Dizajn časopisa
Dizajn časopisa
Parametarski Dizajn

Titanium Choker

Parametarski Dizajn Dizajn, IOU koristi softver za 3D simulaciju za stvaranje parametarskih modela, sličnih stilu kojim je Zaha Hadid osvojila svijet arhitekture. U materijalnom smislu IOU predstavlja ekskluzivne predmete u titanu sa zlatnim logotipom od 18 karata. Titan je najzanimljiviji u nakitu, ali s njim je teško raditi. Njegove jedinstvene osobine čine komade ne samo vrlo laganima, već daju mogućnost da ih naprave gotovo u bilo kojoj boji spektra.

Slijedite Fokus Ad-On

ND Lens Gear

Slijedite Fokus Ad-On ND LensGear precizno prilagođava samocentrirane leće različitih promjera. ND LensGear serija pokriva sve leće kao nijedna druga dostupna LensGear. Nema rezanja i nema savijanja: Nema više odvijača, istrošenih remena ili dosadnih ostataka kaiša koji strše. Sve odgovara šarmu. I još jedan plus, njegov alat bez alata! Zahvaljujući pametnom dizajnu, centrira se nežno i čvrsto oko sočiva.

Adapterski Sistem Za Profesionalno Snimanje

NiceDice

Adapterski Sistem Za Profesionalno Snimanje NiceDice-System prvi je višenamjenski adapter u industriji fotoaparata. Čini ugodnim pričvršćivanje opreme s različitim standardima montaže različitih marki - poput svjetala, monitora, mikrofona i predajnika - na one kamere tačno onako kako trebaju biti u skladu sa situacijom. Čak i novi standardi za montažu ili novo kupljena oprema mogu se lako integrirati u ND-sistem, samo dobivanjem novog adaptera.

Krov Restorana Bar

The Atticum

Krov Restorana Bar Šarm restorana u industrijskom okruženju trebao bi se ogledati u arhitekturi i namještaju. Crno-sivi krečni malter koji je posebno razvijen za ovaj projekat je jedan od dokaza za to. Njegova jedinstvena, gruba struktura prolazi kroz sve prostorije. U detaljnoj izvedbi namjerno su korišteni materijali poput sirovog čelika, čiji su zavareni šavovi i tragovi brušenja ostali vidljivi. Ovaj utisak potkrepljuje i izbor muntin prozora. Ovi hladni elementi su u kontrastu sa toplim hrastovim drvetom, ručno blanjanim parketom od riblje kosti i potpuno zasađenim zidom.

Svetiljka

vanory Estelle

Svetiljka Estelle kombinuje klasični dizajn u obliku cilindričnog, ručno rađenog staklenog tela sa inovativnom tehnologijom osvetljenja koja proizvodi trodimenzionalne svetlosne efekte na tekstilnom abažuru. Namjerno dizajnirana da svjetlosna raspoloženja pretvori u emocionalno iskustvo, Estelle nudi beskonačnu raznolikost statičnih i dinamičkih raspoloženja koja proizvode sve vrste boja i prijelaza, kontroliranih putem dodirnog panela na svjetiljci ili aplikacije za pametne telefone.

Pokretni Paviljon

Three cubes in the forest

Pokretni Paviljon Tri kocke su uređaj različitih svojstava i funkcija (oprema za dječja igrališta, javni namještaj, umjetnički objekti, sobe za meditaciju, sjenice, mala odmorišta, čekaonice, stolice sa krovovima), a ljudima mogu donijeti svježa prostorna iskustva. Tri kocke se lako mogu transportovati kamionom, zbog veličine i oblika. Što se tiče veličine, instalacije (nagiba), površina sjedala, prozora itd., svaka kocka je karakteristično dizajnirana. Tri kocke se odnose na japanske tradicionalne minimalne prostore kao što su sobe za čajne ceremonije, s varijabilnošću i pokretljivošću.