Dizajn časopisa
Dizajn časopisa
Narukvica

Fred

Narukvica Postoje mnoge vrste narukvica i narukvica: dizajneri, zlatni, plastični, jeftini i skupi ... ali prelijepi kakvi jesu, uvijek su jednostavno i samo narukvice. Fred je nešto više. Ove manžete u svojoj jednostavnosti oživljavaju plemenitost starih vremena, a opet su moderne. Mogu se nositi i na gole ruke, kao i u svilenoj bluzi ili crnom džemperu, a oni će uvijek dodati dodir klase osobi koja ih nosi. Ove su narukvice jedinstvene jer dolaze kao par. Vrlo su lagane zbog čega ih nose besprekorno. Nošenjem njih sigurno će se primijetiti!

Ogrlica I Broš

I Am Hydrogen

Ogrlica I Broš Dizajn je inspirisan neoplatonskom filozofijom makrokosmosa i mikrokosmosa, videći iste obrasce reproducirane na svim nivoima kosmosa. Osjećajući zlatni omjer i redoslijed vlakana, ogrlica ima matematički dizajn koji oponaša obrasce filotaksije promatrane u prirodi, kao što je vidljivo kod suncokreta, tratinčica i raznih drugih biljaka. Zlatni torus predstavlja Univerzum, umotan u tkaninu prostora-vremena. „Ja sam vodik“ istovremeno predstavlja model „Univerzalnog konstanta dizajna“ i model samog Univerzuma.

Upciklirani Nakit

Clairely Upcycled Jewellery

Upciklirani Nakit Prekrasan, jasan, upciklirani nakit, dizajniran iz potrebe da se otpadni materijal upotrebljava za proizvodnju lustera Claire de Lune. Ova linija razvila se u znatan broj zbirki - sve pričaju priče, a sve predstavljaju vrlo osobne poglede na filozofije dizajnera. Transparentnost je vitalni dio vlastite filozofije dizajnera, na što se odražava izbor korištenog akrila. Osim korištenog zrcalnog akrila koji sam odbija svjetlost, materijal je uvijek transparentan, boja ili bistra. CD ambalaža pojačava koncepte zamjene.

Prsten

The Empress

Prsten Fantastični ljepotni kamen - pirop - njegova suština donosi veličinu i svečanost. To je ljepota i jedinstvenost kamena identificirala sliku, koja je namijenjena budućem ukrasu. Trebalo je stvoriti jedinstveni okvir za kamen, koji bi ga odveo u zrak. Kamen je izvučen dalje od držanog metala. Ova formula je senzualna strast i privlačna sila. Važno je bilo zadržati klasični koncept, podržavajući modernu percepciju nakita.

Broš

The Sunshine

Broš Odlika ovog nakita je u tome što je ovdje korišten veliki kameni složeni oblik koji je postavljen na nevidljivi (vazdušni) okvir. Nakit Dizajn nakita otvara samo kamenje skrivajući tehnologiju montaže. Sam kamen drže dva neupadljiva učvršćenja i tanka ploča obasjana dijamantima. Ova ploča je osnova svih broševa noseće konstrukcije. Drži i drugi kamen. Čitava kompozicija omogućena je nakon obrađenog kamena za brušenje.

Prsten

Pollen

Prsten Svaki je komad interpretacija fragmenta prirode. Priroda postaje izgovor za pružanje života draguljima, igrajući se svjetlima tekstura i sjenki. Cilj je pružiti dragulju s interpretiranim oblicima jer bi ih priroda dizajnirala svojom osjetljivošću i senzualnošću. Svi su komadi ručno dovršeni kako bi poboljšali teksture i posebnosti dragulja. Stil je čist da dostigne biljnu životinjsku supstancu. Rezultat daje komad jedinstven i bezvremenski duboko povezan s prirodom.