Dizajn časopisa
Dizajn časopisa
Nakit

Poseidon

Nakit Nakit koji dizajniram izražava moja osjećaja. Predstavlja me kao umjetnika, dizajnera i kao osobu. Okidač za stvaranje Posejdona bio je postavljen u najmračnijim satima mog života kada sam se osjećao uplašenim, ranjivim i potrebanom zaštitom. Prvenstveno sam ovu kolekciju dizajnirao da se koristi u samoodbrani. Iako je taj pojam izblijedio u cijelom ovom projektu, on i dalje postoji. Posejdon (bog mora i „zemljotres“, potresa u grčkoj mitologiji) je moja prva službena zbirka i namijenjena je jakim ženama, koje su trebale pružiti osjećaju snage i samopouzdanja.

Nakit

odyssey

Nakit Osnovna zamisao odiseje monomerom uključuje prekrivanje voluminoznih, geometrijskih oblika s uzorkom na koži. Iz toga se razvija interakcija jasnoće i izobličenja, transparentnosti i prikrivanja. Svi geometrijski oblici i uzorci mogu se kombinirati po volji, mijenjati i nadopunjavati dodacima. Ova fascinantna, jednostavna ideja omogućava stvaranje gotovo neiscrpnog asortimana dizajna, savršeno skladnih s mogućnostima koje nudi brzo prototipiranje (3D ispis), jer svaki kupac može stvoriti potpuno individualni i jedinstveni predmet (posjetite: www.monomer. eu-shop).

Taktilna Tkanina

Textile Braille

Taktilna Tkanina Industrijska univerzalna žakardna tekstilna misao kao prevoditelj za slijepe osobe. Ovu tkaninu mogu čitati osobe dobrog vida i ona je namijenjena njima da pomognu slijepim osobama koje počinju gubiti vid ili imaju problema sa vidom; kako biste naučili brajev sistem sa prijateljskim i uobičajenim materijalom: tkaninom. Sadrži abecedu, brojeve i interpunkcijske znakove. Nisu dodate boje. To je proizvod sive boje kao princip percepcije svjetlosti. To je projekt s društvenim značenjem i nadilazi komercijalni tekstil.

Naočale

Mykita Mylon, Basky

Naočale Kolekcija MYKITA MYLON izrađena je od laganog poliamidnog materijala koji ima izvanrednu individualnu prilagodljivost. Ovaj specijalni materijal stvara se sloj po sloj zahvaljujući tehnici selektivnog laserskog sinterovanja (SLS). Ponovno interpretirajući tradicionalni okrugli i ovalni okrugli oblik panto naočala koji je bio moderan 1930-ih, model BASKY dodaje novo lice ovoj kolekciji naočala koja je prvobitno dizajnirana za upotrebu u sportu.

Sat

Ring Watch

Sat Prsten sat predstavlja maksimalno pojednostavljenje tradicionalnog ručnog sata uklanjanjem brojeva i ruku u korist dva prstena. Ovaj minimalistički dizajn pruža i čist i jednostavan izgled koji se savršeno spaja s estetikom privlačnog sata. Kruna njegovog potpisa i dalje pruža efikasno sredstvo za promjenu sata, dok njegov skriveni e-ink ekran pokazuje živopisne trake boja s izuzetnom definicijom, na kraju održavajući analogni aspekt uz istovremeno pružanje dužeg trajanja baterije.

Narukvica

Fred

Narukvica Postoje mnoge vrste narukvica i narukvica: dizajneri, zlatni, plastični, jeftini i skupi ... ali prelijepi kakvi jesu, uvijek su jednostavno i samo narukvice. Fred je nešto više. Ove manžete u svojoj jednostavnosti oživljavaju plemenitost starih vremena, a opet su moderne. Mogu se nositi i na gole ruke, kao i u svilenoj bluzi ili crnom džemperu, a oni će uvijek dodati dodir klase osobi koja ih nosi. Ove su narukvice jedinstvene jer dolaze kao par. Vrlo su lagane zbog čega ih nose besprekorno. Nošenjem njih sigurno će se primijetiti!