Dizajn časopisa
Dizajn časopisa
Kozmetička Ambalaža

Clive

Kozmetička Ambalaža Koncept pakiranja kozmetike Clive rođen je na različite načine. Jonathan nije samo želio stvoriti još jedan brend kozmetike sa uobičajenim proizvodima. Odlučan u istraživanju više osjetljivosti i malo više nego što vjeruje u pogledu osobne njege, obraća se jednom glavnom cilju. Ravnoteža između tela i uma. Uz havajski dizajn nadahnut, kombinacija tropskog lišća, tonalitet mora i taktilni doživljaji paketa pružaju osjećaj opuštenosti i mira. Ova kombinacija omogućava donijeti doživljaj tog mjesta dizajnu.

Ured

Studio Atelier11

Ured Zgrada se temeljila na „trokutu“ sa najjačim vizuelnim slikama izvorne geometrijske forme. Ako pogledate s visokog mjesta, možete vidjeti ukupno pet različitih trokuta. Kombinacija trokuta različitih veličina znači da "čovjek" i "priroda" igraju ulogu kao mjesta na kojem se susreću.

Konceptualna Knjiga I Poster

PLANTS TRADE

Konceptualna Knjiga I Poster PLANTS TRADE je niz inovativnog i umjetničkog oblika botaničkih uzoraka, koji je razvijen u svrhu izgradnje boljeg odnosa između ljudi i prirode, a ne obrazovnih materijala. Koncept knjiga Plants Trade bila je pripremljena kako bi vam pomogla da razumijete ovaj kreativni proizvod. Knjiga, dizajnirana u potpuno istoj veličini kao proizvod, sadrži ne samo fotografije prirode već jedinstvenu grafiku nadahnutu mudrošću prirode. Još zanimljivije, grafike su pažljivo ispisane štampom, tako da svaka slika varira u boji ili teksturi, baš kao i prirodne biljke.

Stambena Kuća

Tei

Stambena Kuća Činjenica da se lagodan život nakon odlaska u mirovinu, koji čini većinu prostorija na padinama, ostvaren stalnim dizajnom na uobičajeni način. Za uživanje u bogatom okruženju. Ali ovaj put nije vila arhitektura, već lično stanovanje. Tada smo prvo započeli sa strukturom zasnovanom na tome da je u stanju da udobno provede uobičajeni život bez nerazumnosti na čitavom planu.

Prsten

Arch

Prsten Dizajner prima inspiraciju u obliku lučnih struktura i duge. Dva motiva - oblik luka i oblik kapi, kombinirani su kako bi stvorili jedinstvenu trodimenzionalnu formu. Kombinacijom minimalnih linija i oblika i korištenjem jednostavnih i uobičajenih motiva, rezultat je jednostavan i elegantan prsten koji je izrađen odvažno i razigrano pružajući prostor za protok energije i ritma. Iz različitih uglova oblik prstena se mijenja - oblik kaplje se gleda iz prednjeg ugla, oblik luka se gleda iz bočnog ugla, a križ se gleda iz gornjeg ugla. Ovo pruža stimulaciju za korisnika.

Prsten

Touch

Prsten Jednostavnom gestom, akcija dodiri prenosi bogate emocije. Kroz dodirni prsten dizajner ima za cilj da prenese topao i neobličan osećaj hladnim i čvrstim metalom. 2 krivulje su spojene da formiraju prsten koji predlaže 2 osobe da se drže za ruke. Prsten mijenja svoj aspekt kada se njegov položaj okreće na prstu i posmatra se iz različitih uglova. Kad se povezani dijelovi postave između prstiju, prsten se pojavljuje ili žuti ili bijeli. Kad se povezani dijelovi postave na prst, možete zajedno uživati u žutoj i bijeloj boji.