Dizajn časopisa
Dizajn časopisa
Fotohromna Struktura Nadstrešnice

Or2

Fotohromna Struktura Nadstrešnice Or2 je jednokatna krovna konstrukcija koja reagira na sunčevu svjetlost. Poligonalni segmenti površine reagiraju na ultraljubičasto svjetlo preslikavajući položaj i intenzitet sunčevih zraka. Kad su u sjeni, dijelovi Or2 su prozirno bijeli. Međutim, kada ih pogodi sunčeva svjetlost, oni postaju obojeni, preplavljujući prostor ispod, različitim nijansama svjetlosti. Tijekom dana Or2 postaje zasjenjeni uređaj koji pasivno kontrolira prostor ispod njega. Noću se Or2 pretvara u ogroman luster koji širi svjetlost koju su tokom dana prikupljale integrirane fotonaponske ćelije.

Ime projekta : Or2, Ime dizajnera : Christoph Klemmt & Rajat Sodhi, Ime klijenta : Orproject.

Or2 Fotohromna Struktura Nadstrešnice

Ovaj izuzetan dizajn dobitnik je nagrade platinasti dizajn na takmičenju u dizajnu igračaka, igara i hobi proizvoda. Svakako biste trebali vidjeti platforma dizajnerski portfelj nagrađivanih platina i otkriti mnoge druge nove, inovativne, originalne i kreativne igračke, igraće i proizvode za hobi proizvode.

Dizajn dana

Izvanredan dizajn. Dobar dizajn. Najbolji dizajn.

Dobri dizajni stvaraju vrijednost društvu. Svakodnevno imamo poseban dizajnerski projekt koji pokazuje izvrsnost u dizajnu. Danas nam je drago da pokažemo nagrađivani dizajn koji čini pozitivnu razliku. Svakodnevno ćemo se predstavljati odličnim i nadahnjujućim dizajnom. Svakako nas posjetite svakodnevno kako biste uživali u novim dobrim dizajnerskim proizvodima i projektima najvećih dizajnera širom svijeta.