najveći luksuz je istina sebi. Ovde se susreću "Pozdravi". Neka vas umjetnost upozna i ostari sa vama!

Kolekcija Nakita

Future 02

Kolekcija Nakita Project Future 02 kolekcija je nakita sa zabavnim i živopisnim zavojom nadahnuta teoremama kruga. Svaki komad kreiran je softverom za kompjuterski dizajn, koji je u potpunosti ili djelomično izgrađen selektivnom tehnologijom laserskog sinteriranja ili čeličnim 3D tiskanjem i ručno završen tradicionalnim tehnikama izrade srebra. Kolekcija crpi inspiraciju iz oblika kruga i pažljivo je osmišljena da vizualizira euklidske teoreme u obrasce i oblike nošenja umjetnosti, simbolizirajući na taj način novi početak; polazna točka za uzbudljivu budućnost.