Dizajn časopisa
Dizajn časopisa
Crkva

Mary Help of Christian Church

Crkva S obzirom na širenje katoličke zajednice i sve veći broj turističkih na ostrvu Samui, Suratthani. Marijina pomoć kršćanske crkvene eksterijere dizajnirana je u kombiniranom obliku molitvenih ruku, kutnih krila i Zrakova Duha Svetoga. Unutrašnji prostor, sigurnost kao u majčinoj materici. Korištenjem duge i uske svjetlosne praznine i velike lagane izolacijske konstrukcije, betonsko krilo koje prolazi kroz svjetlosnu prazninu izgrađeno je kako bi stvorilo sjenu koja se stalno mijenja s vremenom, ali zadržava unutarnji komfor. Umanjite simboličnu dekoraciju i upotrebu prirodnog materijala kao ponizni mir dok molite.

Stambena Kuća

Abstract House

Stambena Kuća Rezidencija koristi modernu estetiku zadržavajući središnje dvorište, što evocira tradicionalnu kuvajtsku praksu u izgradnji kuća. Ovdje rezidencija može priznati i prošlost i sadašnjost, bez sukoba. Vodena karakteristika na koracima glavnih vrata se izvlači prema van, staklo od poda do plafona pomaže u održavanju otvorenijih prostora, omogućavajući korisnicima da bez napora prolaze između vani i iznutra, prošlosti i sadašnjosti.

Kauč

Shell

Kauč Kauč Shell pojavio se kao kombinacija obrisa morskih školjki i modnih trendova oponašanja tehnologije egzoskeleta i 3D ispisa. Cilj je bio stvoriti kauč s učinkom optičke iluzije. To bi trebao biti lagan i prozračan namještaj koji se može koristiti i kod kuće i na otvorenom. Da bi se postigao učinak lakoće, korištena je mreža najlonskih konopa. Tako se tvrdoća trupa uravnotežuje tkanjem i mekoćom linija siluete. Čvrsta baza ispod ugaonih dijelova sjedala može se koristiti kao bočni stolovi, a meka nadstrešnica i jastuci dovršavaju kompoziciju.

Restoran

Chuans Kitchen II

Restoran Chuan's Kitchen II, koja kao medij uzima i crnu keramiku od Sichuan Yingjing-a i minirani zemljani materijal iz gradnje metroa, eksperimentalni je restoran izgrađen na savremenom eksperimentu tradicionalne narodne umjetnosti. Probijajući granicu materijala i istražujući moderni oblik tradicionalne narodne umjetnosti, Infinity Mind izvadio je brtve odbačene nakon ispaljivanja Yingjingove crne keramike i upotrijebio ih kao glavni ukrasni element u Chuanovoj kuhinji II.

Fotelja

Infinity

Fotelja Glavni naglasak dizajna Infinity fotelja izrađen je upravo na naslonu. To je referenca simbola beskonačnosti - obrnuta brojka od osam. Kao da mijenja svoj oblik prilikom skretanja, postavljajući dinamiku linija i rekreirajući znak beskonačnosti u nekoliko ravnina. Naslon je povučen zajedno s nekoliko elastičnih traka koje tvore vanjsku petlju koja se također vraća simbolici beskonačnog ciklusa života i ravnoteže. Dodatni naglasak stavlja se na jedinstvene klizme za noge koje sigurno fiksiraju i podupiru bočne dijelove fotelje baš kao što to čine stezaljke.

Kafić

Hunters Roots

Kafić Odgovarajući na kratak sadržaj moderne, čiste estetike, stvoren je interijer inspiriran drvenim sanducima za voće koji se koriste u apstraktnom obliku. Sanduci ispunjavaju prostore, stvarajući potopni, gotovo pećinski skulpturalni oblik, a opet onaj proizveden iz jednostavnih i ravnih geometrijskih oblika. Rezultat je čisto i kontrolirano prostorno iskustvo. Pametan dizajn ujedno povećava ograničeni prostor pretvarajući praktične uređaje u ukrasne karakteristike. Svjetla, ormarići i police doprinose dizajnerskom konceptu i skulpturalnom vizualu.