Dizajn časopisa
Dizajn časopisa
Pametni Difuzor Arome

Theunique

Pametni Difuzor Arome Agarwood je rijedak i skup. Njegovu aromu može se dobiti samo spaljivanjem ili ekstrakcijom, koristi se u zatvorenom i priušti malo korisnika. Da biste razbili ova ograničenja, pametni difuzor arome i prirodno ručno rađene tablete agarwood kreirane su nakon trogodišnjih napora s preko 60 dizajna, 10 prototipa i 200 eksperimenata. Prikazuje novi mogući poslovni model i koristeći kontekst za industriju agarwood. Korisnici mogu jednostavno umetnuti difuzor u automobil, lako prilagoditi vrijeme, gustinu i raznolikost arome i uživati u imerzivnoj aromaterapiji gdje god krenuli i kad god se voze.

Klima Uređaj

Midea Sensia HW

Klima Uređaj Midea Sensia promovira kvalitetu života i inovativan način eksponiranja predmeta ukrašavanja. Osim efikasnosti protoka zraka i tišine, predstavlja inovativni dodirni panel koji omogućava pristup funkcijama i bojama i intenzitetu munje. Terapija u boji koja pomaže antistresnom procesu, njegujući inovativne proizvode na oba načina, blagostanje i estetiku. Uz različitu estetiku, njeni oblici integriraju kućni interijer i s elegancijom i sa stilom, vrednujući kuću neizravnom svjetlošću.

Sto

Duoo

Sto Duoo radni stol je želja da se izrazi karakter kroz minimalizam oblika. Njegove tanke vodoravne linije i uglate metalne noge stvaraju snažnu vizuelnu sliku. Gornja polica omogućuje vam postavljanje pribora i materijala kako se ne bi ometali tokom rada. Skriveni pladanj na površini za povezivanje uređaja održava čistu estetiku. Stolna ploča izrađena od prirodnog furnira nosi toplinu teksture od prirodnog drveta. Stol održava besprijekornu ravnotežu, zahvaljujući skladno odabranim materijalima, funkcionalnosti i praktičnosti u kombinaciji s estetikom pravilnih i strogih oblika.

Stroj Domaće Tjestenine

Hidro Mamma Mia

Stroj Domaće Tjestenine Hidro Mama Mia je društveno-kulturni spas kroz talijansku gastronomiju. Izuzetno jednostavan za korištenje, lagan je i kompaktan, lagan za skladištenje i transport. Omogućuje sigurnu visoku produktivnost, pružajući porodici ugodan doživljaj kuhanja u svakodnevnoj interakciji sa životom i prijateljima. Motor je u potpunosti integriran u set za prijenos, nudi snagu, robusnost i sigurnu upotrebu, pružajući takođe lako čišćenje i podršku. Tijesto razrezuje različitim debljinama i može pripremiti razna jela: tjesteninu, rezance, lazanje, hljeb, peciva, pice i drugo.

Hiper Automobil

Brescia Hommage

Hiper Automobil U vrijeme visokotehnoloških svih digitalnih naprava, ravnih zaslona na dodir i racionalnih vozila s jednim volumenom, projekt Brescia Hommage stara je školska dvodijelna studija hiper-automobila koja je zamišljena kao slavlje u eri u kojoj elegantna jednostavnost, materijalnost visokog dodira, sirova snaga, čista ljepota i direktna veza čovjeka i stroja bili su pravilo igre. Vrijeme u kojem su hrabri i genijalni ljudi poput Ettorea Bugattija stvarali mobilne uređaje koji su zadivili svijet.

Bazeni

Termalija Family Wellness

Bazeni Porodični wellness Termalija poslednji je u nizu projekata koje je Enota izgradila u Termama Olimia u poslednjih petnaestak godina i završava potpunu transformaciju banjskog kompleksa. Gledano iz daljine, oblik, boja i razmjera nove nakupljene strukture tetraedarskog volumena nastavak je grozda okolnih seoskih zgrada, vizualno se prostirući u srcu kompleksa. Novi krov djeluje kao velika ljetna nijansa i ne uzurpira bilo koji dragocjeni vanjski prostor.