Dizajn časopisa
Dizajn časopisa
Dizajn Enterijera Kafića

Quaint and Quirky

Dizajn Enterijera Kafića Quaint & Quirky Dessert House projekat je koji pokazuje modernu suvremenu vibraciju s dahom prirode koja precizno odražava ukusne poslastice. Tim želi stvoriti mjesto zaista jedinstveno i nadahnuće su pogledali u ptičje gnijezdo. Koncept je tada oživio pomoću kolekcije sjedala za sjedenje koje služe kao središnje obilježje prostora. Živahna struktura i boje svih dijelova mahuna pomažu u stvaranju osjećaja jednolike koji spajaju tlo i mezar, čak i ako ambijentu daju dodir privlačenja pažnje.

Ime projekta : Quaint and Quirky, Ime dizajnera : Chaos Design Studio, Ime klijenta : Bird Nest Secret.

Quaint and Quirky Dizajn Enterijera Kafića

Ovaj izuzetan dizajn dobitnik je nagrade platinasti dizajn na takmičenju u dizajnu igračaka, igara i hobi proizvoda. Svakako biste trebali vidjeti platforma dizajnerski portfelj nagrađivanih platina i otkriti mnoge druge nove, inovativne, originalne i kreativne igračke, igraće i proizvode za hobi proizvode.

Dizajn dana

Izvanredan dizajn. Dobar dizajn. Najbolji dizajn.

Dobri dizajni stvaraju vrijednost društvu. Svakodnevno imamo poseban dizajnerski projekt koji pokazuje izvrsnost u dizajnu. Danas nam je drago da pokažemo nagrađivani dizajn koji čini pozitivnu razliku. Svakodnevno ćemo se predstavljati odličnim i nadahnjujućim dizajnom. Svakako nas posjetite svakodnevno kako biste uživali u novim dobrim dizajnerskim proizvodima i projektima najvećih dizajnera širom svijeta.