Dizajn časopisa
Dizajn časopisa
Medicinski Centar Lepote

LaPuro

Medicinski Centar Lepote Dizajn je više nego dobra estetika. To je način na koji se prostor koristi. Medicinski centar integrira oblik i funkcionira kao jedno. Razumijevanje zahtjeva korisnika i pruža im iskustvo svih suptilnih dodira u okruženju u kojima se osjećate rasterećeno i istinski brižno. Dizajn i novi tehnološki sistem pružaju korisniku rješenja i lako se upravljaju. S obzirom na zdravlje, dobrobit i medicinu, centar je prihvatio ekološki održive materijale i nadgledao proces izgradnje. Svi su elementi integrirani u dizajn gdje je zaista pogodno za korisnike.

Dizajn Vizuelnog Identiteta

ODTU Sanat 20

Dizajn Vizuelnog Identiteta Za 20. godinu ODTU Sanat, godišnjeg umjetničkog festivala Tehničkog univerziteta na Bliskom istoku, zahtjev je bio da se izgradi vizualni jezik kako bi se istakli 20 godina festivala koji su uslijedili. Kao što je zatraženo, naglašena je 20. godina festivala približavajući ga pokrivenom umjetničkom djelu koje će se predstaviti. Sjene istog obojenog sloja koje čine brojeve 2 i 0 stvorile su 3D iluziju. Ova iluzija daje osjećaj olakšanja, a brojevi izgledaju kao da su se rastopili u pozadini. Živi izbor boja stvara suptilan kontrast s mirnoćom valovitih 20.

Drvo Viskija Malbeka

La Orden del Libertador

Drvo Viskija Malbeka Pokušavajući kombinirati različite elemente koji se odnose na naziv proizvoda, dizajn pojačava poruku koju predlaže. Prenosi uzbudljivu i intrigantnu sliku. Ilustracija prkosnog kondora koja prikazuje krila, označava osjećaj slobode, spojen sa simetričnom i sugestivnom medaljom, dodan pozadinskoj ilustraciji s zamišljenim krajolikom koji unosi poeziju u dizajn, stvara idealnu kombinaciju za prenošenje željene poruke. Trezvena paleta boja daje ekskluzivne karakteristike, a tipografska upotreba podsjeća na tradicionalni i povijesni proizvod.

Dizajn Arhitekture Kuće

Bienville

Dizajn Arhitekture Kuće Logistika ove radničke porodice nalagala ih je da dugo borave u zatvorenom prostoru, što je osim posla i škole postalo narušavajuće zdravlje. Počeli su razmišljati, poput mnogih porodica, da li je nužno preseljenje u predgrađa, razmjena blizine gradskih pogodnosti za veće dvorište kako bi se povećao pristup na otvorenom. Umjesto da se odmaknu daleko, odlučili su sagraditi novu kuću koja će preispitati ograničenja života u zatvorenom prostoru na malom gradskom zemljištu. Princip organizacije projekta bio je stvaranje što većeg pristupa na otvorenom iz komunalnih područja.

Pilula Infuzirana Kanabisom

Secret Tarts

Pilula Infuzirana Kanabisom Ambalaža Secret Tarps izrađena je u takozvanom moderniziranom retro / vintage stilu s osjećajem staroškolskih nota, tako da iščekivanje dodira majstora-farmaceuta zadrži kupca iz prvog pogleda, a kasnije dok je detaljno promatranje glavnih dizajnerskih elemenata kodirano u holistička struktura koja prenosi glavnu marketinšku točku: ovaj proizvod je razvila farmaceutska zanatsko-profesionalna kompanija i sadrži ručno rađen tajni recept ljekarnika iznutra.

Mobilna Aplikacija

Akbank Mobile

Mobilna Aplikacija Novi dizajn aplikacije Akbank Mobile pruža novu perspektivu u smislu društvenog, pametnog, budućnosti i korisnog bankarskog iskustva. Uz personalizirani dizajn područja na glavnoj stranici, korisnici mogu vidjeti pametne uvide kako bi im olakšali financijski život. Također, uz ovaj novi dizajnerski pristup, tradicionalne bankarske transakcije govore jezikom korisnika s vizualnim kontaktima, pojednostavljenim tokovima i konceptima akcija.