Dizajn časopisa
Dizajn časopisa
Ured

Dunyue

Ured Tokom procesa razgovora, dizajneri puštaju dizajn ne samo prostornu podjelu unutrašnjosti, već i povezanost grada / prostora / ljudi zajedno, tako da se okruženje i prostor sa malim ključevima ne sukobljavaju u gradu, a dan je skrivena fasada na ulici, noć. Tada postaje stakleni svjetlosni okvir u gradu.

Dizajn Ambalaže

Milk Baobab Baby Skin Care

Dizajn Ambalaže Inspirirana je mlijekom, glavnim sastojkom. Jedinstveni dizajn ambalaže tipa pakovanja mlijeka odražava karakteristike proizvoda i dizajniran je tako da bude poznat čak i potrošačima koji su prvi put u prodaji. Uz to, materijal od polietilena (PE) i gume (EVA) i mekanih karakteristika pastelne boje koriste se kako bi se naglasilo da je blag proizvod za djecu sa slabom kožom. Okrugli oblik se nanosi na ugao zbog sigurnosti mame i bebe.

Blagovaonica

Elizabeth's Tree House

Blagovaonica Demonstracija uloge arhitekture u procesu ozdravljenja, Elizabeth's Tree House novi je paviljon za ručavanje terapeutskog kampa u Kildareu. Služeći djeci koja se oporavlja od ozbiljnih bolesti, prostor formira drvenu oazu usred hrastove šume. Dinamičan, ali funkcionalan sustav dijagnosticiranja drveta uključuje ekspresivan krov, široko zastakljivanje i šareno oblaganje od ariša, stvarajući unutrašnji prostor za ručavanje koji tvori dijalog s okolnim jezerom i šumom. Duboka povezanost s prirodom na svim razinama potiče korisničku udobnost, opuštanje, ozdravljenje i očaravanje.

Multi Komercijalni Prostor

La Moitie

Multi Komercijalni Prostor Naziv projekta La Moitie potječe od francuskog prevoda polovine, a dizajn primjereno to odražava ravnotežu između suprotstavljenih elemenata: kvadrata i kruga, svijetla i tamna. S obzirom na ograničeni prostor, tim je nastojao uspostaviti vezu i podjelu između dva odvojena maloprodajna područja primjenom dvije suprotne boje. Iako je granica između ružičastog i crnog prostora jasna, ali je također zamagljena u različitim perspektivama. Spiralno stubište, napola ružičasto i pola crno, nalazi se u centru trgovine i pruža.

Reklamna Kampanja

Feira do Alvarinho

Reklamna Kampanja Feira do Alvarinho je godišnja vinska zabava koja se održava u Moncauu, u Portugalu. Kako bi prenio događaj, stvoreno je drevno i izmišljeno kraljevstvo. Vlastitim imenom i civilizacijom, Kraljevstvo Alvarinho, označeno tako da je Moncao poznat kao kolijevka vina Alvarinho, nadahnuo se u stvarnoj povijesti, mjestima, ikonskim ljudima i legendama Moncaa. Najveći izazov ovog projekta bio je prenošenje stvarne priče teritorija u dizajn lika.

Tiskani Tekstil

The Withering Flower

Tiskani Tekstil Uvenujući cvijet je proslava moći slike cvijeta. Cvijet je popularna tema napisana kao personifikacija u kineskoj literaturi. Za razliku od popularnosti procvjetalog cvijeta, slike raspadajućeg cvijeta često su povezane sa jinxom i tabuima. Zbirka proučava ono što oblikuje percepciju zajednice o onome što je uzvišeno i pogrešno. Dizajnirana u haljinama od tila od 100 cm do 200 cm, štampanju na svilenom platnu na prozirnim mrežastim tkaninama, tekstilna tehnika omogućava da otisci ostanu neprozirni i rastezljivi na mrežici, stvarajući izgled otisaka lebdećih u zraku.